یعنی چی ؟ فعاله خودشنقل قول:
میتونی از smart com gps استفاده کنی یا nokia maps مال خود گوشی . من الان 6220 در دسترس ندارم نمیتونم کامل بگم . دوستان کمک میکنن
Printable View
یعنی چی ؟ فعاله خودشنقل قول:
میتونی از smart com gps استفاده کنی یا nokia maps مال خود گوشی . من الان 6220 در دسترس ندارم نمیتونم کامل بگم . دوستان کمک میکنن
سلام
یکی از دوستان مشکلاتی داشت که دقیقا شبیه منه ولی در تاپیک دیگه ای مطرح کرد:::
(با سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوال در مورد 6220 دارم خواهشمندم جواب دهید؟
1 _ وقتی نرم افزارSis روش نصب میکنی از هر 10 تا 1 رو نصب میکنه و برای بقیه اخطار میده که با متصدی تماس بگیر یا مجوز نداره یا مجوزش تموم شده
2 _ مشکل دومم اینه که وقتی فایل اصلی یه نرم افزار و میخوام بلوتوث کنم میگه مشکل حفاظتی داره نمیتونی بفرستیش
3 _ و سومی اینه که هر وقت یه عکس رو باز میکنم عکسه یه وریه وقتی دوباره برش میگردونم دوباره یه بار دیگه که بازش میکنم باز به همون صورت اول در امده
با تشکر )
اینم مشکل منه:
4- وقتی از کامپیوتر عکس یا آهنگ و... میریزم تو گوشی با پی سی استودیو ,باید برم تو تنظیمات بعد مدیر داده و بعدمدیر پرونده و بعد پوشه عکس یا آهنگ یا ... نمیشه اون ها رو تو گالری ذخیره کرد؟؟؟
2 _ مشکل دومم اینه که وقتی فایل اصلی یه نرم افزار و میخوام بلوتوث کنم میگه مشکل حفاظتی داره نمیتونی بفرستیش
میتونی تو قسمت edit عکس رو rotate کنی و save اش کنینقل قول:
3 _ و سومی اینه که هر وقت یه عکس رو باز میکنم عکسه یه وریه وقتی دوباره برش میگردونم دوباره یه بار دیگه که بازش میکنم باز به همون صورت اول در امده
خود به خود توی گالری هم میره . شما هر نوع فایل رو توی فولدر خودش بریزنقل قول:
4- وقتی از کامپیوتر عکس یا آهنگ و... میریزم تو گوشی با پی سی استودیو ,باید برم تو تنظیمات بعد مدیر داده و بعدمدیر پرونده و بعد پوشه عکس یا آهنگ یا ... نمیشه اون ها رو تو گالری ذخیره کرد؟؟؟
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها
آپدیت : قویترین فایل منیجر موبایل Lonely Cat Games X-plore 1.35کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4265784&postcount=1
اقایون منم مشکل فیلمبرداری تو شبو دارم یعنی نویز خیلی میندازه رو صفحه و باعث تار شدن عکس می شه ولی تو صبح خیلی خوبه
اصلا نمی شه این نویز رو برداشت
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟!نقل قول:
میگم نکنه دوربین گوشیه من خرابه؟! البته تو عکاسی هم اینجوریه، ولی وقتی فلاش میزنه درست میشه
کیفیت فیلم برداریش تو تاریکی تو بدترین حالت اینه(از نظر نویز میگم)
ولی بعضی وقتا که شرایط بهتر بشه خیلی نویز کم میشه
ببینید این نویز طبیعیه؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار smartcomgps رو نصب کن و بعد از تو منوهاش connect رو بزن، بعضی وقتا سه سوته وصل میشه ولی یعضی وقتا هم یکم طول میکشهنقل قول:
با سلام
لطفا" یکی در مورد نحوه فعال کردن GPS این گوشی ( 6220 ) توضیح بدهد .
البته باید تو فضای باز باشی و نقشه محل مورد نظر هم داشته باشی
چه نوع راهنمایی ؟نقل قول:
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟!
خب تو شب طبیعیه وقتی تاریکی مطلق باشه !
تنظیمات مختلف رو آزمایش کن !
سلام من چندتا سوال از اساتید محترم داشتم :
1- 6220 ساخت مجار با چین چه فرقی دارند؟
2- از اینترنت(گارانتی 18 ماهه 204تومن) بخرم یا مغازه(قزوین 200 )؟
3- 6220 می تونه حافظه 16 گیگ رو ساپورت کنه؟ (بدون کاهش سرعت)
4- از 3G چه استفاده ای میشه؟
5- پوشش لنزش چه طوره ؟ (برای یکی از دوستام شل بود؟)
6- صداش گوشی چه طوره ؟ با هنزفری چطوره؟
ممنون از لطفتون!!
میلاد جان این بهترین تنظیماتهنقل قول:
چه نوع راهنمایی ؟
خب تو شب طبیعیه وقتی تاریکی مطلق باشه !
تنظیمات مختلف رو آزمایش کن !
n82 دقیقا تو این موقعیت بهتر میگیره، یعنی نویزش کمتره
میخوام بدونم اشکال از دوربینه یا نه