دوستان شرمنده
من و یارم اینجا فقط دو نفریم نمیدونم اینجا باید چیکاتر کنم 2 ساعته اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان شرمنده
من و یارم اینجا فقط دو نفریم نمیدونم اینجا باید چیکاتر کنم 2 ساعته اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با 128 با سرورهای آلمانی و روسی راحت میتونید بازی کنید.. اما 64 رو فکر نمیکنم؛ البته باید ببینید پینگتون با سرور چقدر هست و چقدر تاخیر یا Latency وجود داره.
باید این قسمت رو سینه خیز برید... خوب شما الان بلند شدی و اینجا هم نوشته کاور شما به عبارتی Blown شده!نقل قول:
مشکام حل شد
نه بابا باید اون دشمنا رو بزنی.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط gggmail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شرمنده
باید این قسمت رو سینه خیز برید... خوب شما الان بلند شدی و اینجا هم نوشته کاور شما به عبارتی Blown شده!
توی اين مرحله كلا نبايد لو بريد ... اگه لو رفتيد مثل بقيه ی مراحل اين بازی بايد بكش برو جلو بازی كنيد !نقل قول:
اين مرحله رو بايد به صورت مخفيانه تموم كنيد ... اون قسمت هم بايد سينه خيز رفت
بزیش خیلی قشنگ بود ولی حیف که تموم شد .
modern warfare 2 فکر کنم تو اذر ماه امسال میاد ولی حیف که تو مدرسه هاست و ...
آخرین پچی که برای این بازی اومده چه نسخه ایه و از کجا میشه دانلود کرد؟
فکر میکنم 1.7 آخریش باشه.نقل قول:
از اینجا میتونین دانلود کنین
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty4modernwarfare/downloads.html?om_act=convert&om_clk=files&tag=files;header;more
این بازی دقیقا در چه مناطق جغرافیایی اتفاق می افته ؟ ( کشور و شهر رو نام ببرید )
روسیه و عراق و اذربایجان و اوکراین و.....