اگر هم برگشتيد سر جاي اولتون اين نشون ميده كه مسير رو درست رفتيد . در ضمن اين براي گمراه كردن شماست . شما فقط كاري رو كه من گفتم انجام بديد .
Printable View
اگر هم برگشتيد سر جاي اولتون اين نشون ميده كه مسير رو درست رفتيد . در ضمن اين براي گمراه كردن شماست . شما فقط كاري رو كه من گفتم انجام بديد .
سلام کسی راهنمای کامل بازی رو نداره؟؟؟
فكر نكنم براي اين بازي راهنماي كامل اومده باشه ولي هر كجا كه گير كرديد اينجا سوالش رو مطرح كنيد تا من يا دوستان ديگه به شما كمك كنيم.
ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...:13:نقل قول:
دوست SOLIMAN چند بار جواب دادنقل قول:
عزیزان من تو این چهار راه فقط بر خلاف جهت سایه حرکت کنین....
ببين دوست عزيز شما به اين كار نداشته باشيد كه چند بار بر ميگرديد سر جاتون . شما فقط خلاف سايه ها بريد و هيچ كار ديگه اي هم انجام نديد. اگر به قول خودتون به اين جك و جونورا توي جنگل تاريك رسيديد بدونيد كه حتما مسير رو اشتباهي رفتيد و اگر هم از يه مسيري رفتيد ولي به اون قسمت جنگل تاريك نرسيديد حتي اگر دوباره به مسير قبليتون برگشتيد بدونيد كه مسير رو درست رفتيد. در ضمن اين رو هم بگم كه با دانته بايد بيشتر به اون جهات و مسير ها بريد و مثل نرو كم نيست كه فقط بايد سه مسير رو بري.نقل قول:
ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...
ممنون عزیزم این خودم فهمیدم فقط وقتی سایه به طرف بالاست که برعکسش میشه طرف در که از اونجا اومدیم کدوم طرف باید :11:نقل قول:
بازم بايد به طرف در بريد ، نرسيده به در دوباره بر ميگرديد سر جاي اولتون ;)نقل قول:
برین پیشه هنون مجسمه دکمه A رو بزنید نو افتاب میتابه رو مجسمه و شما بر عکس جهت برو
جلو - عقب - راست - راست.
اينم مسيرهاي صحيح با دانته.