سلام صبانت رو خط فیبر نوری میده؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
سلام صبانت رو خط فیبر نوری میده؟
سلام صبانت رو خط فیبر نوری سرویس میده؟
آره من GTA بازی میکنم بعضی وقتا میشه که تایم اوت بده ولی وسط مرحله یا بازی تایم اوت نمیده فقط وقتی که میخوام تو یه سشن جوین شم تایم اوت میده که اگه دوباره جوین شم تایم اوت رو نمیدهنقل قول:
کلا زیاد نیست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان نمیدونید این محدودیت شبانه به چه صورت برداشته میشه؟ یعنی چند شب دانلود نکنیم یا به میزان کم دانلود کنیم محدودیتش رفع میشه؟
نه فکر نکنم - تو صبانت بعد محدود شدن تو جشنواره دیگه موندگارهنقل قول:
--------------------------
سایتشون هنوز برام مشکل داره بعضی وقتا باز نمیشه
ایمیل هم که زده بودم جواب ایمیلم رو هم ندادن !
پشتیبانی اصلی که بمن گفت هرگاه اون نسبت رعایت بشه خودبخود محدودیت هم برداشته میشه البته من امتحانش نکردم چون مصرف شبانم ادامه داشته . برداشته نشد هم میتوانید زنگ بزنید پشتیبانی و اعتراض کنید چون تو قرارداد اینطور نوشته البته بشرطی که با دست پر باشید یعنی در سابقه مصرف شما مصرف شبانه از هفتاد درصد کل مصرف(روز بعلاوه شب) کمتر باشه.ولی در عمل شرایط قرارداد طوری هست که اگه اهل دانلود شبانه باشی هرکار کنی محدود میشید مگر اونکه مثلا تا پیش از آخر های ماه اصلا شبانه مصرف نکنی تا چند روز آخر ماه بتونی چند گیگ رو با سرعت بالا بگیری.اینه که بهتره بیخیال قضیه بشید و بهمون سرعت 120 شبانه قناعت کنید.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان کسی هست سرویس 8 مگ رو گرفته باشه
جقد سرعت میده؟
سلام
صبانت سرویس غیرحجمی که جدیدا به همه شرکتا اضافه شده رو نداره؟
احتمالا تا بهمن اضافه کنند ولی فعلا بهتر است با هزینه خیلی کمتر سرویس یکساله جشنواره صبحانت با حجم 102 گیگ و از 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 63800 تومان را بگیرید.(ماهانه 1 گیگ حجم میدهد و 6 بسته حجمی 15 گیگ یک ماهه میدهد که اگر پشت سر هم فعال کنید تا 6 ماه ماهانه 16 گیگ حجم دارید و بعد از آن هم میتوانید یا حجم بگیرید یا سرویس دیگری بگیرید یا سرویس غیر حجمی بگیرید، اگر این سرویس را برای 2 خط تلفن بگیرید میتوانید تا یک سال ماهانه 17 گیگ حجم داشته باشید)نقل قول:
امروز صبانت چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا یه صفحه نیست وا کنم ببینم کانکشن یا ریست نشده باشه یا تایم اوت داده نشده باشه گوگل هم ارور میداد امرو با کلی قول و قسم بازش کردم!