"50G - فشفشه - 5 روزه
100G - فشفشه - 6 روزه
100G - فشفشه - 1 روزه
Printable View
"50G - فشفشه - 5 روزه
100G - فشفشه - 6 روزه
100G - فشفشه - 1 روزه
سلام لطفا قیمتشون را هم اعلام کنیننقل قول:
سلام.
وقتی ثبت نام اینترنتی انجام میدیم, هزینه رانژه رو باید پرداخت کنیم یا فقط هزینه سرویس باید پرداخت بشه؟
اینترنتی پول بسته و رانژه رو میگیرن همزمان رو های وب صبانت اسیاتک شاتل بودمنقل قول:
ولی اگ مخابرات باشه رو قبضت میاد
سرویسی که واسه اولین بار بخرم هزینه رانژه هم بهش اضافه میشه؟ آخه سرویسی که خریدم الان توی قسمت "پرداخت های شما" نگاه کردم دیدم هزینش رو به اضافه 5000 تومن بیشتر , پرداخت کردم.نقل قول:
سوال بعدیم اینه که خط تلفن رو چه مدت بعد از ثبت نام فعال میکنن؟
اون هزینه یه باره! اولین بار از هر شرکت بگیری یا بعد تخلیه کنی باز بیای رو اون شرکت باید پول رانژه بره جیب برادران مخابراتینقل قول:
خط تلفن نداشتیدید خریدید تازه از مخابرات؟؟؟؟ یا منظورتون اینه که اینترنت رو کی بعد پرداخت فعال میکنن؟
سوال اخرتون رو درست متوجه نشدم
اگ اینترنت منظورتونه رو های وب خریدید فردا که روز کاریه چراغ خط تلفن رو مودمتون ثابت شد زنگ بزنید 1565 براتون نت رو فعال کنن (حتما باید زنگ بزنید نزنید میره تا 2 3 روز دیگه خودش اتوماتیک بعد از پاسخ ارسال رانژه فعال بشه ) * تعداد روزا بسته به مراکز فرق داره اگ شانس داشته باشی خلوت باشه همین چن روزی که بهت دادمه
داغونه پینگ ( از وقتی مسیر امارات شد اینجوری شد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باره که کلا شرکت های وب ثبت نام اینترنتی کردم, سرویس خریدم ولی هزینه سرویس رو به اضافه 5000 تومن حساب کرده. این 5000 تومن پول اضافی واسه هزینه رانژه هست ؟نقل قول:
سیستم ستاره دهى هر س ماه ى بار هست!؟؟ من بار دوم ک س ماهه تمديد کردم دو ستاره شدم
این که تازه ظاهرش هست توی گیم خیلی نوسان داره از 200 میره 400 راحت.خیلی افتضاح شدهنقل قول: