«کلینسمان، پردرآمدترین کارآموز جهان فوتبال»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یورگن کلینسمان
پتر نویرورر، یکی از مربیان کهنهکار آلمانی که به تازگی سرمربیگری تیم دسته دومی دویسبورگ را برعهده گرفته، یورگن کلینسمان، سرمربی پیشین تیم ملی آلمان و مربی کنونی بایرن مونیخ را پردرآمدترین کارآموز جهان فوتبال میداند.
نویرورر که در گذشته از جمله سکان هدایت تیمهای بوخوم و هانوفر را در دست داشته و مدت زیادی نیز سرمربی وحید هاشمیان بوده، در گفتوگویی که روز جمعه (۲۱ نوامبر- اول آذر) در پایگاه اینترنتی ورزشی "spox" منتشر شده، از جمله به فعالیت یورگن کلینسمان در باشگاه بایرن مونیخ پرداخته است.
پتر نویرورر از جمله در باشگاه بوخوم سرمربی وحید هاشمیان بوده اس
ت
او در این گفتوگو از جمله اظهار میدارد: «یورگن کلینسمان شانس زیادی آورد، اگر من هم جای او بودم، پیشنهاد سرمربیگری بایرن مونیخ را میپذیرفتم. این باشگاه از بهترین کادر رهبری در بوندسلیگا برخوردار است، اما باید قاطعانه و با صراحت بگویم که از دید من، کلینسمان پردرآمدترین كارآموز دنیای فوتبال است.»
پتر نویرورر که در دو سال گذشته، از صحنه مربیگری دور بوده بر داشتن رابطه خوب با کلینسمان تأکید میکند، اما در عین حال اضافه میکند: «اگر فردا از من بپرسند که آیا حاضرم در ازای دریافت چندین میلیون، مربیگری «تایگر وود» (گلفباز معروف آمریکایی) را برعهده بگیریم، من هم فوری قبول خواهم کرد. در این مورد نه من، بلکه آنهایی که این پیشنهاد را به من کردهاند، حماقت به خرج دادهاند.»
سرویس ورزشی دویچه وله
زى روبرتو:مى خواهم كشيش شوم
كلينزمن يكى از بهترين هاست
باوجود سن وسال بالاى زى روبرتو، اين هافبك برزيلى اين فصل نيز يكى از بهترين هاى بايرن بوده است. عملكرد خوب زى روبرتو باعث شد تا وى يكى از محبوب ترين بازيكنان بايرن به حساب بيايد. هافبك برزيلى بايرن در گفت وگو با وب سايت رسمى باشگاه خود، درباره مسائل مختلفى صحبت كرده است. در ادامه با ما همراه باشيد:
درباره آينده خود
- مى خواهم بعد از خداحافظى از دنياى فوتبال كشيش شوم. مسلماً براى رسيدن به اين خواسته بايد براى هميشه از فوتبال خداحافظى كنم. براى اينكه بتوانم به هدفم برسم بايد ۴ سال درس بخوانم. حتى دانشگاه خودم را هم انتخاب كرده ام! خيلى دوست دارم به عنوان يك كشيش در بين مردم زندگى كنم و به همنوعان خود كمك كنم.
جاى خالى كان در بايرن
- كان سال هاى سال نقطه اتكاى رئال به حساب مى آمد. وقتى او را در درون دروازه مى ديديم، اعتماد به نفسمان بيشتر مى شد. حالا بايد رنسينگ سعى كند، جاى خالى او را پر كند.
درباره كاپيتان جديد بايرن
- به نظر من مارك ون بومل انتخاب خوبى بود. او هم تجربه داشت و هم نزد بازيكنان چهره محبوبى بود. ون بومل هافبك فوق العاده اى است و تمامى فاكتورهاى لازم براى كاپيتان بودن در تيم بزرگى همچون بايرن را دارد. اوفصل را چندان خوب شروع نكرد اما رفته رفته بهتر شد وحالا همان ون بومل آماده فصل گذشته است.
