دوستان رم كينگستون Ddr 400 - Pc3200 چند قيمته؟؟؟ من اين رم رو دارم 512 ميخوام يكي ديگه بخرم بشه 1 گيگ . ممنون ميشم قيمت بديد.
Printable View
دوستان رم كينگستون Ddr 400 - Pc3200 چند قيمته؟؟؟ من اين رم رو دارم 512 ميخوام يكي ديگه بخرم بشه 1 گيگ . ممنون ميشم قيمت بديد.
سلام دوست مننقل قول:
1-dual channel قابلیتیه که با افزایش پهنای باند رم ،باعث افزایش پهنای باند کامپیوتر می شه. و باید دو رم مشابه رو روی یک مادربرد قرار بدی و رم ها به هم وصل نیستن و اگر یکی رو بر داری اون دیگه دو کاناله نیست، تک کاناله هست
2-کلأ نمیشه گفت که یک هارد ساتا کیفیتش پایین تره.و این موضوع بیشتر به سازنده هارد مربوط میشه نه نوع هارد. و تا اونجایی که من می دونم هار های ساتا زود دخلشون نمی اد و جزء پوست کلفت ترین قطعات کامپیوترن. و هارد رو حتمأ ساتا بگیر و فکر ide رو از سرت بیرون کن. چون سرعتشون اصلأ قابل مقایسه نیست.
3-رم خوبیه. ولی به قیمتش هم توجه داشته باش و خیلی زیاد پول رم نده چون کارایی رم هایی با باس 1066 خیلی با هم اختلاف نداره. و موقع انتخاب به زمان تأخیر توجه کن
4-کلأ مادر برد باید رم رو ساپورت کنه و به سیستم عامل ربطی نداره.
5-اگه دو رم با هم سازگاری داشته باشن مشکلی پیش نمی اد ولی تمام رم ها در باس 800 کار می کنن. و حتی ممکن قابلیت 2 کاناله رو از دست بدی.
دیگه سوال نداری؟:31::10::20::5:
سلام دوستان
یه سوال
می خواستم ببینم برای پردازنده Intel Core2 Q6600 و مین برد ASUS P5Q چقدر رم با چقدر باس نیاز دارم؟؟؟
اگه دو تا 1گیگ با باس 1066 بگیرم کافیه؟؟
یعنی از کل پردازنده استفاده میشه؟؟؟
ممنون
بله کافی هست.(معمولا دو تا رم در یک کیت (بسته) هستند.)نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
می خواستم ببینم برای پردازنده Intel Core2 Q6600 و مین برد ASUS P5Q چقدر رم با چقدر باس نیاز دارم؟؟؟
اگه دو تا 1گیگ با باس 1066 بگیرم کافیه؟؟
یعنی از کل پردازنده استفاده میشه؟؟؟
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی این مین بورد تا 16 گیگ رم ساپورت می کنه
آیا 2 گیگ کمش نیست؟؟؟
یعنی با 2 گیگ از تمام ظرفیت سی پی یو استفده میشه؟؟؟
برای بازی و کارهای کمی سنگین فعلا این مقدار کافی هست.نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
ولی این مین بورد تا 16 گیگ رم ساپورت می کنه
آیا 2 گیگ کمش نیست؟؟؟
یعنی با 2 گیگ از تمام ظرفیت سی پی یو استفده میشه؟؟؟
اگه واقعا دوست دارید حجم رم بالا باشه میتونید از کیتهای 4 و 8 و جدیدا 16 گیگابایتی هم استفاده کنید.رم 4 گیگ Ddr2 با باس 800 پاتریوت اطراف 110 تومن هست.
دستت ایشالا برسه به ابرهای آسمون...نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:
اگه بخوام کنار اون دورم giel (:8:حتما باید giel بگیرم - رو سیستم یکی دیدم وبد جوری چشمم گرفت - آخه با رم 128 الانم قابل مقایسه نیست:8: )
یه رم یک گیگ دیگه بذارم و دوکاناله بودن از دست ندم و چیزی از رم ها نپره چی بردارم ؟؟(توروخدادقیق جواب بده که دوباره پیش فروشنده برنگردم) ازکجا میشه فهمید؟
سلام. اگه فقط بخوای 1 رم دیگه بزاری حنمأ 2 کاناله رو از دست میدی. رم ها باید جفت باشن. شما باید 2 تا رم 1 گیگ دیگه در فرکانس 1066 بزاری تا کارایی و دو کاناله رو از دست ندی.نقل قول:
سلام
بهترین هارد 500gb موجود چه برندی هست؟
من قبلا western رو انتخاب کرده بودم ، می خواستم ببینم چیز بهتری هم اومده؟
کسی قیمت پک های 8 گیگ رم رو داره؟
سلام. میخوام هارد 320 بگیرم . لطفا بهترین برندها رو به ترتیب اولویت برام بنویسید.
western
hitachi
samsung
maxtor
segate