حالا حاج رضائی این وسط میگه: امتیاز میزبانی پرسپولیس ، تماشاگراشه و امتیاز میزبانی پگاه هم این زمین خراب.
یعنی پگاه تماشاگر نداشت؟! یعنی زمینهای گیلان باید تا ابد باتلاقی بمونه (چون لابد امتیاز میزبانی حساب میشه)
حالا حاج رضائی این وسط میگه: امتیاز میزبانی پرسپولیس ، تماشاگراشه و امتیاز میزبانی پگاه هم این زمین خراب.
یعنی پگاه تماشاگر نداشت؟! یعنی زمینهای گیلان باید تا ابد باتلاقی بمونه (چون لابد امتیاز میزبانی حساب میشه)
اگه با يك شكست اينجوري بشيد بهتره كه به فكر دسته دو هم باشيد ....
پس چرا بازی استقلال تو تهران را بابت یخ زدن به قول خودشان سرویس بهداشتی لغو میشه ؟ مگه توی این پایتخت به غیر استادیوم آزادی ورزشگاه دیگری نیست ! پس چرا توی اون باتلاق شمال توالتشون یخ نزده بود راخدا میداند بس!!!!!
فکر کنم ازاین لحاظ از ورزشگاهای تهران جلو زدن ؟!
سلام.نقل قول:
گفتم برای چی حسم گفت این بازی رو نبینم ها !
برای همین بوده پس .
اما فدای تیم مشهد خودمون شم که هفته ی پیش صبا باتری هم برد :40::40:
نمیبردم پرسپولیس بازم قهرمانه :40::40:
راستی پگاه دست تیم های عربی تو وقت تلف کردن از پشت بسته بود:41:
خود دروازبان پگاه 5دقیقه وقت تلف کرد بعد آخر بازی داور 4دقیقه وقت اضافه اعلام کرد:18:
چند کلمه از مادر عروس
اين استقلالي ها رو كي را ميده تو تاپيك ؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا فوتباله دیگه !!:31:نقل قول:
تازه پرسپلیس برای قهرمانی به این باخت احتیاج داشت
من بازم بازی رو ندیدم!!!!!!!!!!!!!:شکلک گریه شدید:
اما امشب 90 که هست. فقط ایشالا زود نشون بده تا بریم بخوابیم. به هر حال ندید معلومه که توی اون باتلاق چی گذشته دیگه. وقتی دیروز پریروز تو تهران اینهمه برف اومده خدا به اونجا رحم کنه. من که اصلا فکر نمیکردم بازی برگذار بشه. آخه وقتی بازی تو آزادی لغو شده، اونجا بازی واسه چی برگذار میشه؟
در جواب یکی از دوستان هم که گفته بود تنها تاکتیک پرسپولیس سانتر بوده باید ندید این رو عرض کنم که توی اون باتلاق تاکتیک بهتر از این وجود داره؟ یا اصلا بهتر بگیم. تاکتیک وجود داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناگفته نماند که پرسپولیس همیشه یکی از کارهاش ارسال توپ از زمین خودی به جلوی دروازه حریف بوده که من اصلا با این کارش حال نمیکنم.
به امید ارائه بازیهای بهتر از تیم محبوب خودمون و قهرمانی زود هنگام تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ماجرا چیه ؟نقل قول:
الان چند وقته بعد هر بازی پست میدی میگی من بازی رو ندیدم ؟
از یه پرسپولیسی با تعصب مثل شما بعیده !!!!!