درباره يورگن كلينزمن
- مربى بسيار خوبى است. او با وجود جوانى، بسيار باتجربه شده است زيرا خودش سال ها زير نظر بهترين مربيان دنيا كار كرده است. تمرينات او كاملاً مطابق با فوتبال روز دنيا هستند. كلينزمن در بايرن به مانند تيم ملى آلمان سال هاى بسيار خوبى را سپرى خواهد كرد. با كلينزمن، ما به فكر حضورى قدرتمند در ليگ قهرمانان هستيم. كلينزمن يكى از بهترين هاست، بنابراين بايد از او انتظار بهترين را داشته باشيم.
درباره اهداف بايرن
- تيمى مثل بايرن مونيخ نبايد هدفى جز قهرمانى داشته باشد. قهرمانى در بوندس ليگا و حضورى موفق در ليگ قهرمانان اروپا از اهداف بايرن در اين فصل خواهد بود.
مدعيان بوندس ليگا
- در اين فصل تعداد مدعيان عنوان قهرمانى در بوندس ليگا بيشتر شده است. تيم هايى همچون لوركوزن، هافنهايم، شالكه، هرتا و هامبورگ در صف مدعيان اين فصل قرار دارند. ما با اين تيم ها رقابت دشوارى خواهيم داشت. اميدوارم بتوانيم از تجربه خودمان نهايت بهره را ببريم و در اين رقابت بالاتر از رقباى خود قرار بگيريم.
درباره هافنهايم
- من هافنهايم را تيم شگفتى ساز بوندس ليگا مى دانم. اين تيم در اروپا شگفتى ساز بوده است. در آغاز فصل جديد رقابت هاى باشگاهى تيم هاى زيادى به عنوان تيم شگفتى ساز خودشان را در رقابت هاى باشگاهى معرفى كردند. تيم هايى مثل هال سيتى، آلمار و يا استوك سيتى اما در اين ميان تنها تيمى كه توانسته خودش را در رده هاى بالايى جدول نگه دارد هافنهايم بوده است.اين تيم فوتبال بسيار زيبايى را به نمايش مى گذارد و مطمئناً حضورآنها در رده هاى بالايى جدول اتفاقى نبوده است.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی
"اسكولاري" اميدوار به ماندن "بالاك" در چلسي
بالاك، از بودن در لندن راضي است
لوئيس فليپه اسكولاري از ادامهي حضور ميشائيل بالاك در باشگاه چلسي خبر داد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاپيتان تيم ملي آلمان در باشگاهش از اعتماد كامل سرمربي برزيلي برخوردار است.
اسكولاري از عملكرد بالاك در چلسي ستايش كرد و گفت در آينده هم روي اين بازيكن آلماني حساب ميكند. اسكولاري گفت: «بالاك بازيكني بسيار حرفهاي است و با او با علاقه زيادي كار ميكنم. او كاملا آلماني بازي ميكند و از اين سبك بازي خوشم ميآيد. اگرچه نميدانم، چلسي در آينده چگونه و چه اندازه پيشرفت خواهد كرد، با اين حال سن و سال او مشكلي ايجاد نميكند چرا كه هنوز جوان است و از اين گذشته خوب بازي ميكند.»
بالاك هم چندي پيش تاييد كرده بود، از بودن در پايتخت انگليس راضي است و به تمديد قرارداد با چلسي نظر و نگاه مثبت دارد.
چهاردهمین هفتهی رقابتهای بوندسلیگا
بازی شالکه - مونشنگلادباخ
چهاردهمین هفتهی رقابتهای لیگ برتر فوتبال آلمان (بوندسلیگا)، روز جمعه (۲۱ نوامبر) با دیدار میان کارلسروهه و دورتموند آغاز و امروز شنبه (۲۲ نوامبر) با برگزاری هفت دیدار دیگر دنبال شد.
دیدار روز جمعه
شامگاه جمعه، تیم کارلسروهه در زمین خود یک بر صفر مغلوب بوروسیا دورتموند شد. با این شکست، سقوط این تیم در جدول ردهبندی همچنان ادامه دارد. این هفتمین ناکامی کارلسروهه در هشت بازی گذشته بود. تک گل بازی را محمد زیدان مهاجم خوشاشتهای دورتموند به ثمر رسانید. دورتموند با این پیروزی بطور موقت تا جایگاه چهارم جدول صعود کرد.
