سلام و خسته نباشید به همه
من می خوام Kaspersky Mobile Security 9.0.52 رو نصب کنم ولی برای کرکش گفته باید گوشی در حالت -- باشه(دسترسی به درایو C)
برای 5800 ورزن 50 HelloOX 2.03 رو امتحان کردم اصلاً نصب نمیشه!
کسی میدونه جیکار میشه کرد؟
با تشکر
Printable View
سلام و خسته نباشید به همه
من می خوام Kaspersky Mobile Security 9.0.52 رو نصب کنم ولی برای کرکش گفته باید گوشی در حالت -- باشه(دسترسی به درایو C)
برای 5800 ورزن 50 HelloOX 2.03 رو امتحان کردم اصلاً نصب نمیشه!
کسی میدونه جیکار میشه کرد؟
با تشکر
فریمور 50 با HelloOX حک! نمیشه!
اگه میخوای اینو تست کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
سلام legend عزیز من یک تایپیکی در مورد روش جدید -- N-Gage زدم اگه می شه یک چکی کنید ببینید کارم خوبه یانه چون روش خودم پیدا کردم امتحان کردم عملی شده هم اما راهنمایی های شما استاد تجارب رو نیاز دارم تا اون رو کاملتر وبهتر ارائه کنم
ممنون میشم
جوابتون داده دوســت عزيـــز تو همون تايپكتون منتظر جواب باشيد جاي ديگه پست نديد :20:نقل قول:
با سلام خدمت مدیران گرامی
یه سوال از خدمتتون داشتم و اون اینکه گوشیه من N97 هستش آیا با این روش -- میشه یا نه؟
مشکلی که پیش نمیاد واسه گوشی
اگه میشه منو راهنمایی کنید
IMIE : 359374030257469
.wysiwyg { FONT: 11px tahoma; BACKGROUND: #f5f5ff; COLOR: #000000 } .wysiwyg A:link { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_alink { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:visited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_avisited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:hover { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:active { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_ahover { TEXT-DECORATION: none } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } با سلام خدمت مدیران گرامی
یه سوال از خدمتتون داشتم و اون اینکه گوشیه من N97 هستش آیا با این روش -- میشه یا نه؟
مشکلی که پیش نمیاد واسه گوشی
اگه میشه منو راهنمایی کنید
IMIE : 359374030257469
نقل قول:سلام دوست عزيز آره هـك ميشــه و براتون تو تايپك درخواســت Cer & Key درخواست فايل دادم :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام آقا گوشیه من n97 mini هستش وقتی می خواد helloox نصب بشه روی instal rot cert گیرمی کنه تموم نمی شه چرا؟؟؟
گوشيتو يك بار خاموش روشن كن دوباره نصب كن ببين چي ميشه دوباره گيــر كرد !نقل قول:
از ورژن هاي ديـگه برنامه HelloOX استفــاده كــن :46:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
درست که نشد هیچی تازه تا حالا حدوده 20 تا درایو هم بران ساخته اونا رو دیگه چیکار کنم؟؟؟:41: