حالا بعدشم من یکیشونو فرستادم که بره دنبال پلیسه رفت تو میون خیابون واستاد و با یه دختره داشت حرف میزد که یه دفعه دیدم گرد و غبار بلند شد پسره دختره رو کتک میزد و پدرش هم اومد پسره رو شل پل کرد
Printable View
حالا بعدشم من یکیشونو فرستادم که بره دنبال پلیسه رفت تو میون خیابون واستاد و با یه دختره داشت حرف میزد که یه دفعه دیدم گرد و غبار بلند شد پسره دختره رو کتک میزد و پدرش هم اومد پسره رو شل پل کرد
فعلا برای مو فقط سایت خود سیمز دارهنقل قول:
و البته
البته یکدونه بیشتر نیست فعلاکد:www.xmsims.com
اشتباهی شدنقل قول:
30000
البته با کمی اینور و اونور
طوری که به جز آخری میتونم چندتا دیگه هم بخرم
نقل قول:
برای اینکه پکیج هایی که دانلود شده رو نصب کنیم چی کار باید کرد؟؟؟
نقل قول:به خاطر شما جواب ميدم وگرنه عمرا نميومدم.نقل قول:
اوني كه ميگيد اصلا دزد نيست!!!
بلكه فقط مامور شهرداري هست كه وقتي كه شما پول قبض ها رو پرداخت نميكنيد مياد و به جاي پول وسايلتون رو ميبره!
براي پرداخت كردن قبض هم روي صندوق پست كليك كنيد و گزينه ي pay bills رو بزنيد .( البته بايد پول هم داشته باشيد تا بتونه پرداخت كنه.:10: )
باید بریزیدش توی پوشه ی دانلود و بعد برید توی این قسمت :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من اومدم اینبار دیگه رکوردایه مسخرمو بزارم!:41:
سیمزه قبلیم دقیقا 12 ساعت یک روز باهاش بازی کردم و 3000 تا در ساعت پول میگرفتم 5 تا چلنج تموم کردم باهاش 6 تا اسکیل پر داشتم و یک خونه ی 300 هزار دلاری که همش و همش رفت هوا! سیو نکرده بودم بعد برقایه خونمون رفت دیگه واقعا جایه من بودین چی کار میکردین؟:19::41:
اینم رکوردایه ایندفعم که خیلی مسخره ی! :
این از اسکیلام : :41:
این از کارم :41: : :19:
این از Reward هام : :41: :19:
اینم از سنم که خیلی زیاده ( دفعه ی قبلی من به وسط نرسیده بودم همچین رکوردایی داشتم ، البته همیشه من 960 روزه بازی میکنم تا زود پیر نشه ):41::19: همینطور Trait هام : ( اون اولی که دیده نمیشه Lucky هست )
اینم از چلنچام که بدترین قسمتی بود که قبلم حسرتشو خورده بودم ( قبلا چلنجایه آشپزی ، تعمیر کاری ، آهنگ زنی ، نویسندگی ، نقاشی رو گرفته بودم اما ایندفعه :41: :19: ) :
اینم از پولم با اینکه نصفه وسایل خونرو یا بیشتر رو گرفتم اما بازم حتی 50% قبل هم پول ندارم ( قبلم هم قیمته خونه ی خالیم اینقدر بود ):41::19: :
در هر صورت الان دیگه هر چند دقیقه یکبار سیو میکنم تا دوباره قاط نزنه!
اوندفعه خیلی ناراحت شدم! ( به اطلاعتون برسونم که الان اسکیل آهنگ زنیم 10 شده )
آپدیت های مربوط به آبجکت ها رو از کجا بگیرم ؟ لانچر که ارور غیرقانونی بودن و ... میده
چه طوری باید به بچه غذا داد ؟:19:
ميتونيد يك صندلي مخصوص بچه بخريد و بچه رو بزاريد رو صندلي بعد بهش غذل بديد يا ميتونيد كليك كنيد رو بچه و گزينه ي feed on floor رو بزنيد.:10:نقل قول: