ازکجا عکس را اپلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
ازکجا عکس را اپلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من یه مشکلی با مودم تی پی لینک 8951 دارم اینه ک وقتی تلفن به خط وصل باشه مودم هر 10 دقیقه یا کمتر قطع میشه مودم خاموش روش میشه وقتی تلفن رو از پریز در میارم این مشکل رو ندارم.کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.اسپلینتر هم وصل کردم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط esi900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
وقتی با لب تاب به مودم وایرلس دیلینک وصل میشم خودبخود بعد از 30 دقیقه بعضی وقتا 20دقیقه قطع ميشه و آیکون مودم روی ویندوز بصورت ضربدر قرمز درمیاد وبا اینکه گوشیم همون موقع ميتونه وصل بشه به مودم اما لب تاب اصلا کانشکن وایرلسو نمياره اما با راستارت لبتاب دوباره لب تاب درست ميشه واتومات وصل میشه به وایفا و روند ادامه داره!!! لطف کمک کنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
شما هم لطف کنید یه عکس از تنظیمات وایرلس مودم بگذارید
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8pic.irنقل قول:
نویز گیر رو درست وصل نکردید شاید !! عکس از صفحه مودم بگذارید !!!نقل قول:
در ضمن به هر تلفن باید یه نویز گیر وصل بشه و نویز گیر فقط باید به تلفن وصل بشه نه مودم
تا شب عکس رو میزاارم الان دسترسی ندارم به مودمنقل قول:
اسپلینتر رو به پشت تلفن وصل کردم باز مشکل حل نشد!!!!؟؟
عکسو گذاشتم حالا عیب از کجاشه داداش؟تشکر
از لیست کشورتو ایران انتخاب کن ببین فرقی میکنه، بی ربط به نظر میرسه ولی برا بعضیا جواب داده!نقل قول:
دوستان وقتی چند نفر به وایرلس وصل میشن خیلی زودتر خاموش روشن میکنه یا وقتی که داری باهاش دانلود میکنی!!!؟؟نقل قول:
از آداپتور نیست؟
نم یه عکس از قطع وصل شدن اینترنتم که چندابار اینجور شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپلیتر مرغوب بخر شاید مشکل حل شد ! D-Link DSL-C30Fنقل قول: