خوب دوست عزیز تا آنجایی که من می دانم زون آلارم نسخه سازگار با ویندوز ویستا را هنوز بیرون نداده است ولی نسخه هاینقل قول:
جدید آن ویندوزهای 64 بیتی را ساپورت می کنند.
Printable View
خوب دوست عزیز تا آنجایی که من می دانم زون آلارم نسخه سازگار با ویندوز ویستا را هنوز بیرون نداده است ولی نسخه هاینقل قول:
جدید آن ویندوزهای 64 بیتی را ساپورت می کنند.
درسته چون من زون الارم رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 64 بیتی قبلیم نصب کرده بودم. با تشکر از شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک آپدیت کاسپر تا دیروز 15-4-2007
سلام
می خواستم بدونم ورژن رسمی و فینال نسخه 7 چه ماهی میاد؟
ممنون
سلام بیل جان
شما ورژن نسخه ای رو که داری استفاده میکنی بذار.
که بشه فهمید چه نسخه ای هست
مرسی
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینم نسخه ی جدید آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی کاسپر : (البته بتا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Internet Security 7.0.0.43 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Download Link
Activation Code
کد:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.43 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Download Link
Activation Code
کد:FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
PS : Compatible with Windows Vistaموفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از رابط گرافیکی جدید اینترنت سکوریتی کاسپرسکی نسخه 7 ( به نظر من که مال نسخه 6 خوشگل تر بود :31: )
البته این هنوز اولین نسخه بتا است و احتمالا تا نسخه نهایی تغییرات زیادی خواهد کرد .تصاویر زیر عکسهایی از صفحه
اصلی این برنامه است :
این هم عکسی از هوریستیک جدید کاسپرسکی و سطح قابل تنظیم آن است همانطور که می بینید نسخه 7
کاسپرسکی اولین نرم افزار امنیتی است که تنظیماتی برای استفاده بهینه از قدرت پردازنده های جدید چند هسته ای دارد :
و این هم تصویری از کیبورد مجازی کاسپرسکی برای وارد کردن اطلاعات محرمانه :
امروز کامی رو چکش کردم با avast 4 تا تروجان داشت در حالی که من kasper internet secureity داشتم به نظرتون هنوز میشه به کسپر اعتماد کرد
دوستان یه سوال.
با این آنتی ویروس میتونم worm ها و Spy ها رو هم از بین ببرم؟
اگر منظورتان از Spy همان اسپایور است جوابتان مثبت است آنتی ویروس کاسپرسکی ( مثل سایر آنتی ویروسهای خوبنقل قول:
دیگر ) تقریبا تمامی انواع Malware ( مانند ویروس ,تروجان ,کرم ,دیالر ,روت کیت , اسپایور , Adware , Keylogger ,
Jokes و ... ) موجود را پوشش می دهد.