-
قلعه نویى در واكنش به حرف هاى فیروز:
فیروز را مى آوریم روى نیمكت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیروز كریمى دیروز در چرخشى ۱۸۰درجه اى و این بار نه در قالب طنز به صراحت اعلام كرده است كه حتى كنار نیمكت هم نخواهد رفت كه امیر قلعه نویى سرمربى استقلال بلافاصله پاسخ كریمى را داد.
به گزارش شبكه ایران، فیروز كریمى كه پس از بازى با ذوب آهن بار دیگر با آن ادبیات همیشگى و به حالت طنز گفته بود روى نیمكت صبا مقابل استقلال نمى نشینم اما مى ایستم! باعث شد دست اندركاران باشگاه استقلال ناراحت شوند اما به گونه اى كه امیر قلعه نویى روزگذشته در گفت و گویى اختصاصى با روزنامه ایران ورزشى اعلام كرد: كریمى باید روى نیمكت بنشیند چون فوتبال حرفه اى چنین مسائلى را نمى پذیرد.
سرمربى استقلال با لحنى محترمانه در این باره گفته است: باز هم مى گویم آقاى كریمى نباید این كار را انجام بدهد و من از ایشان مى خواهم مثل همه پیشكسوتان باشگاه استقلال روزجمعه روى نیمكت بنشیند و تیمش را هدایت كند.
قلعه نویى كه فیروز كریمى را یكى از مربیان بزرگ فوتبال ایران تلقى مى كند با اشاره به منصور پورحیدرى كه یكى از مفاخر باشگاه استقلال است، مى گوید: اگر آقاى كریمى نخواهد روى نیمكت بنشیند من ایشان را روى نیمكت مى آورم تا تیمش را هدایت كند. مربیگرى یك كار حرفه اى است. براى مثال مى توانم به آقاى پورحیدرى اشاره كنم. ایشان یكى از بزرگ ترین مربیان استقلال هستند اما هرگاه در تیم دیگرى حضور داشته اند مقابل استقلال ایستاده اند كه این یك كار عرف و حرفه اى است و به معنى بى احترامى آن شخص به باشگاه محبوبش نیست. من هم وقتى مربى مس كرمان بودم مقابل استقلال روى نیمكت نشستم.
قلعه نویى امیدوار است جمعه تماشاگران فوتبال شاهد یك بازى زیبا و تماشاگر پسند باشند: مطمئن هستم با حضور آقاى كریمى تماشاگران فوتبال شاهد یك بازى زیبا و تماشاگر پسند خواهند بود. دو تیم از بهترین تیم هاى سال هاى اخیر فوتبال كشورمان هستند و بى تردید یكى از فنى ترین بازى هاى سال هاى اخیر فوتبال ایران را به معرض نمایش خواهند گذاشت. شك ندارم دو تیم با همه حساسیت هاى موجود، یك بازى جوانمردانه را انجام خواهند داد.
درخواست مهلت از فیروز كریمى
در آستانه بازى حساس استقلال - صباباترى، فیروز كریمى سرمربى صباباترى به خاطر طلب ۴۰ میلیونى خود از باشگاه استقلال شكایت كرد كه كمیته انضباطى نیز بعد از بررسى شكایت كریمى، باشگاه استقلال را موظف به پرداخت طلب سرمربى صبا كرد. به همین خاطر روز گذشته استقلالى ها با فیروز كریمى تماس گرفته و از او براى پرداخت طلبش مهلت خواستند. البته با توجه به شناختى كه از فیروز كریمى داریم به نظر مى رسد اقدام این مربى بیشتر راه انداختن جنگ روانى باشد تا گرفتن حق و حقوقش از باشگاه استقلال.
آزموده را آزمودن خطاست
مخالفت با وزارت رفاه
آزموده را آزمودن خطاست. استقلالى ها كه یك بار حضور وزارت رفاه را در كنار تیم تجربه كردند و خاطره خوشى از این مسأله ندارند حاضر نیستند دوباره در كنار وزارت رفاه فعالیت كنند. به همین خاطر اعضاى هیات مدیره استقلال دوشنبه شب با طرح انتقال تیم به وزارت رفاه مخالفت كردند.
