متشكر اصلاً نميدونستم همچين كاري ميتونم بكنم. الان لول ريسورسام چوب و ماسه 20 هر كدوم و آهنم 15 هست ولي خيلي آهن دارم. ميخواستم به آخرش برسم بعد سرباز درست كنم زياد.نقل قول:
Printable View
متشكر اصلاً نميدونستم همچين كاري ميتونم بكنم. الان لول ريسورسام چوب و ماسه 20 هر كدوم و آهنم 15 هست ولي خيلي آهن دارم. ميخواستم به آخرش برسم بعد سرباز درست كنم زياد.نقل قول:
اگه دير شروع به سرباز درست كردن كني، ممكنه هيچ وقت به دردت نخورن، بچه ها تجربش رو دارن، يه روستا با 7000 امتياز دارن كه ميخوان تازه شروع كنن سرباز ساختن رو، ولي يكي حمله ميكنه بهشون و نوبلشون ميكنه، مثلن همين آقا دهل تو 11 همين كارو كرد و NiaLrem روستاهاشو گرفت!نقل قول:
نقل قول:
یادش بخیر قبل این تاپیک با حاج مهدی BKM_MEHDI تو متفرقه تلپ بودیم روزی نبود که تاپیک بزنیم و تاپیک 2 ساعت بعد توی ترش نباشه
اونجا اگه پستاش شمرده بشه که دیگه نگو
نگفته بودی سابقه داری حاجینقل قول:
خب اینجا هم شمارش نمیشه ولی متفرقه یه حال دیگه ای داره
از منم زیاد تاپیک فرستادن تو ترش :27:
وای خدا صفا خدابگم اون بچه هاتو چی کار نکنه
نامردا چهارده پانزده نفری اومده بودن برف بازی از سر تا پا برف شدم (البته همش توطیه مصطفی بود)
الان از بس قرص انداختم خمار خمارم:20:
دقيقا.نقل قول:
من همين كارو توي ورد 11 كردم.
سريع نوبل شدم.
برا يك شهر با 1200 امتياز چند تا سرباز برا دفاع كردن و حمله و اينا مناسب هست ؟ به طور تقريبي البته!
ببین دوست عزیز بستگی داره همسایه هات چند امتیازی باشن یا ترایبت چقدر قویهنقل قول:
ولی معمولا تو خود فروم ترایب حداقل ها را مینویسند
به نظرم شما حداقل باید500 تا شمشیرزن و 800 تا نیزه دار و 100 الی 250 تا ال سی برای غارت داشته باشی
ببين رفيق، اينجا اصل عدم قطعيت برقراره!نقل قول:
يعني نميشه گفت، بسته به دور و اطرافيات داره، مثلا اگه شل حركت كرده باشي و اطرافيات، همه گنده باشن، ممكنه حمله ي قوي هم داشته باشن، اونوقت اصلا امتيازت مهم نيست، بايد 1500/1500 يا بيشتر رو داشته باشي. اما اگه يكه تازي تو منطقت، دفاع كمتر لازم داري. تازه به اين كه چقدر ميشه به دور و اطرافيات و رفيقات اعتماد كرد هم بستگي داره. تو 12 من پاكسازي شده بودم، با ميل زدن به اطرافيانم، 8k دفاع واسه خودم جمع و جور كردم
البته تو جهان هاي سريع، مثل 12، بايد دفاع بيشتر داشته باشي تا تو جهان هاي آروم مثل 13.
خوب پس وضع زيادم بد نيست ! :d
ممنونم
منم الان ثبت نام كردم مختصاتم (930و349) زيادم بلد نيستم كمكم كنيد