دوست عزیز،
اولا که صحبت از اومنیا بویعد نه از htc یا xperia!
دوما اگر اومنیا چهارم شده بهتره دلایلش رو هم اینجا اعلام کنم که همه در جریان قرار بگیرند:
نمیدونم چقدر شما در جریان هستید ولی برای روشن شدن مطلب برای بقیه دوستان میگم که این گوشیها و چند گوشی دیگه به عنوان گوشیهای برگزیده مورد تستهای مختلف فنی قرار دارند. در بعضی از تستها، قطعات چندین روز زیر یک آزمون فنی تست شدند. پس از تستهای اولیه نتایج برای مهندسین مایکروسافت اعلام شده و اعلام رای نهایی بر عهده اونها بوده.
در این بخش طبق معمول سیاست مایکروسافت به بعد فنی اش چربیده و به خاطر مشکلاتی که با htc داره و به خاطر اینکه پرچم صلح رو بالا ببره htc touch رو در صدر قرار داده اون هم با اختلاف امتیاز بسیار زیاد نسبت به گوشی های دیگه. در این بخش مهندسین مایکروسافت طبق سنوات گذشته حق دخالت در امتیازات فنی رو برای خودشون قائل شدند و براحتی رتبه بندی گوشیها رو جا به جا کردند.
به عنوان مثال امتیاز نسبتا زیادی رو به xperia اضافه کردند به دلیل: اولین گوشی ویندوز موبایل سونی اریکسون!!! به نظر شما این دلیل برای اضافه شدن اون امتیاز منطقی هست؟ یعنی مثلا cpu فوق العاده قویتر اومنیا رو اومدن امتیازش رو با اینکه این اولین گوشی سونی اریکسون هست یکی دونستن!!! و جالب اینجاست که توی خیلی از فرومها میخونیم که برخی از به اصطلاح متخصصین میان و میگن چون سامسونگ توی ویندوز موبایل تازه کاره پس htc بهتره! بالاخره یا مرغ باشیم یا شتر نه اینکه شترمرغ!!
یا در مورد اومنیا اومدن 75 امتیاز (تقریبا 25% کل امتیازی که اومنیا در رده بندی نهایی گرفته) رو کم کردن به دلیل: اگر رامهای غیر اصلی رو روی اومنیا بریزید احتمال dead شدن وجود داره! دلیل از این خنده دار تر؟!! همیشه محصول شرکت، پشتیبانی شرکت و گارانتی محصولاتش ملاک ارزش گذاری یه محصول از یه کارخانه هست نه اینکه بیان تعمیرات غیر مجاز یا وسایل غیر مجازی رو که روی اون بسته میشه هم تست کنن! مثلا من اگر بیام روی پیکان سیستم دو گانه سوز انژکتوری نصب کنم و بعد از دو روز پدر ماشین رو در بیارم اشکال از منه یا پیکان؟!
و در آخر به عنوان یه مهندس نرم افزار میگم که مایکروسافت علیرغم خدمات بیشماری که به علوم کامپیوتری کرده ولی یکی از پدرسوخته ترین شرکتهای دنیاست! اینو تو یه فروم دیگه سر همین امتیاز بندیها گفتم و اینجا هم تکرار میکنم: هر جا که صحبتی از مایکروسافت میشه من بیشتر شک میکنم!