نظرى جویبارى:
طلب كریمى را پرداخت مى كنیم
سرپرست استقلال در خصوص راى كمیته انضباطى كه این باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ میلیون تومانى فیروز كرده است، مى گوید: «مشكلى براى پرداخت طلب آقافیروز نداریم.» جویبارى كه دیروز مورد تقدیر واعظ قرار گرفته بود در این باره مى گوید: «من در مورد مسائل ریز این موضوع اطلاع دقیقى ندارم ولى اگر كمیته انضباطى چنین حكمى داده است، باید طلب فیروز كریمى پرداخت شود و مشكلى در این زمینه وجود نخواهد داشت.» جویبارى بازى با صبا را حساس مى داند: «تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهیم داد چون استقلال در بهترین دوران خود قرار دارد و تیم ما فراتر از لیگ ایران فوتبال بازى مى كند.»نظرى جویبارى درمورد شانس قهرمانى استقلال مى گوید: «ما مدعى اول هستیم و تا آخرین هفته دوست نداریم صدر جدول را از دست بدهیم، در ضمن سپاهان حریف خطرناكى است و نباید به سادگى امتیاز از دست بدهیم البته تیم ما در دوران اوج قرار دارد و سیستم بازى استقلال كه تا الان ۵۰ گل به ثمر رسانده است، همان سیستمى است كه خیلى ها مى گفتند منسوخ شده است.»
كادر فنى پاى شبكه الجزیره!
ایران ورزشى- پخش دیدار تیم هاى الاتحاد و النصر عربستان بهترین فرصت براى كادر فنى استقلال بود تا تیم الاتحاد را مورد آنالیز قرار دهند. شب گذشته از سرى مسابقات لیگ عربستان تیم الاتحاد میزبان النصر بود. پخش این دیدار از شبكه الجزیره سبب شد كه كادر فنى استقلال از طریق گروه آنالیز اقدام به ضبط این بازى كند تا روز گذشته مورد بررسى قرار گیرد. استقلال در اولین بازى خود در جام باشگاه هاى آسیا ۲۱ اسفند ماه به مصاف الاتحاد عربستان مى رود.
-
با یك ضربه كاشته پاسخ آن شكست را مى دهم
جانواریو: لیگ بزرگى دارید كه اینجا را انتخاب كردم
ایران ورزشى- فابیو جانواریو در استقلال مى درخشد، هافبك تكنیكى برزیلى استقلال با گلى كه مقابل برق شیراز به ثمر رساند ارزش هاى خود را بیش از همیشه به رخ هواداران این تیم كشید. فابیو حالا در آستانه بازى با صبا هم انگیزه متفاوتى مقابل حریف دارد. بحث ۳ اخطاره بودن یا نبودن او هم باعث نشده تا هافبك تكنیكى استقلال هوش و حواسش را معطوف به این جریان كند. جانواریو با انگیزه اى متفاوت قصد دارد مثل بازى با برق شیراز اگر پشت ۱۸ قدم صاحب موقعیت شد هنرش را روى ضربات كاشته نشان دهد ... دیروز فرصتى دست داد تا هافبك برزیلى استقلال با ایران ورزشى حرف بزند. جانواریو همچون همیشه با كمك مدیر برنامه هایش كه پل ارتباطى او و مطبوعات است با ما گفت وگو كرد.
مى گویند تو ۳ اخطاره هستى. این اخبار را شنیدى
همین الان از زبان شما مى شنوم. نه! من ۳ اخطاره نیستم.
انگار صبایى ها خیلى دوست دارند تو ۳ اخطاره باشى!
(مى خندد) نمى دانم چرا این شایعات را مطرح مى كنند. نه من ۳ اخطاره نیستم و خیلى خوشحالم كه مى توانم مقابل صبا بازى كنم.
گلى كه مقابل برق زدى خیلى قشنگ بود.
مرسى! خودم هم خوشم آمد.
تا حالا در استقلال ضربه كاشته نزده بودى.
بله، از كاظمى خواستم نزند. او هم لطف كرد و اجازه داد من بزنم. وقتى گل شد كاظمى از من تشكر كرد.
باز هم كاشته مى زنى
یكى براى صبا كنار گذاشتم! وقتى در فولاد بودم همه ضربه هاى كاشته را من مى زدم. حالا هم مى خواهم از این به بعد خودم كاشته هاى استقلال را بزنم.
اجازه مى دهند.
بله، چرا نباید اجازه بدهند ... (و بعد دوباره مى خندد)
بعضى ها مى گویند لیگ ایران برایت كوچك است.
شما لیگ بزرگى دارید كه من انتخابش كردم. باور كنید مى توانستم در تیم هاى آلمانى بازى كنم!
یعنى از پول هم مى گذرى
همه چیز پول نمى شود. من دوست دارم از فوتبال لذت ببرم. همین الان یكى دو تیم آلمانى من را مى خواهد اما دوست دارم با استقلال به جام باشگاه هاى آسیا بروم.
چرا فوتبال ایران را انتخاب كردى
به خاطر تكنیكى بودن بازیكنان ایران. شما ارزش تكنیك را مى فهمید.
از بازى در استقلال چه احساسى دارى
خیلى خوشحالم. اصلا از زندگى در ایران لذت مى برم. اینجا همه چیز خوب است.
درباره امیر قلعه نویى و تاكتیك هایش چه نظرى دارى
من فكر مى كنم هر مربى به هر چیزى كه اعتقاد داشته باشد حتما به آن مى رسد. آقاى قلعه نویى چون قبول دارد كه سیستمش جواب مى دهد از همین روش استفاده مى كند و به همین دلیل موفق مى شود.
فكر مى كنى مربیگرى اعتقادى است
بله! اگر یك مربى به كارش اعتقاد نداشته باشد نمى تواند موفق باشد.
بازى با صبا تو را یاد چه چیزى مى اندازد.
شكست در قم!
هنوز یادت هست
مگر مى شود فراموشش كنم. بدترین خاطره من شكست در قم است. هنوز در خاطر دارمش.
به خاطر همین گفتى گل مى زنى
خیلى دوست دارم دوباره گل بزنم. امیدوارم این طور بشود.
-
اخبار الان گفت فقط آرش محرومه ، پس جانواریو هست
-
انتظارى كه از تقابل استقلال و فیروز دارید...
جذابیت یا حساسیت
شاید به انتظار نشستن آغاز بازى استقلال و صبا به این بهانه كه چه اتفاقاتى پیرامون این بازى، در پى حساسیت هاى كلیشه اى اش خواهد افتاد، انتظار معقولى نباشد! صبا و استقلال جذابیت هایى از جنس حاشیه هاى فوتبال را براى هر بیننده اى به واسطه تقابل بازیكنانى كه فصل قبل مورد غضب فیروز كریمى در استقلال قرار گرفته بودند، به دنبال خواهد داشت؛ براى مثال مى توان به انگیزه هاى پنهان پیروز قربانى كه اسفبارترین دوران حرفه اى اش به زمانى مربوط مى شود كه او توسط فیروز از استقلال اخراج شد یا فرهاد مجیدى كه پس از تعویض شدن توسط فیروز كریمى بطرى آب را به نشانه اعتراض به زمین كوبید و از صحنه دور شد، اشاره اى داشت كه البته در زمان مربیگرى فیروز كریمى از این دست اتفاق ها كم رخ نداد - هیچ كس صحنه تنبیه بازیكنان استقلال در ملأ عام را فراموش نمى كند - اما مى بایست از دریچه دیگرى به تقابل دو تیم مدعى فوتبال ایران نگریست و حساسیت هاى كاذب را فداى جذابیت هاى تاكتیكى این بازى نكرد. استقلال و صبا در حالى پنجه در پنجه یكدیگر مى اندازند كه دو مهره ارزشمند خود را در اختیار ندارند. آرش برهانى و محمد نورى بى تردید نقش غیرقابل انكارى در پیروزى هاى اخیر تیم شان ایفا كرده اند. با این حال ارزش تكنیكى و تاكتیكى دو تیم به اندازه اى مقبول و مورد تأیید است كه غیبت این دو مهره ماندگار هم در كیفیت بازى دو تیم تأثیر آنچنانى نخواهد گذاشت و باید ادعا كرد این بازى نه تنها به لحاظ حساسیت هاى كاذب در تقابل یاران دیروز و حریفان امروز! نگاه ها را متوجه خود نمى كند بلكه ذهن بیننده را باید معطوف به تقابل دو تیم خوب این روزهاى لیگ كند. استقلال و صبا از درجه فنى مى توانند یكى از عالى ترین بازى هاى سال هاى اخیر فوتبال ایران در هفته بیست و سوم به معرض نمایش بگذارند. این ادعا وقتى ملموس تر جلوه مى كند كه فیروز كریمى و امیر قلعه نویى به عنوان دو مربى كاربلد فوتبال ایران رخ در رخ یكدیگر خواهند نشست، دست به مهره چینى خواهند زد و تفكرات خود را در میدان پیاده خواهند كرد.
-
از كریمى خیلى چیزها یاد گرفتم اما
پیروز: فیروز به درد استقلال نمى خورد
بازى استقلال مقابل صبا براى پیروز قربانى با توجه به اختلافات فصل گذشته با كریمى مى تواند یك دیدار خاص باشد اما وقتى دیروز با مدافع استقلال تماس گرفتیم با بى تفاوتى او در پاسخگویى سؤالات روبه رو شدیم! البته قربانى صحبت ما را به بعد از تمرین موكول كرد اما وقتى با اصرار ما روبه رو شد طورى جواب سؤال ها را داد كه از تماس با او پشیمان شدیم!
وضعیت آمادگى بازیكنان استقلال را در آستانه دیدار مقابل صبا چطور مى بینى
خدا را شكر خوب است.
به نظر مى رسد خودت هم از آمادگى بالایى برخوردارى
آمادگى خودم هم خوب است اما ایده آل نیست.
استقلال در بازى مقابل برق خیلى خوب ظاهر شد، از نظر شما این بازى چگونه دیدارى بود
به نظرم بازى مقابل برق بازى راحتى بود كه توانستیم با نتیجه پرگل زمین مسابقه را ترك كنیم.
در این دیدار استقلال هجومى تر از گذشته وارد میدان شد و اكثر بازیكنان در كارهاى تهاجمى شركت مى كردند، به عنوان یكى از مدافعان استقلال از این موضوع ناراحت نیستى كه مدافعان باید در خط دفاعى با نفرات كم به مقابله با مهاجمان حریف بپردازند
ما در همه بازى هاى خودمان از اول فصل اینطور بازى كرده ایم. من هم ناراحت نیستم و با این موضوع كنار مى آیم.
و موعد بازى مقابل صبا رسید، فكر مى كنى بتوانید این تیم را هم با شكست بدرقه كنید
بازى بسیار سختى در پیش داریم، صبا تیم آماده اى است اما ما براى پیروزى به میدان مى رویم و قطعا برنده این دیدار ما هستیم.
اما این دیدار براى تو یك بازى خاص محسوب مى شود
نه اصلا. این بازى هم مثل بازى هاى دیگر است.
یعنى از برخوردهاى فصل گذشته كریمى با خودت ناراحت نیستى
من از كریمى خیلى چیزها یاد گرفتم و مسائل گذشته را به دست فراموشى سپرده ام.
حدود یك نیم فصل با كریمى در استقلال كار كردى، فیروز را چطور مربى مى بینى
مربى كه به درد تیم هایى مثل صبا مى خورد.
یعنى در حد و اندازه هاى استقلال نیست
به درد استقلال نمى خورد چون استقلال شرایط خاص خودش را دارد البته اگر كریمى در استقلال كمك هاى قویترى براى خود انتخاب مى كرد شاید موفق مى شد.
