بله annex a داشت که رو اونم گذاشتم جواب نگرفتم...نقل قول:
چرا رو ای دی اس ال 2 پلاس نذاشتن؟ واینکه چخ فرقی باg.dmt داره؟
فردا ی زنگ می زنم بهشون
Printable View
بله annex a داشت که رو اونم گذاشتم جواب نگرفتم...نقل قول:
چرا رو ای دی اس ال 2 پلاس نذاشتن؟ واینکه چخ فرقی باg.dmt داره؟
فردا ی زنگ می زنم بهشون
- فردا باهاشون تماس بگیر و بگو بذارن رو ADSL2+ و بعدش خودتم فقط بذار رو ADSL2+ و Annex A و ببین که وضعیت چه جوری میشه...نقل قول:
- لابد فکر کردن که رو این حالت ثبات خطت بیشتره یا شایدم دلیل خاصی نداشتن و دیفالت رو این بوده!
محتوای مخفی: تفاوتشون
نقل قول:
ممنونم عزیز:n40:
الان زنگ زدم پشتىبانى گفت از طرف ما اماکان برقرارى براى اى دى اس ال 2 نيس و مشکل از مودم هست!!!!! هرچقدر مى گم خط قبلى ک داشتم قابل برقرار رو اين جالت رو داشت قبول نکرد و گفت مى خواى موارد نويز رو چک کنيم!!!!نقل قول:
راست میگفتن بچه ها که کیفیت خط رو پارس آنلاین افتضاح میشه و نوسان داره. روی پارس ۱۶ مگ بزور جواب میده ولی روی های وب کامل ۲۴ مگ بسته شده.
سرویس قبل که های وب بود و سرویس جدید که پارس هست روی خط یکسان دوستان خودت مقایسه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم وقتی مودم رو روی adsl2+ میزارم اصلا لینک نمیگیره ! ولی روی g.dmt خوبهنقل قول:
---------------------
راستی مدل مودمت چیه ؟
عججججب!!! یعنی چی امکان برقراری ندارن!! ساده ترین چیزی که باید ارائه بدن ، ADSL2+ ئه! شما میخوای با یه مودم دیگه تست کن و ببین اوکی میشه ( که البته بعید میدونم مشکل از مودمت باشه و اینا هر چیو میخوان از سرشون باز کنن ، میگن از خط یا مودمتِ! )نقل قول:
میتونی یه بار دیگه هم تماس بگیری و به یکی دیگه بگی ببینی اوکی میکنه یا نه ؛ اگه اوکی نکردن ، تو سایت 195 ازشون شکایت کن و بگو اینا قرارداد ADSL2+ با من بستن ولی الان فقط بهم G.DMT ارائه میدن!
بسته به dslam ها فرق داره دادانقل قول:
پارس همون 16 مگ رو داره بهت میده بیشتر نمیده
خط من رو های وب
همون خط رو شاتل
tp link 8901نقل قول:
نقل قول:
والا مجددا تماس گرفتم خودشون گذاشتن رو ای دی اس ال 2پلاس اما می گن فرقی نکرد درصورتی که تو تنظیمات مودم من چیزی ندیدم عوض بشه!!! احتمالا ب خاطر مودم هست و باید با یکی دگه تست کنم