دوست عزیز شما به این لینک سر بزن ایشاالله که مشکلت حل می شه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز شما به این لینک سر بزن ایشاالله که مشکلت حل می شه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به من گفت که باکس های فارسی A1200 اومده کسی چیزی نمیدونه ؟
می شه یکم بیشتر توضیح بدی که منظورت چیه؟!!!نقل قول:
من یه هندزفری بلوتوث H700 گرفتم میخواستم بدونم میتونم با این هندزفری اهنگ گوش بدم قبلا که v3x داشتم و هندزفری h500 اهنگم گوش میدادم ولی با a1200 هر کاری کردم نتونستم ایا میشه این کارو کرد یا نه اگه اره چطوری
منم مشکل شما رو دارم دوست عزیز به اضافه یه مشکل دیگه وقتی گوشی زنگ می خوره اولش خوبه ولی یهو وسطای زنگ شروع به قطع وصل شدن می کنه جه از بلندگوی گوشی چه از هندز فری شما این مشکلو نداری؟!!
نه من این مشکل رو ندارم مشکلم فقط همینیه که گفتم
یه موبایل فروشه به من گفت که باکس a1200 رو دارم یعنی یه سخت افزار داره که با سیم وصل میشه به سوزنی های باتری بعد با کامپیوتر میره توی سایتو گوشی رو فرمت میکنه و اطلاعات جدیدی توش می ریزه که فارسی ساز هم شامل میشه . من به چندتا از این موبایل فروشی ها رفتم گفتن A1200 فارسی نمیشه .حالا میترسم گوشیمو بدم به طرف بزنه گوشیمو خراب کنه شما جای من بودین چه کار میکردین ؟نقل قول:
اون سیمی که وصل میکنه به سوزن باطری به قول شما فقط برای اینه که وقتی گوشی رو برنامه ریزی میکنه از باطری استفاده نکنه و به دستگاه برق میده با اون وروردی برق دستکاه هستش و هیچ قابلتی برای ئارد کردن اطلاعات نارهنقل قول:
برای برنامه ریزی گوشی از همون سوکوت Mini USB که شما استفاده میکنی اونهم استفاده میکنه فقط به جای باطری از برق مستقیم استفاده میکنه که توسط همون دستگه تبدیل ولتاژ میشه.
A1200 تنها گوشی هستش که من پیشنهاد میکنم دست هرکسی ندید اگه کارشه وارده میتونه فارسیش کنه در غیر این صورت گوشی رو میتونه کلآ به هم بریزه...
نقل قول:
دوست عزیز شما A1200 رو به راحتی می تونی با یه کابل USB معمولی فلش کنی و واسه این گوشی هیچ احتیاجی به BOX نیستش، در مورد فارسی شدنم بگم که تا الان فریم وری نیومده که کامل با فارسی یازگار باشه فقط می تونه نشون بده البته به صورت جدا و برعکس!!! یعنی سلام میشه م ا ل س
و با یه برنامه (یه صفحه HTML هستش ) که اگه سرچ کنی پیداش می کنی می تونی فارسی تایپ کنی و copy و paste کنی تا بتونی مثلا یه مسیج فارسی بزنی که جز در شرایط اضطراری به دردسرش نمی ارزه....
سلام
من 1200 خریدم... میزنم تو شارژ هیچ عکس العملی نشون نمیده ... حالا نمی دونم شارژرش سوخته یا تبدیلش خرابه ..ایا میشود اداپتورشو گیر اورد؟
ممکنه اشکال از باتری باشه؟