من امتحان کردم هم اکنون و مشکلی نبود !نقل قول:
دوستان مشکل دارند ؟!
Printable View
من امتحان کردم هم اکنون و مشکلی نبود !نقل قول:
دوستان مشکل دارند ؟!
به خاطره 4 شنبه سوري دوباره اينترنت و سرعت ها خراب شده!×!
همينطور مثله 22 بهمن فايل هاي تصويري، صوتي، فلش و ... لود نميشن!
مشکل از آي اس پيتون نيست
براي ديگران هم بفرستيد
موفق و مويد باشيد
داريــــــــــــوش
دوست عزیز الکی شایعه نکن ! :دی و اینو هم که همه جا کپی پیست کردی !!! بابا بگذار یه تقی به توقی بخوره بعد ...نقل قول:
من هم اکنون مثل دیشب که پست دادم دارم دانلود میکنم و ذره ای مشکل نداشتم و ندارم و انشاءالله نخواهم داشت !
حالا خوبه جفتمون از داتک سرویس داریم ....!
برادر شما مشکل نداری دلیل نمیشه همه نداشته باشن
من از دشب هم سرعته تورنتم صفر شده هم رپید شیرم هم فایل های ام پی تری ایک هداشتم دانلود میکردم همینطور ناقص موندن و نمیشه دانلود کرد
فقط الان میتونم از سایت ها متسقیم دانلود کنم
چند تا دوستان هم همین مشکل رو داشت
من بعد از این همه سال فعالیت اهله شایعه دادن نیستم
سرعت که خوبه اما فایلهای تصویری رو دوباره بستن
خوب مشکلی نیست شما بگو کدوم مرکزی من به پشتیبانی اطلاع بدم که یادشون رفته ان مرکز رو مسدود کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انوقت هم صدا می شیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شوخی بگذریم جدی مصطفی شما الان یک فایل avi جدید بخوای دانلود کنی بهت سرعت میده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبحالت برای من از مستقیم ها هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همش تایم اوت می زنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما چایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...در این مواقع برای تمدد اعصاب خوب استنقل قول:
دوست عزیز بهتون بر نخوره ! اسمایلی خنده هم گذاشتم برای تبیین اذهان عمومی و خصوصی :دینقل قول:
ولی این هم که شما و دستانتون مشکل دارید دلیل نمیشه :دی :27: (باز بهت برنخوره شوخی بود :دی) آقا ما و دوستانمون مشکلی نداریم ! :21:
من که دیگه تابلوئه کجایم که ! یه نگاه به پروفایل یا همون بغل بنداز میفهمی :دینقل قول:
بله گوش شیطون کر هیچ مشکلی ندارم :)
تست کردم مشکلی نبوده و نیست و انشاءالله نخواهد بود. :20:
آره برادر سایت های دیگه هم بازی در میارننقل قول:
خوشبحالت برای من از مستقیم ها هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش تایم اوت می زنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر سرور خودم بد نیست سرعتش خوبه میکشم رو اون چیزای لازم رو
ولی کی حوصاله داره این همه فایل رو بکشه
والا ما که از کاره اینا سر در نیاوردیمنقل قول:
من که دیگه تابلوئه کجایم که ! یه نگاه به پروفایل یا همون بغل بنداز میفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله گوش شیطون کر هیچ مشکلی ندارم :)
تست کردم مشکلی نبوده و نیست و انشاءالله نخواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست کی به کیه
این همه دارم ماهی پوله اینترنت مثلا نامحدود میدم روزها که میزنن سرعت رو گند میکنن برای تورنت و رپیدشیر از این طرفم اینطور
ملت 3 ماهی 12 تومن میدن فقط همون شب تا صبحشون 1.5 گیگ میگیرن
من 3 ماهی 70-80 میدم اینطور!
اینطوری نمیشه این دفه بهشون میگم اگه سرویس محدود میدن با این وضع تمدید میکنم وگرنه باید از یه شرکت دیگه بگیرم
داریوش عزیز
احتمالا مرکز مخابراتی شما مشکلی داره
به قول خودت دلیل نمیشه که مال همه اینطوری باشه
من الان شبانه روزی دارم 5 گیگ و ماهیانه هم 150 گیگ دانلود میکنم
بازم به پشتیبانی بگو شاید مشکل حل شد.
اگه نظر منو میخوای همین اینترنتی داری سفت بچسب
اگه از دستت بره حالا حالاها بهت اینترنت نمیرسه.تمام پورت از تمام شرکتا پر هست و مخابرات هم به هیچکسی پورت خالی نمیده
اگه همینم بیخیال شی دستتت به ای دی اس ال نمیرسه
راستی من با دانلود هیچ فرمتی مشکل ندارم
شما به این زد 2 توجه نکن.ایشون کلا اینترنتش مشکل داره چی برسه به اینکه این روزا هم باشه :دی
مگم چه خوب شد که لااقل یه خورده محدود کردن که باعث سرصدا بچه ها شد بلکه به این بخونه بیان یه سری به اینجا بزنن
آقا دیگه ما رو نمیشناسی؟نقل قول:
شما باید سرویس 512 نامحدود داشته باشید درسته ؟ چون شما مشترک قدیمی هستید حدودای 45 هزار تومان هنوز با شما حساب می کنند؟ ماهی 150 گیگ یعنی 24 ساعت رو تو 30 روز ماه با سرعت 60.6 کیلوبایت دانلود کنید . حالا لیست دانلود رو چجوری پر میکنید؟