بایرن مونیخ ـ کوتبوس
امروز شنبه، تیم پرستارهی بایرن مونیخ رکورددار قهرمانی بوندسلیگا، میزبان تیم قعر جدولی کوتبوس بود. مونیخیها باید تلاش میکردند با یک پیروزی پرگل، ناکامی هفتهی پیش خود را در برابر مونشنگلادباخ جبران کنند. کوتبوس در پنج بازی گذشتهی خود در مونیخ همواره با شکست روبرو شده بود. این بازی نیز با نتیجهی چهار بر یک به سود بایرن مونیخ به پایان رسید.
شالکه ـ مونشنگلادباخ
یکی دیگر از بازیهای روز شنبه میان شالکه و مونشنگلادباخ برگزار گردید. شالکه در این فصل چهرهی درخشان و استواری نداشته است و تا این بازی به جایگاه هشتم جدول بسنده کرده بود. مربی هلندی این تیم به دلیل نتایج ضعیف هفتههای گذشته، از هم اکنون زیر فشار قرار گرفته است. از سوی دیگر مونشنگلادباخ نیز از روزهای اوج خود فاصلهی زیادی دارد. سرانجام این بازی با نتیجهی سه بر یک به سود شالکه به پایان رسید.
وولفسبورگ ـ اشتوتگارت
یکی از بازیهای حساس روز شنبه، میان وولفسبورگ و اشتوتگارت برگزار گردید. وولفسبورگ در خانهی خود قدرتی به شمار میرود. این تیم در شش بازی گذشته در خانه، پنج بار پیروز بوده است. بحران کوچک در اشتوتگارت نیز کفهی ترازو را در این دیدار به سود وولفسبورگ سنگین میکرد. وولفسبورگ در این دیدار اشتوتگارت را چهار بر یک درهم کوبید.
فرانکفورت ـ هانوفر
یکی دیگر از دیدارهای روز شنبه میان فرانکفورت و هانوفر برگزار گردید. هر دو تیم در این فصل حال و روز خوشی ندارند و به مکانهای دوازدهم و سیزدهم جدول بسنده کردهاند. فهرست بازیکنان آسیبدیده در هر دو تیم آنچنان طولانی است که میتوان گفت آنها در بازی امروز ناچار بودند بازیکنان ذخیرهی خود به میدان بفرستند. فرانکفورت در این دیدار حریف خود را با نتیجهی چهار بر صفر درهم کوبید.
بوخوم ـ هرتا برلین
در یکی دیگر از بازیهای روز شنبه هرتا برلین میهمان بوخوم بود. هرتا در دو بازی گذشته در برابر دو تیم بالای جدول به دو پیروزی پر ارزش دست یافته و با روحیهی خوب رهسپار بوخوم شده بود. کارنامهی بوخوم هم در خانه در برابر برلینیها چندان درخشان نبوده است. سرانجام این دیدار با نتیجهی سه بر دو به سود برلینیها به پایان رسید.
بیلهفلد ـ لورکوزن
از دیگر مصافهای روز شنبه، بازی میان بیلهفلد و لورکوزن بود. لورکوزن در شش بازی گذشته شکست نداشته و بیهوده نیست که در صدر جدول قرار گرفته است. افزون بر آن این تیم تا کنون در خارج از خانه بهترین تیم لیگ بوده است. ولی این دیدار در میان شگفتی با نتیجهی دو بر یک به سود بیلهفلد پایان یافت.
کلن ـ هوفنهایم
آخرین بازی روز شنبه میان کلن و هوفنهایم برگزار شد. همهی نگاهها متوجه تیم تازه وارد هوفنهایم بود که در این فصل با بازیهای درخشان، خود را تا جایگاه دوم جدول بالا کشیده است. ولی این تیم در برابر کلن ناچار بود از چند بازیکن اصلی خود به دلیل آسیبدیدگی چشمپوشی کند. با این همه، این دیدار با نتیجهی سه بر یک به سود هوفنهایم به پایان رسید و این تیم صدرنشین شد.
رادیو دویچه وله