ساتیو اونقدرها هم گنده نیست... از امنیا HD که کوچیکتره! :دی ولی خب راست می گی؛ توی جیب شلوارهای معمولی و گشاد آسون جا می شه نه شلوارهای فاق کوتاه. :13: فکر کنم نیاز به کیف کمری باشه.نقل قول:
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:
Printable View
ساتیو اونقدرها هم گنده نیست... از امنیا HD که کوچیکتره! :دی ولی خب راست می گی؛ توی جیب شلوارهای معمولی و گشاد آسون جا می شه نه شلوارهای فاق کوتاه. :13: فکر کنم نیاز به کیف کمری باشه.نقل قول:
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:
امنیا HD که دیگه واقعاً بزرگه و به قول یکی از دوستام که میگفت توی شلوار کُردی هم جا نمیشه :27::27:نقل قول:
نوروز شما هم پیروز :10:
اتفاقآ ستیو اونقدر هم که میگین بزرگ نیست !
بلاخره ال سی دیش 3.5 هست دیگه !
این ویواز 3.2 هست !
ساتیو به راحتی تو جیب شلوار جین جا میگیره
شما چطور مشکل دارین ؟؟؟
بابا من که مشکل ندارم.نقل قول:
من میگم از گوشی هایی با اندازه ویواز بیشتر خوشم میاد.
چند روز قبل روی سایت هلوکس مطلبی خوندم در مورد -- کردن با برگشت به آپدیت قبلی!!
کسی این کارو کسی انجام داده؟
من یکم میترسم گوشیم بالا نیاد :18:
میشه من رو راهنمایی کنید :19:
من میخواستم ستیو بخرم گذاشتم برای بعد از 14هم ، فکر نمیکردم ویواز به این زودی بیاد بازار و با این قیمت پایین !! ولی از قیافه ویواز خیلی بیشتر خوشم میاد . سیستم عامل گوشی فقط برام مهمه که هردوشون سیمبین هست . ولی فکر میکردم قیمت ویواز بیشتر باشه ولی 540،000 تومان براش کم نیست ؟ چقدر ممکنه پایینتر بیاد ؟
دوست ندارم بعد از یکماه بشه 300،000 تومان .
از نظر کیفیت هر دو مثل هم هستند ؟ فقط دوربین فرق داره ؟
شما ببین چی واست مهمه.عکس یا دوربین.
خوب ویواز چون جدید تره یه چیزایی بیشتر داره و یه چیزایی هم مثل سنسور پروکسیمیتی رو هم در عوض نداره.
ولی در کل یکی هستن از لحاظ سیتم عامل.
قیمت ویواز باید زود پایین بیاد.البته نه 300.
کیفیت باید یکی باشه
ولی الان ریویو ویواز رو میخوندم phonearena به باتری 10 از 10 داده.واسه ساتیو 7.5 از 10 داده .اینم نکته ای هست واسه خودش.اگر باتری واستون مهمه.
ریویو ساتیو:
ریویو ویواز:کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Satio-Review-review-r_2306.html
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Vivaz-Review-review-r_2406.html
الان ویواز قیمتش 490 تمن 100% بعذ از 13 پایینتر هم می اد قیمت ساتیو هم 520
حالا انتخاب با خودتونه ولی باید در نظر داشته باشی صفحه ی ساتیو بزرگتره در عوض پردازنده ی ویاواز فوقالعادست انتخاب سختی ولی من بودم ویواز رو انتخاب می کردم
ویواز یا ساتیو. مسئله اینست!
واقعاً انتخاب سختیه.
هرچند من بعد 13 میخوام بیام تهران و ویواز بخرم. ولی یه وقت دیدین رفتم اونجا و ساتیو رو تو دستم گرفتم و خوشم اومد.
بازم معلوم نیست.
به قول یکی از دوستان که میگفت تمام شرکتهای تولید کننده تلفن همراه با هم دست دارن و هیچ وقت یه گوشی کامل رو وارد بازار نمی کنن.
نمونه بارزش گوشی 5800 و N97 که اگه روی 5800 دوربین 5 مگاپیکسل بود دیگه کسی برای N97 تره هم خرد نمیکرد.
یا اگه گوشی ویواز صفحه نمایشش 3.5 بود و دوربین جلو داشت دیگه کسی دنبال ساتیو نمیرفت.
شما واقعاً فکر می کنین گوشی Satio که 12 مگاپیکسله و 600 مگاهرتز CPU داره نمیتونه فیلم برداری HD کنه؟ این که سخت افزارش مثل Omnia HD هستش و تازه دوربینش 12 مگاپیکسلیه و قدرت بیشتری داره. چرا؟
به خاطر اینه که اگه سونی اریکسون روی این گوشی فیلم برداری HD رو فعال کنه دیگه کسی دنبال ویواز نمیره. وگرنه مطمئن باشین که گوشی ساتیو به راحتی و بدون هیچ مشکلی میتونه فیلم برداری HD کنه و هرکی میگه CPU این گوشی نمیتونه فیلم برداری HD کنه همش الکیه. من مطمئنم که فیلم برداری HD این گوشی میتونه از Omnia HD هم بهتر باشه. من اینو مطمئنم که سونی اریکسون موقعی که داشت ساتیو رو وارد بازار میکرد توی فکر Vivaz بود و از همون موقع داشت روی ویواز کار میکرد.
ولی انصافاً اعتراف کنین که سیستم عامل سیمبین بهترین سیستم عامل دنیاست. خدا وکیلی هر گوشی ای که با این سیستم عامل میاد بهترین و پرفروش ترین گوشی دنیا میشه. سامسونگ یه Omnia HD با سیمبین ورژن 5 زد و همین گوشی تا الان بهترین و پرفروش ترین گوشی این شرکته یا سونی اریکسون که دو تا گوشی با سیستم عامل سیمبین ورژن 5 زده و دیگه خودتون میدونین چطوریه. یه 12 مگاپیکسله فوق العاده و یه گوشی با فیلم برداری HD خفن. حالا فکر کنین اگه روی ساتیو و ویواز سیستم عامل ویندوز موبایل یا هر سیستم عامل دیگه ای بود چی میشد؟ یا اگه روی Omnia HD این سیستم عامل نبود بازم میتونست اینقدر فروش کنه؟. الکی نیست شرکت بزرگی مثل نوکیا از این سیستم عامل حمایت میکنه و پشت سر هم با این سیستم عامل گوشی تولید میکنه. چرا دنبال ویندوز موبایل و آندروید نمیره؟ ویندوز موبایلی که با CPU دو گیگاهرتز هم کم میاره و کنده. چرا شرکتی مثل سونی اریکسون میاد دنبال سیمبین؟ سیمبنی که میگن قدیمی و بی کلاسه! میگن دیگه از دور خارج شده!!
من خودم یکی از طرفدارای نوکیا هستم و از شرکتی مثل سونی اریکسون متنفر بودم با اون گوشی های جاوای مسخرش. اما وقتی دیدم داره چنین گوشی هایی تولید میکنه دیگه رفتم طرف سونی اریکسون. تازه اون موقع فهمیدم که سیستم عامل سیمبیان چه ویژگی ای نسبت به سیستم عاملای دیگه داره و چرا نوکیا هی به این سیستم عامل گیر داده بود.
امیدوارم بازم سونی اریکسون با سیستم عامل سیمبین گوشی تولید کنه و به موفقیت های خودش ادامه بده.
تا بعد.