سلام
یه نگاه به پشت این ماشین ( تندر 90 ) بندازید ........ همانطور که مشاهده می کنید انگار تیغه ( دیوار ) کشیدن.
مگه نه؟
سلام
یه نگاه به پشت این ماشین ( تندر 90 ) بندازید ........ همانطور که مشاهده می کنید انگار تیغه ( دیوار ) کشیدن.
مگه نه؟
از ماشینای نو میتونی روا، پراید و پی کی رو مد نظر داشته باشی (200 -300 تومن روا و پراید بنزینی فکر کنم از 8 تومن بالاترن) پی کی هم که ارزون تره.نقل قول:
اگه واسه خوانواده میخوای و جاداری برات مهمه برو سراغ روا. در غیر اینصورت پراید یکم بهتره.
حالا شما اولویت هاتو بگو ، مطمئنا بهتر نتیجه میگیری.
سعيد جان حرفتون درباره طراحي پشت اين خودرو درسته و ضايع بودن اون هم باعث شده با اينكه اين خودرو تازه وارده سازنده اصلي به فكر فيس ليفت اين خودرو بيفته ( عكساشو همه تون توي نت ديدين ) ولي جالبه كه بازم چراغها را تغيير ندادهنقل قول:
سعيد جان به خاطر اين فرم چراغ عقب به خرگوش معرف شده اين خودو :27:
هر چي هست كه ملت دارن ميخرن و خيلي هم ازش راضين.نقل قول:
با سلام خدمت همگی
میخواستم بدونم با 55 تومن(حالا یکم اینور اونورش موردی نداره) ماشین خوب چیه؟ از هر مارکی و از هر سبکی
لطفا با دلیل
به نظر خودم کلا سواری ها بهتر از Suv هست،چون احساس میکنم هم سرعت هم ایمنی و هم امکانات بهتری میتونم با این قیمت بگیرم ،البته باز تو این زمینه هم منو کمک کنید
مرسی:11::10::40:
آزرا باور يك رويا
به نظر من ماشين شاسي بلند بدرد نمي خوره .
باي
منم آزار راپیشنهادمیکنم جوان پسندو باامکانات خوب :20:امامصرفش زیاده
هیوندای کوپه بگیر...
سانتافی هم بدک نیست...
آزرا يكي از بهترين گزينه هاست اما مي گم شما لطفي كنيد 54 تومن ماشين بخريد يه تومنش رو بدين من موتور بخرم :دي:
من پیشنهاد میکنم 53 تومن بخره و 1 تومن دیگش رو هم بده به من برم سیستمم رو آپدیت کنم :31::31::27::21:نقل قول: