سلام
به نظرت با این جن هایی که اذیت میکنن باید چی کار کرد، بعضی وقتا وقتی خوابم میان سراغم اون موقم که آدم بسم الله نمی تونه بگه!!
Printable View
سلام
به نظرت با این جن هایی که اذیت میکنن باید چی کار کرد، بعضی وقتا وقتی خوابم میان سراغم اون موقم که آدم بسم الله نمی تونه بگه!!
نقل قول:
سلام
اگه ايمانت قوي باشه،ميشه بسم الله گفت،پيشنهاد مي كنم گوشتو بگير چشاتم ببند و همين طور بگو بسم الله!
البته اگه دهنت قفل باشه كاري نميتوني بكني جز اين كه بزني تو سرت!
قبل از خواب آيه الكرسي اي چهار قلي چيزي بخون اصلا ببينم تو بيداري ميان يا تو خواب؟ اگه تو بيداري ميان كه من هيچي نميگم(!)
ولي اگه تو خواب ميان ميشه يه كاري كرد.
نقل قول:
تو بیداری حسشون میکنم صدای پاشون رو میشنوم بعضی وقتها هم میزنن منو و جاش کبود میشه،
ایمان و اعتقاد دارم اما خیلی مذهبی نیستم(یه نفر بهم گفت که اینا جن نیستن! نمیدونم...)
پیش جنگیر رفتی؟
اخه یه مطلب همینجوری تو همین سایت خوندم که جنا به صورت گربه های سیاه میاومدن سراغ یه زنی و بش میگفتن باید طلاق بگیری با رئیس ما عروسی کنی!
الان نمیدونم تاپیکش کجاست!
من تاپیک فرکانس هاتو دارم!!!نقل قول:
قاتی اونا هست؟
:18:نقل قول:
نیلوفر جونم یعنی منظورت اینه که باسه این منو اذیت میکن؟؟؟؟؟؟؟:18:
سلام دوست مننقل قول:
این موضوع رو شما جدی میگی ؟:13: چون من خیلی تو این حوالی وول خوردم اما تا به حال همچین چیزی نشنیدم :46:
در هر صورت اگه جدیه و خودتم امتحان کردی خب لینکی چیزی بده یا خودت این فرکانس معروف رو آپ کن یه جا ماهم استفاده میکنیم و دعات هم میکنیم.
آرام باشیم.
وای وای.یه نفر تو کرمانشاه هست جن گیره قهاریه یه با که دیدمش از چشماش وحشت کردم.26 سالشه.خیلی پولکیه اگه مدیمت نرم باشه تو آینه نشونت میده.توی یه خونس که همیشه عود روشنه توش و بوی مردشور خونه میده(صدر)
یه غیب گو هم هست که خداییش همه چیو راست میگه.من بارها همتحانش کردم.
یه نفرم تو همدان تو یه روستاس اونم دعا میخونه هسم چند نفرو بگی میگه که باهش خوشبخت میشی یه بدبخت .خدایی راستم میگه.همیشه مگه میخای دعا بنویسم بهش برسی ولی دیگه پای خودت.
سپيده خانم شما بهتره قبل از هر چيز به يك روانشناس متخصص مراجعه كني و تقويت ايمان هم راه خوبي براي درمان اين احساسات است .
chalenger كسي رو توي تهران نميشناسي اين كاره باشه ؟