برفک زدن اطراف سیستم کولر دلیلش چیه؟
Printable View
ميتونه از زياد بودن درجه ترموستات باشه كه باعث ميشه حتي در زماني كه هواي داخل خودرو كاملا خنك شده، باز كمپرسور درگير بمونه و همچنان به سردتر كردن ادامه بده.نقل قول:
مورد ديگه عدم وجود جريان هوا بر روي راديات كولر داخل اتاق ( اِواپراتور) هست كه يا فن خراب شده و به خوبي وزش نداره ، يا احيانا اگر ----- هوا سر راهش هست، اون ----- به قدري كثيف شده كه نميگذاره هوا از داخلش عبور كنه و به راديات برسه. بخاطر همين سرماي ايجاد شده در اطراف خود راديات باقي مانده و راديات شروع به برفك و يخ زدن ميكنه.
اگر امكان داره نوع خودرو و محل دقيق برفك زدن و شرايط ديگه را هم بگيد. عكس هم بگذاريد ميتونه كمك بزرگي بكنه.
نقل قول:نقل قول:کسی نمیدونه؟نقل قول:
ببینم شمع دوپلاتینه بندازم و وایرها رو عوض کنم احتمال داره درست بشه؟
مرسی از راهنمایی همه!نقل قول:
خودم مشکلو حل کردم
میگم شاید به درد بقیه بخوره
شمع دوپلاتینه KLG انداختم با وایر شمع Frantec فرانسه
الان ماشین پرواز میکنه
دسته موتور چیه؟ و کجا قرار داره؟
دسته موتور قطعه ای فلزی لاستیکی است معمولا, که موتور را به بدنه ماشین وصل میکنه و شکل و اندازه این قطعه تویه هر نوع ماشینی میتونه فرق کنه
در 405 چند تا هست؟ کجا نصب شده؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
یکی از علتهاش کم گاز بودنِ کولر هست .
اگر نصف evaporator یخ بزنه ,علتش کم گاز بودن هست
=================================
یک علت دیگرش نامناسب بودن expantion هست كه گاز رو اسپری میکنه توی اِواپروتور
اکپنشن یک ترموستات داره که سیمش باید کاملا چسبیده باشه به لوله ی خروجیِ ؟از اوپراتور .
وقتی خیلی سرد میشه راه گاز رو میبنده و فشار بالا میره و دکمه فشار سنج توی درایر dryer کمپروسور رو خاموش میکنه .
درست وصل نبودنِ سیم اکسپنشن به لوله ی گاز یا خراب یودنش یا غیر استاندارد بودنش باعث یخ زدن اوپراتور میشه
لطفا یه لینک بدید که سیستم کولر را واضح توضیح داده باشهنقل قول:
ممنون
دوستان یه سوالی
اگه تو سرعت مثلا بالای 60 تا از ماشین یه صداهایی بیاد مثلا زوزه بکشه دلیلش چی میتونه باشه؟
حتی وقتی که خلاص بکنم هم این صدا بیاد
خود من حدث میزنم از بلبرینگ چرخ ها باشه
جز اون چی؟