بازی خیلی خوب نیست و به پای موست وانتد(یا شاید کربن)هم نمیرسه ولی یا بازی بین موست وانتد و پرو هست.:27:نقل قول:
در کل ارزش خریدنو داره(مخصوصا برای کسانی که می خوان همیشه برنده باشن:21:
Printable View
بازی خیلی خوب نیست و به پای موست وانتد(یا شاید کربن)هم نمیرسه ولی یا بازی بین موست وانتد و پرو هست.:27:نقل قول:
در کل ارزش خریدنو داره(مخصوصا برای کسانی که می خوان همیشه برنده باشن:21:
زنقل قول:
یاد تعریفی نیست .
میانگن نمره اش از سایت ها 5 هست ! ( از 10 ) !!!!!!
خوب واسه یه بازی سال 2008 اونم از ea خیلی کمه .
پس بازم ea گند زده !!!نقل قول:
بازی خیلی خوب نیست و به پای موست وانتد(یا شاید کربن)هم نمیرسه ولی یا بازی بین موست وانتد و پرو هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ارزش خریدنو داره(مخصوصا برای کسانی که می خوان همیشه برنده باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی به دلمون صابون زدیم یه بازی خوب میادا !!
شرکت EA استدیو blackbox سازنده nfs:undercover رو تعطیل کرد!:21:
حقش بود تعطیل بشه .
آخه هیچ چیز جدیدی نداشت . اصلا بازی جذابی نبود . تنها چیز جدیدش فقط اون مسابقات لایی کشی توی اتوبان و دزدی ماشین بود . وگرنه هیچ حرف خاصی برای گفتن نداشت.
با سلام تازگی ها چرا
وقتی بازی می کنم از بازی میپره بیرون
خیلی هم بد نیست خوبیش اینه که از حالت افتضاح پرو خارج شده،اگه بازیو تو شب بکنن هوش مصنوعی رو هم بالا ببرن و یه بازی رو عاقلانه کنن و داستانشم درست کنن و کات سنساشم قشنگ کنن خوب میشه خب اینا همه اشکالات کوچیکی هستن:31:البته باید هزار سال دیگه صبر کرد که درست بشن:21:تازه خوبه یه درجه ارتقا پیدا کرده یعنی از حالت خیلی افتضاح به حالت افتضاح رسیده!:27:نقل قول:
Nfs undercover یه بازی افتضاح هست که ارزش خریدن نداره
به نظر من که از خیلی خیلی افتضاح رسیده به خیلی افتضاحنقل قول:
از حالت خیلی افتضاح به حالت افتضاح رسیده
من هم با نظر شما موافقمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط electronic arts ea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:یه بازی تک دو وی دی که با 1000 تومن گیر میارید باید هم اینطوری بزنید تو سرش اگه چندین دلار پول می دادین بابتش این قدر نمیزدین تو سر بازی بابا nfs همش همینه دیگه مگه میخواین چی باشه تازه گرافیکش هم که خیلی باحاله از نظر مننقل قول:
با سلام من میخواهم ویندوزم را عوض کنم
حالا تا 12 رفتم اونجای که هست 1 میشه 2 تا اسمش را نمی دانم خلاصه تا tier 2 را بیشترشه را رفتم
حالا میخواهم سیو یا تا همانجای را که بازی کنم از بین نرود
دوباره بازی را نصب کردم از همانجا بیابید
چه کار کنم save کجا می روند