داشی ای کاش مسیر این تنظیمه رو هم که میگی مینوشتی.
ولی فک نکنم این باشه آخه اولش فقط یه 10 ثانیه وصل میشه بعد مکان اولیه رو که پیدا کرد که جی پی آر اس قطع میشه و جی پی اس بدرستی کارش رو میکنه.
حالا اگه لطف کنی مسیر اون تنظیمه رو بگی ممنون میشم.
Printable View
داشی ای کاش مسیر این تنظیمه رو هم که میگی مینوشتی.
ولی فک نکنم این باشه آخه اولش فقط یه 10 ثانیه وصل میشه بعد مکان اولیه رو که پیدا کرد که جی پی آر اس قطع میشه و جی پی اس بدرستی کارش رو میکنه.
حالا اگه لطف کنی مسیر اون تنظیمه رو بگی ممنون میشم.
نقل قول:
واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون.
من دو نقشه رو پیدا کردم. اما می شه بگید هر کدوم از فرمت ها معنیش چیه. چون وقتی من می رم تو یکیشون، تنها چیزی که می بینم یه صفحه سفیده و یا کلی عدد و رقم. اصلا نقشه ای دیده نمی شه.
ببخشید اینقدر سئوال می کنم. تنها ایجا رو به عنوان مرجع می شناسم که سئوال هامو بپرسم.
با تشکر :11:
سلام دوســت عزیز برای منم همینجوری موقعی که Gps داخلی رو فعال نکنم از اینترنت گوشی استفاده میکنه !نقل قول:
مسیرش همین بــود چون من برنامه زبان فارسیش رو نصب کردم برا خودم :20:
نقل قول:دوست عزیز باید دو تا فایل باشه با فرمت های . map & ogf2 موقعی که وارد برنامه میشی قسمت نقشه ها میری مینویسه که نقشه فلان شهر لود بشــه شما هم تایید رو میزنی و نقشه صفحه اول برنامه لود میشه و مسیرها ... شاید نقشه ای که دانلود کردید مشکل داره دوباره از همین جا دانلود کنیــد :20:
موفق باشید!:40:
سلام. لطفا نقشه گرگان رو هم قرار بدین
لطفه نقشه گرگان رو هم قرار بدین
نقل قول:نقل قول:سلام . بفرمایید :
موفق باشید!:40:کد:http://www.irfreeup.com/images/rfc2669rsrk3aoujiqnj.rar
من ویواز دارم smartcom gps 1.55 نصب کردم ولی به ماهواره وصل نمیشه میدونید مشکل چیه منظورم اینه که علامت gps اون بالا نمیاد وحتی 1 ساعت هم صبر کردم ولی موقعیت رو مشخص نمیکنه ممنون
سلام! میخواستم ببینم آحرین نقشه ای که از تهران (برای smartcom ) در اومده برای چه سالی هست؟
نقشه گرافیکی میخواستم نه گوگلی و ماهواره ای
اگر نقشه ی جدید تهران برای smartcom اومده لطفا لینک اون رو بذارید و سالش رو هم بگید. (هر حجمی داشته باشه مهم نیست)
اگر همون نقشه سال 86 آخریشه، پس یه لینک از همون نقشه بدید که map. رو دانلود کنم. چون این کالیبری که من دارم اصلا خوب و دقیق نیست یا به هم خورده.
یه لینک کالیبره ی دقیق بذارید لطفا.
ممنون
(لینکهایی که در صفحه ی اول برای کالیبره نقشه تهران گذاشتید خرابه)
نقشه شهرها دانلود نمیشه
خوب رفیق چجوری میشه جی پی اس داخلی رو فعال کرد؟نقل قول:
تو تنظیمات برنامه همه چیو زیر و رو کردم چنین چیزی نبود. اگه منظورت اینه که از منوی جی پی اس گزینه کانکت رو بزنیم، این کارو کردم ولی بازم وصل نشد.
حتی این برنامه فارسیشو هم نصب کردم بازم اصلا چیزی بنام جی پی اس داخلی توشون نیست.
حالا چیکار باید کنم بنظرت؟ این جی پی اس داخلی چطور فعال میشه؟ لطفا راهنمایی کن.
ممنون:40: