تک کانکشن ساعت 11به بعد زیر 100 حتی 50 با سرور خارجینقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
تک کانکشن ساعت 11به بعد زیر 100 حتی 50 با سرور خارجینقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
مگه تا ۱۰مگ نیست! چرا رو ۸مگ بستند؟
SNRخططون چنده ؟
- - - Updated - - -نقل قول:
مگه تا ۱۰مگ نیست! چرا رو ۸مگ بستند؟
SNRخططون چنده ؟
نقل قول:
این طرح 16 مگ، دانلود رایگان شبانه هم داره؟
اگه داره از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
خط من داغونه الان نویز خط رو 7 هستش. کلا خط من بیشتر از این نمیکشه وگرنه بالاتر هم باید بره.نقل قول:
میان دوره من برای اولین بار بالای 50 تومن اومد. در حالی که نه ارتقای نت داشتم (512) نه تماس تلفنی ها غیر معمول بوده. حس میکنم مصرف منصفانه دارن اجرا می کنن و دیگه خبری از نامحدود بودن نیست :n29:
سلام دوستان الان طرح کمپین تابستانه به چه صورته هنوزم میدن یا نه؟؟ هزینه باید یکجا پرداخت کرد یا هرماه ؟؟؟ دانلود شبانه همون سرعت تو روز هست؟؟؟
بیخودی جو ندید، من 2 مگابیت دارم و همیشه برای میان دوره بیشتر هزینه رو میگیرن. مثلا 150 مبلغ قبض باشه 100 میگیرن تو میان دوره باقیشو با قبض میگیرن. هیچ وقت هم نمیان بدون اطلاع اجرا کنن و برا خودشون دردسر درست کنن. فعلا خبری نیست.البته اگه ملت حاظر در صحنه با شایعه سازی راه رو براشون هموار نکنن :|نقل قول:
انشالله که مصرف منصفانه اجرا بشه و طرح های نامحدود حذف بشن شما تهرانی هم مثله دیگر استان ها بشید. ما که اصلا نامحدود نداریم .
وقتی میان دوره بالای 50 تومن میشه تماس میگرن که حتما باید پرداخت بشه، شما 2 مگ هست سرعتت مشخصه همیشه حساب میان دورت بالای 50 تومن میشه و باید پرداخت کنی. ولی کسی که 512 هست اینترنتش در حالت معمول بیشتر از 50 تومن نمیشه میان دوره و این اولین باره که اتفاق افتاده واسه من. امروز هم تماس گرفتم با 2020 گفتن 20% گرون شده ADSL . حالا باید قبض پایان دوره بیاد و دید که مخابرات چطور بی سروصدا داره ملت رو تیغ میزنه.نقل قول:
بوسیله ی تلفن 1818 اگر من مثلا هزینه ی 1 سال ADSL رو پرداخت کنم بصورت پیش پرداخت، دیگه رو قبض چیزی نمیاد هزینه ی ADSL واسه یک سال؟