خوب طاقت نیاوردم امشب تمومش کردم...عـــالی بود.فکر نمیکردم بتونم با یه بازی RPG اینقدر رابطه برقرار کنم.
فردا میرم awakening رو میگیرم چون دلم تنگ میشه واسه این بازی :40:
Printable View
خوب طاقت نیاوردم امشب تمومش کردم...عـــالی بود.فکر نمیکردم بتونم با یه بازی RPG اینقدر رابطه برقرار کنم.
فردا میرم awakening رو میگیرم چون دلم تنگ میشه واسه این بازی :40:
بسته ی الحاقی جدید و آخر Dragon Age: Origins
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت BioWare خبر از DLC جدیدی برای بازی Dragon Age: Origins را داد. این بسته که Witch Hunt (شکار ساحر) نام دارد ، 560 امتیاز مایکروسافت قیمت دارد. جالب است بدانید که سایت رسمی بازی پایان ریشه هارا اسپویل (فاش) کرده است:
" Grey Warden قهرمان به تنهایی Archdemon وحشت زده را به قتل می رساند و DarkSpawn را نیز متوقف می کند و پادشاهی خوش حال است اما یک سوال باقی مانده است که Morrigan کجاست. به نظر می رسد او در تاریکی ناپدید شده است.هم اکنون شما وظیفه دارید تا موریگان (Morrigan) را پیدا کنید."
سازنده ی بازی این پایان را یک " پایان مهیج برای خط داستانی ریشه ها" توصیف کرده است. از ویژگی های دیگر این بسته می توان به قابلیت High-Level Hero اشاره کرد که به شما اجازه می دهد تا کاراکتر خود را از بسته Awakening یا خود بازی اصلی به این بازی بیاورید یا یک شخصیت جدید بسازید
این بسته 7 سپتامبر برای pc و xbox 360 و PS3 عرضه می شود. در ضمن " عصر اژدها 2" هم در 11 مارس 2011 برای همین پلتفورم ها عرضه می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage/assets/images/addon/screens/witch_hunt001.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage/assets/images/addon/screens/witch_hunt002.jpg
کد:http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage/assets/images/addon/screens/witch_hunt003.jpg
منبع:کد:http://www.pardisgame.net/thread-12404.html
عالي شد
خيلي دوست داشتم بدونم بلاخره موريگان و بچه اش كجا رفتند و چي شدند.
خوبه به خاطر این پچ للیانا رو ولش کردم و رفتم سراغ موریگان .
خوب برای بار سوم Origins رو تموم کردم و حالا برای بار اول میخوام Awakening رو برم. ولی موندم ایمپورت کنم یا یه کاراکتر جدید بسازم... :13:
کاراکتر فعلیم که دوستان در جریانن. یه الف rogue که کلی خرجش کردم. لول 23 آساسین. البته دوئلیست هم دادم بهش ولی حتی یه پوینت هم ندادم بهش.
dex = 44 / cunning = 44 / constitution = 20 / strength = 25
تمام قابلیتای دو اسلحه رو بهش دادم. کل قابلیتای rogue رو هم دادم.
بهترین چاقوها و بهترین لباسا رو هم واسش خریدم.
خلاصه غولیه واسه خودش. یه تنه یه گونی دارک اسپاون رو حریفه. :31:
از طرفی اگه یه کاراکتر جدید بسازم خیلی ضعیفتر میشه و این همه آیتمای توپ از کفم میره. از طرف دیگه اگه با همین برم خیلی لوس میشه. کسی حریفم نیست آخه.
حالا میریم ببینیم چی میشه. خدا کنه دشمنامون گردنشون کلفت تر از قبلیا باشه. :31:
یه کاری هم کردم که مثل ** پشیمونم. للیانا زن من بود ولی این موریگان انقدر ته دلمو خالی کرد بابت archdemon که با اینکه دو دفعه قبلم گولشو خورده بودم این دفعه هم.... ای خدا........ میخواستم یه ending دیگه اش هم ببینما.......... :31:
درکت میکنم خفن . ادم حیفش میاد کاراکتری که واسش این همه خرج کرده رو راحت بکشه .نقل قول:
من که الان لول 15 warrior دو اسلحه ای هستم . خداییش بازم کسی حرفش نیست .
Dex38 و Str30 و Cun20 و Con22 . نمیدونم چرا تاحالا دو اسلحه ای برنمیداشتم . به نظرم هجومی ترین بازیکنه . الان یه شمشیر خفن داره و یه the edge . طرف رو دیوانه میکنه . این momentum هم خداییش چقدر باحاله . سرعت طرف مثل برق میشه . تازه یه خنجر فقط داره . تا حریف به خودش بیاد مرده .
این للیانا رو به خاطر موریگان ولش کردم . چون نمیخوام عذاب وجدان بگیرم شب اخری . ولی ناکردار با اوازش دوباره عاشقم کرد . چه کار کنم . دیگه راهی نیست واسه رومنس با للیانا ؟ چون تمام دیالوگهاش رو دیدم . گیفتی نداره واسه رومنس . یا برم سراغ همون موریگان ؟
آره. زدی تو خال. momentum واقعا توپه ولی آخه چرا warrior با dual-weapon؟!؟! خوب Rogue میرفتی تا از لذت backstab و جاخالی دادناش هم برخوردار بشی.نقل قول:
فکرشو بکن... stealth بشی. با خیال راحت بری پیش طرف بدون اینکه اصلا بفهمه. حالا یه ضرب بهش بزنی چون ضرب اولت critical میشه. بعد بلافاصله dirty fighting بزنی تا گیج بزنه. حالا با momentum تا بخواد به خودش بیاد اونقدر backstab خورده که جان به maker تقدیم میکنه.
