نبوت. تو سایت شاتل چک کردم اینجا هم خدمات میدن.نقل قول:
Printable View
نبوت. تو سایت شاتل چک کردم اینجا هم خدمات میدن.نقل قول:
داستان یک ماه زمان رایگان برای جبران ..... """قابل توجه نمايندگان فروش و مشتريان محترم و كاربران پشتيبان: نظر به موافقت مديريت محترم عامل به مناسبت عيد سعيد فطر و هم چنين جبران اختلالات در سرويسهاي ADSL،اين شركت يك ماه زمان رايگان از اول مردادماه به تمامي مشتريان محصولات مخابرات اهداء مينمايد.""" توی سایتشون زدن.
کجا نوشته لینک رو بزارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واگذاری اینترنت مخابرات این روزها در سه استان کشور متوقف شده و مسوولان این شرکت، از درخواست ۸۰ درصد استانها برای دریافت پهنای باند خبر میدهند.
به گزارش فرهنگ نیوز ، اواسط ماه جاری سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اعلام کرد که شرکت مخابرات ایران در شش استان کشور مجاز به جذب مشترک جدید اینترنت یا همان ADSL نیست، چرا که خدمات این شرکت در این استانها فاقد کیفیت مطلوب بوده است.
معاون سازمان تنظیم مقررات در این باره گفته بود: وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب قرار دارد و این موضوع باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکان شده است.
غلامرضا داداش زاده با بیان اینکه بر همین اساس امکان جذب مشترک جدید در این استانها وجود ندارد اظهار کرده بود: شرکت مخابرات ایران باید پس از حل مشکلات و ایجاد شرایط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جدید اقدام کند.
محتوای مخفی: توقف اشتراک اینترنت در سه استان
الان که نامطلوبه ،
اون بلا رو هم که میخوان سر شبانه بیارن ،
اونوقت اسم این فاجعه رو چی میگذارن ، آقایون .
خجالت داره والا
یه سیلی ، بلایی ، چیزی هم گریبان این آقایون رو خواهد گرفت
این مخابرات هم مثل کشتی زنگ زده شده هر روزی یه جاش سوراخ میشه
به شبکه مخابرات کانکت میشی ولی اینترنت نیست باید قطع کنی دوباره اولا تلاش کنی تا وصل بشی بعد ببینی اینترنت داره یا نه
نقل قول:
اون یک ماه رو هم بدن زمانی هست دی .
حجمش رو فکر کنم میگن باید بخری . خخخ
توی پرتال من هم اطلاعیه اش اومده بود امروز که یک مرداد بود اما هنوز زمان رو به من اضاف نکردن!!!!نقل قول:
من برای اون یک ماه زمان رایگان تماس گرفتم اول میگفتن که به پستپیدها نمیدیم بعد من گفتم نوشتید برای همه(وقتی قطعی هست برای پستپیدها نیست؟؟)
خلاصه گفتن شنبه مشخص میشه و اون روز میتونید بپرسید چرا برای شما نیست(اگر هم بدن ترافیک رایگان میدن.)
سلام دوستان
من یه ماهی رو به خاطر بستری بودن ، پای نت نبودم و کلا نت نداشتم . این مدت اتفاق تازه ای نیفتاده ؟ مثل حذف شبانه و گرون کردن و ...