بعد از نصب خودش گزینش اضافه میشهنقل قول:
Printable View
بعد از نصب خودش گزینش اضافه میشهنقل قول:
امیر جان حیفی!نرو!!بیا پیش برو بچ باحال پی سی ورلد!!اینجا بیشتر خوش میگذره!!بچه های سایتهای دیگه برخوردشون خشکه!!همین جا بمون!
این هم یک تم بسیار زیبا والکمن حتمآ دانلود کنید:
-------------------------------------------------------------
]http://www.divshare.com/download/1881780-c4b[/URL]
این برنامه هم نشان دهنده میزان باطری و اشکال گوشی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تعدادی از 5700 داران مدتیه که ناپدید شدن:شهاب-mg1000-mahsai-ebrahim-.....تاپیک داره ساعت به ساعت سردتر میشه!!حاج امیر خان بزرگ هم که رفتند!!ممل خان هم کم پیدا شده!!تهرانشهر جان هر 10 روز یک پست میده!!!من و علیرضا جان و حمیدرضا موندیم البته حمید 1367 هم هستش!سیروان جان هم هستش!!
آقایون سلام گوشی من 5700 قرمزه بعضی وقتها چراغ زیر شماره های 3 و 6 خاموش می شه (تاریک می شه ) و باید دکمه های 3 و 6 رو محکم فشار بدم تا درست شه ولی باز دوباره همین جوری می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا لطفا ؟؟؟؟؟
آقایون ببخشید من چند روزی مسافرت بودم نشد تایپک بزنم من رفتم ولایت یعنی قوچان عروسی پسر عمه ام
لطفا جواب تایپک بالایی رو بدید ؟؟؟؟!!!!!!
سلام mg جان.مشکل شما ممکن بر اثر ضربه به گوشی و یا پاشیدن اب بر روی گوشی بوجود اومده باشه!!5700 امیر جان بر اثر پاشیده شدن اب بر روی سنسور گوشیش چراغهای کلیدهای گوشیش خاموش و روشن میشد!!شما گوشیتو با سشوار خوب خشک کن!!اونوقت اگه مشکل بر طرف نشد اگه میتونی قاب قسمت چرخون رو باز کن!!البته قاب این قسمت براحتی هر چه تمامتر باز میشه!!
راست میگی چرا دیگه از بچه های قبلی خبری نیست. میگم Mg1000 منتظر بودی اسمتو بشنوی تا دوباره به تاپیک سر بزنی؟
بچه ها این هم تم و برنامه و بازی سیمبین 9.2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------
حتمآ نظر بدید
---------------------------------------------------نقل قول:
راست می گی50 rainysky جان حتمآ مشکلی براشون پیش آمده راستش لدم براشون تنک شده