پس به طور حتم انگیزه ات براى این دیدار بیشتر از دیدارهاى دیگر است
من در همه بازى ها انگیزه دارم و این دیدار براى من تفاوتى با دیگر بازى ها ندارد.
در مورد صحبت هاى كریمى و ایستادن در كنار نیمكت چه نظرى دارى
نظرى ندارم.
ولى صحبت هاى او یك توهین به هواداران و باشگاه استقلال است
به من ربطى ندارد. در این مورد از باشگاه سؤال كنید. من رسیدم تمرین خداحافظ.
-
كارت itc رینالدو بازیكن پرویی تیم استقلال تهران رسید.
مجوز بازی رینالدو بازیكن اهل پرو تیم فوتبال استقلال تهران صبح روز چهارشنبه در اختیار باشگاه استقلال قرار گرفت و این بازیكن با تایید فدراسیون فوتبال میتواند از دیدار مقابل استقلال اهواز تیم خود را در لیگ برتر همراهی كند.
رینالدو از هفته گذشته تمرینات خود را با استقلال آغاز کرده و پیراهن 17 این تیم را بر تن خواهد کرد.
-
پاداش اختصاصى آشتیانى براى کاظمى
حسین کاظمى، هافبک استقلال به طور اختصاصى از امیررضا واعظى آشتیانى، مدیرعامل این باشگاه پاداش دریافت خواهد کرد. شنیده هاى ما حاکى از آن است که مدیرعامل آبى پوشان قصد دارد کاظمى را به خاطر ۲ گلى که مقابل برق به ثمر رساند تشویق کند و به وى پاداش دهد. گفتنى است در این خصوص کاظمى طى چند روز آینده جلسه اى را با واعظى آشتیانى در ساختمان باشگاه استقلال برگزار خواهد کرد.
-
لیست استقلال امروز ارسال مى شود
لیست بازیکنان استقلال براى حضور در لیگ قهرمانان آسیا امروز به قصد کنفدراسیون فوتبال آسیا (afc) ارسال خواهد شد. آبى پوشان دیروز لیست ۳۰ نفره بازیکنان خود را تحویل فدراسیون فوتبال دادند تا مسئولین فدراسیون این لیست را به afc ارسال کنند. با توجه به زمانى که afc براى ارسال لیست تیم ها در نظر گرفته استقلالى ها چند روزى زودتر نسبت به این موضوع اقدام کرده اند. به نظر مى رسد آبى پوشان پایتخت از تجربه تلخ ۲ سال پیش به خوبى درس عبرت گرفته اند و زودتر از موعد لیست را ارسال خواهند کرد.
-
درخواست استقلالى ها ازهیأت مدیره
استقلالى ها این روزها ضمن تلاش براى تداوم صدرنشینى در فکر حضورى قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا هستند، آبى پوشان به همین خاطر در جلسه اى از مسئولان و هیأت مدیره درخواست کرده اند، از سفارتخانه هاى ایران در امارات، عربستان و قطر در خواست همکارى کرده تا آنها با توجه به نیروهایى که در اختیار دارند امکاناتى چون آخرین اطلاعات حریف فیلم بازى ها و زمین تمرین مناسب را براى استقلال فراهم کنند.البته گفته مى شود با توجه به حضور ۳ تیم دیگر ایرانى این همکارى با سایر تیم ها یعنى پرسپولیس، صباى قم و سپاهان هم انجام مى پذیرد.
-
استقلال آشپز استخدام مى کند
امیرقلعه نویى سرمربى استقلال براى کاهش مشکلات حاشیه اى تیمش رخواست هاى متعددى از مسئولان باشگاه داشته که عمده آنها مورد قبول باشگاه قرار گرفته است. قلعه نویى براى جلوگیرى از هر گونه شیطنت تیم هاى عربى از مسئولان استقلال خواسته است که یک گروه آشپز ایرانى استقلال را در سفرها همراهى کنند تا نظارت مطمئن به امور غذایى استقلال انجام شود.البته گفته مى شود مسئولان باشگاه قصد دارند از آشپزهاى ایرانى مقیم امارات استفاده کرده تا مخارج کمترى در این رابطه داشته باشند.