من با همین روش حتی Ogre های زرد رو بدون اینکه بتونن تکون بخورن قورت دادم... :31:
واسه همینم هست که میگم یه خورده لوس شده کاراکترم. به سرم زده دوباره Origins رو با یه Warrior با سپر و شمشیر برم و Templar رو انتخاب کنم. آخه همیشه خطرناکترین دشمنا واسم جادوگرا بودن. اگه Templar بشم یه حال اساسی بهشون میدم.
ناقلا این الیستر هم که دیگه آخراش شده بود دیوار... یه تنه میرفت وسط یه گله دارک اسپاون همه رو لت و پار میکرد وقتی برمیگشت میدیدم یه خط به صورتش نیفتاده!!!
ولی آخه تاحالا Awakening رو نرفتم. دلم نمیاد دوباره از اول شروع کنم.... ای خدا.... عجب بازییه این آخه....
اوه راستی.... بحث رومنس پیش اومد باز که... :31:
للیانا یه خورده سخت پا میده. دختر خوبیه آخه. مثل موریگان نیست که. اگه هیچ کدوم از رفیقات به حالت لاو نرسیدن شاید بتونی دوباره بری تو کارش... بهترین گیفت واسش گل آندراسته اس که سه تاش تو بازی هست. آخه حیف این نبود رفتی سراغ اون موریگان بی حیا......
من که اگه جای تو بودم حتی استخون و کیک تف مالی شده سگ و هر آت و آشغال دیگه ای هم که شده میدادم بهش تا نظرشو جلب کنم. :31:
راستی من چون تا حالا awakening رو نرفتم نمیدونم چقدر طولانیه؟
مثل origins ـه یا کوتاه تره؟ خلاصه چند تا مپه؟ چند تا ماموریت داره؟ کلا چقدر طول میکشه؟
فقط لطفا چیزی از داستان و رفقا و اسلحه ها و چیزای دیگه نگین که واسم بیمزه نشه.
فرق warrior با دو اسلحه میدونی چیه ؟ میشی مثل دونکان . حالا اونش که ظاهریه ولی یه چیزی داره .نقل قول:
warrior یه تلنت داره به اسم powerful که توی پوشیدن زره خوب کمکت میکنه و خونت رو هم بیشتر میکنه . در ضمن اگه warrior برداری میتونی از قابلیت dual weapon mastery هم استفاده کنی که بهت اجازه میده دوتا اسلحه سنگین توی هر دوتا دستت باشه . واسه همین من اون پوینت هایی رو که rouge واسه cunning میکنه رو خرج strength کردم و حالا یه کاراکتر دارم که هم Dex اش بالاست که جاخالی میده و هم ضربات معمولیش به دلیل استفاده از دو شمشیر قوی مخصوصا توی حالت مومنتوم دیوانه وار . الان هر دستش تقریبا 31 دمیج وارد میکنه . در حالی که استن با اون شمیر گنده اش و 40 تا استرنج 35 تا وارد میکنه که سرعتش پایینه . در ضمن rouge با جادوگرا و اژدها و کسایی که دمیج فراگیر میزنن معمولا ضعیف کار میکنه مگه اینکه از قابلیتهای rouge خوب استفاده کنی . من یه بار بهت گفتم که با rouge تا اواسط بازی رفتم ولی چون دیگه نمیشه زره های بالا رو گذاشت واسش باهاش حال نمیکنم . ولی کلا فرق این دوتا خیلی نیست چون 60 در صد تلنتهاشون یکیه . تنها توی قابلیتهای تاکتیکی فرق دارن . الان کاراکتر من یه چیزیه شبیه دونکان . البته بلانسبت قیافه .
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
اشتباه کردم واسه موریگان که للیانا رو ول کردم . نمیشه برش گردوند ؟ اخه بهش گفتم فقط با هم دوست باشیم و اون هم قبول کرد و از love شد friendly . حالا میخوام برش گردونم . البته 100 درصد هم هست ها ولی friend هستش و نمیشه باهاش کاری کرد . کلی گیفت هم رو دستم باد کرده . الان استن و الیستر و موریگان و للیانا صددرصد شدن .
جوونی کردی..... خامی کردی..... بدبخت شدی......... آینده ـت تباه شد..... :31:نقل قول:
بعنوان نماینده جامعه جوانان ناکام این ضایعه رو بهتون تسلیت عرض میکنم چون خودتم بکشی دیگه کار از کار گذشته. :19:
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
مثل اینکه خودم اولین کسی هستم که رفتم سراغ Awakening.نقل قول:
بهرحال، میخوام یه Human / Warrior / Shield / Templar / Champion شروع کنم تا ببینیم چی میشه.
اگه بهم نچسبید، همون Elf / Rogue / Dual-Weapon / Assassin / Duelist ـم رو ادامه میدم.
کاش حداقل یکی بهم میگفت چقدر طولانیه این awakening. اگه زود تموم میشه دیگه نمیرفتم سراغ یه کاراکتر جدید.