دوستان ببخشید
میدونم جای این سوال اینجا نیست شرمنده
کسی از دوستان اطلاعی داره که لپ تاپ کارکرده سونی VPC-F111DGX/B رو تو تهران کجا میخرن ؟؟( بازار پایتخت خریدار لپ تاپ کارکرده داره؟؟)
دوستان ببخشید
میدونم جای این سوال اینجا نیست شرمنده
کسی از دوستان اطلاعی داره که لپ تاپ کارکرده سونی VPC-F111DGX/B رو تو تهران کجا میخرن ؟؟( بازار پایتخت خریدار لپ تاپ کارکرده داره؟؟)
سلام.
از كجا مي شه فهميد كه لپ تاپ سوني چيني هستش يا آمريكايي؟آيا همه ي مدل هاي سوني هم در آمريكا توليد ميشن هم در چين؟يا اينكه چين يك سري مدل هاي خاص توليد مي كنه و آمريكا يك سري مدل هاي خاص؟ميشه كسي به اين سوال من جواب بده؟!بد جوري عجـــــــــــــــــله دارم!...
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نگید که کسی تا حالا نرفته تو setup bios
سلام...وقت همه دوستان بخیر..
من بین دو مدل HP3190 و SONY F121 موندم...کانفیگا مشابه هم هستن.فقط سونی رم 4 داره و اچ پی 6.
این دو مورد از تفاوت بارزشونه..قیمت سونی 1335000 و قیمت اچ پی هم 1400000.
حالا حسابی کلافه ام و بین این دو مدل موندم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه یه جوری بدون تعصب راهنماییم کنین لطفاً...
مشکلم اینجاس که چون خودم فروشنده لپ تاپم، از سونی و دل زده شدم!!!و میخوام یه تجربه جدید رو امتحان کنم ولی حقیقتاً نمی خوام ریسک کنم!!!!!!!!!!!
اگه کسی تا 1400 غیر این مدلا و لپ تاپ تست شده خوب برای نرم افزارهای گرافیکی و گیم های سنگین سراغ داره پیشنهاد بده لطفاً..
ممنون.
ماشالا فروم سونیا چقدر داغه!!!!!!:18:
هیچکی نیس یه راهنمایی مارو کنه؟
من تقریباً به جمع بندی نهایی واسه F121 رسیدم...کسی این مدلو داره یا تستش کرده که منو راهنمایی کنه؟
دمتون گرم، منتظر راهنماییتونم..
سلام این قسمت واقعا عالیه
سلام
کسی F133FX داره به ما بگه چطور لپ تاپی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
قیمتش چطوره؟؟؟؟؟
کسی از F133 چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
کسی این مدل رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:5:
سلام
ایا مدل های جدید سونی مثلSony VAIO F13JFX مشکل داغ کردن رو دارن یا فقط گرم میشن
وایا با کول پد قابل حل هست؟
ممنون میشم جواب بدین چون دارم تحقیق میکنم که اگه مشکلی نداره بخرمش
ممنون
سلام...دوستان مدل Sony vaio F132 چطوره؟ایا مشکلی داره؟