قیمتاش متوسطه بدنیست هزینه نسبش خوب پایینه.نقل قول:
Printable View
قیمتاش متوسطه بدنیست هزینه نسبش خوب پایینه.نقل قول:
نهنقل قول:
پس خوبه
آخه معمولا تو شهرهایی که فقط یه شرکت هست هزینه هاش خیلی گرونه
چون همه مجبورن بگیرن
از نظر من خوبه به نسبت
قیمتاشم یکم زیاده مثلا 5 6 تومن که زیاد اهمیتی نداره
موفق باشید :11:
آره دیگه شما تهرانید اینترنتتون ارزون حال میکنید فکر میکنید همه جا همون جوری:19:نقل قول:
ما بدبخت های شهرستانی باید قیمت های خیلی بالایی برای یک اشتراک بدیم:19:
تعرفه هایی که این دوستمون از شهرشون گذاشتن باز نسبت به شهر ما خیلی کمتره:20:
شهر ما الان 4 تا isp دارن adsl میدن من از ارزونترینش 64 کیلو نامحدود و گرفتم 20 تومن ماهی:18:
سلام به همگی،من دچار مشکل عجیب و غزیبی شدم که گویا قرنی یک بار اتفاق می افتد! از اونجا که شغل خودم در زمینه ی شبکه و اینترنت هست این اتفاق عجیب تر هم هست!و اما قصه...
ما بعد از مدت ها اقدام به دریافت adsl کردیم و اتصال هم برقرار شد و یک هفته ای بدون مشکل کانکت بودیم.سیستم اتاق من بود و خط تلفن مستقیم به مودم وصل بود و یک تلفن بی سیم هم در سالن اصلی داشتیم که با اسپریتر وصل کرده بودم تا بدون نویز باشه! بعد از این یک هفته یک سفر دو روزه برای من پیش امد و در زمان برگشت متوجه شدم اینترنت قطع شده!و اصل ماجرا شروع شد...
پشتیبانی گفت از سرور سه روز قطعی هست و شنبه درست می شود اما شنبه هم نشد! تماس دوباره که گرفتم گفتند اعلام مشکل میکنند و وقتی از مخابرات تماس گرفتند گفتند خط هیچ مشکلی ندارد! باز هم با شرکت تما گرفتیم و گفتند مشکل از داخل ساختمان است...من از داخل همه چیز را چک کردم و بعد از ورودی ساختمان با مودم (مودم شبکه) تست کردم و دیدم اصلا از سیم های ورودی ساختمان(سیم هایی که از مخابرات می اید) کانکشن ایجاد نمی شود! یعنی ال ای دی Link چند تا چشمک می زند و خود بخ خود خاموش می شود....گاهی هم بعد از چند ثانیه ثابت می ماند و dataروشن می شود و بلافاصله هر دو خاموش می شوند...خلاصه قبول نکردند و نصاب فرستادند و ایشان هم بعد از کلی سر و کله زدن های معمول و کمک من و وقتی بردمش دم در و همون حالت رو مشاهده کرد قبول کرد که از خارج از ساختمان مشکل هست...دوباره ما تماس گرفتیم و گفتند از مرکزچک می کنند و به ما هم پیشنهاد دادند از طریق 17 اقدام کنیم به نویز گیری از خط تلفنمان...
در حال حاضر مخابرات می گوید مشکل از ما نیست...شرکت می گوید ای دی اس ال آپ هست و مشکل از ما نیست...ما هم می گوییم مشکل از ما نیست...اینگونه سه هفته است که اینترنت قطع است و نمیدونم باید چکار کنم!
راستی روی خطم گهگاه خط روی خط می افتد و مرکز مخابرات چند روز پیشت کابل برگردان هم داشته...حالا کسی کمکی می تواند بکند آیا؟؟!!
سپنتا هم تو خود تهران 64 نامحدود رو ميده 19 تومان كه فرق زيادي با 20 تومان ديگه نداره
مودم شما از نوع وایرلس هست یا معمولی اگه از نوع وایرلس هست ممکنه تلفن بیسیم شما و مودم وایرلس هردو روی یک شبکه مثلا 2.4hz کار کنند وروی هم اختلال ایجاد کنند اگه معمولی هست هیچ ربطی به این چیزی که من گفتم نداره.:10:نقل قول:
سلام
آیا مدل و مارک مودم بر سرعت ADSL تاثیر دارد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال:
یه مودم adsl معرفی کنید که 2 سیستم را ساپورت کنه؟
مودم های adsl تا چه سرعتی را میتوانند ساپورت کنند؟ (پهنای باند مودم adsl؟)
خیرنقل قول:
تاثیر نداره
اگه مودم میخواید بگیرید بهتون توصیه میکنم حتما لن بگیرید
اگه کارت شبکه هم ندارید 7 8 تومن بیشتر قیمتش نیست
من این مودم را پیشنهاد میکنم Asus am602
اگه گیرتون بیاد البته:31:
سلام.نقل قول:
خیلی سرچ زدم تا پستهای قبلی رو پیدا کنم.
چون چندین بار خودم به این سوال جواب داده بودم....
خب حالا مسئله ای نیست....
در مورد سوال اولتون باید بگم در تمام مودم هایی که هم lan و هم usb رو ساپورت میکنن، میشه برا دو تا سیستم سرویس دهی کرد.
اینو هم اضافه کنم که این سرویس دهی فقط با سیم امکان پذیر هست.
ولی در مودم های وایرلس، میتونید بدون سیم هم به چهار تا سیستم، نت بدید.
در مورد سوال دوم باید بگم که مودم هایی که adsl هستند، حداکثر تا 8 مگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنن.
و مودم ایی که +adsl2 هستند، حداکثر تا 24 مگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنن. (البته، این سرعتی هست که ما هیچ وقت به اون دسترسی نخواهیم داشت. مطمئن باشید)
موفق باشید :11: