نقل قول:
اگر فایها مربوط به سیمبین UIQ 3.0 باشه بله میشناسه و نصب میشه
Printable View
نقل قول:
اگر فایها مربوط به سیمبین UIQ 3.0 باشه بله میشناسه و نصب میشه
ممنون از کجا میشه فهمید که مربوط به uiq3 هست یا نه؟
خواهش
خوب از کجا دانلود کردید؟ هرجایی مینویسه
سلام من مي خوام يك p990 بگيرم از كجا بايد مطمئن باشم اصل فرانسه هست بعد داخل جعبه چه چيزهايي هست كه سرمون كلاه نذارن.مرسي
Certificate Managerبرای مدیریت گواهی ها و موافقت نامه ها به کار میره. مثلا فرض کن تو یه صفحه اینترنتی رو باز میکنی یا یه برنامه نصب میکنی. اون صفحه و یا برنامه از پروتکلها و تکنولوژی های خاصی استفاده میکنه که گواهی اونها قبلا توی گوشی قرار داده شده و قبل لود شدن صفحه یا اجرای برنامه، گوشی اونا رو با دیتابیس خودش مطابقت میده و اگه مشکلی باشه، یه پیغام میده. اون لیست گواهی ها هم خودش به روز میشه.نقل قول:
Device Management کارش مدیریت به روز رسانی یا آپدیت دستگاه هست، البته از طریق یک سرویس خاص به نام OTA یا over the air که به یک سرور ریموت وصل میشه و خودش رو آپدیت میکنه. که تو ایران قابل استفاده نیست.
User Greeting وقتی گوشی رو روشن میکنی، یه پیغام خوش آمد مینویسه که میتونی تغییرش بدی و هر چی خواستی بنویسی.
Transition فعال و غیر فعال کردن انمیشن یا جلوه های منوها، مثلا وقتی روی آیکون ها کلیک میکنی، بزرگ میشه و میاد جلو و از این جور افکتها. البته اگه غیر فعال باشه، سرعت گوشی کمی بیشتر میشه.
TTY Accessories تا جایی که من میدونم، اینا یه سری وسیله هستن برای افراد ناشنوا که صدا رو به متن تبدیل میکنن و فقط هم برای موبایل نیستن.
Payment Transaction اینو من هم نفهمیدم کارش چیه، چون هیچی ننوشته. معنیش هم میشه تراکنش وجه یا یه چیزی تو همین مایه ها. احتمالا تو ایران کاربرد نداره.
ممنونم از لطقفت و توضیحاتکاملت و همچنان منتظر تو ضیحاتت در خصوص اینترنت هستم یه راهنمای اینترنت کامل و جامع و توضیحاتی بی نفص واسمون بزار مثل راهنمای آپ دیت کردن هر چیزی که درمورد اینترنت p990i هستش / خیای پر رو هستم نه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
با سلام به تمامی دوستان
من امروز یه p990 گرفتم اما متوجه یک اشکال تو اون شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلمم اینه که وقتی دوربین را راه اندازی می کنم یک صفحه میاد که وسطش نوشته initializing.... زیرشم یه ساعت شنی که هی پر و خالی می شه و دیگه رو همین حالت می مونه و دیگه وارد دوربین نمی شه و راهی جز برگشت به مرحله قبل باقی نمی مونه.(اولش که لنز رو باز می کنم اون چراغ کوچیکه بغل گوشی یکی دو ثانیه روشن می شه و سری خاموش می شه)
لطفا راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19:
نه بابا.نقل قول:
ملت تو دانشگاه شهید بهشتی دارن گوشی wlan دار میخرن.
حالشم میبرن.
من خودم بلد نیستم ولی مسپول اونجا بلده.
در ضمن هیچکی اینترنت مجانیو ول نمیکنه بره با ایرانسل ...
يكي جواب منو نميده؟ از كجا بايد بفهمم فرانسوي يا چيني؟:19:نقل قول:
منم همين سئوال رو دارم.نقل قول:
لطف كنيد و جوابي هم به ما بدهيد.ممنون خواهم شد.