برای من همین ولی برا من اومده بود رو 4 که زنگ زدم درستش کرد رفت رو همون 8-9
Printable View
برای من همین ولی برا من اومده بود رو 4 که زنگ زدم درستش کرد رفت رو همون 8-9
دوستان اینترنت خونه ما هر وقت تلفن زنگ میخوره قطع میشه در حال حرف دوباره وصل میشه وقتیم که قطع میکنیم دوباره قطع میشه با تلف دیگ هم امتحان کردم همینجوریه یعنی تا وقتی که تلفنو جواب ندیم قطع نمیشه !!! مشکل از کجاس ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
:n37::n37:
یا اسپلیتر خراب است یا نویز خطتان زیاد است که ممکن است از مخابرات یا سیم کشی داخلی باشد.نقل قول:
اسپلیتر که نیست چون نو. چی باعث میشه خط نویز داشته باشه؟ زنگ بزنم مخابرات امکان داره درست یشه
اول باید مطمئن شوید که مشکل از داخل ساختمان نیست، برای این کار باید نویز مودم را از طریق صفحه تنظیمات مودم یادداشت کنید و سپس مودم را مستقیما به سیم سیاه مخابرات در ورودی منزل وصل کنید و دوباره نویز را اندازه گیری کنید، اگر تفاوت زیادی نبود مشکل از مخابرات است و اگر به مخابرات بگویید شاید وضعیت بهتر شود (اگر سیمی که از جعبه تقسیم تا ورودی منزل آمده چند تکه است، با تعویض آن وضعیت بهتر میشود) اگر تفاوت زیاد بود میتوانید از سیمهای سیاه مخابرات بخرید و از ورودی منزل تا مودم سیم کشی کنید، یا میتوانید همه اتصالات تا مودم را لحیمکاری کنید. ممکن است گوشی تلفنتان هم مشکل داشته باشد.نقل قول:
اگر حوصله این کارها را ندارید زنگ بزنید صبانت کارشناس بفرستد و مشکل را پیدا کند.
سرعت آپلود رو چند بسته میشه ؟
جشنواره ؟نقل قول:
دانلود هر چی خط بکشه 8 یا 12 ، اپلود روی 512 ولی اگه زنگ بزنی رو 1 هم میزارن
دوستان جوابي نبود ؟؟نقل قول:
تمام سرویس هایی که من گرفتم از 128 به بالا روی 2 مگابیت بسته شده بودندنقل قول:
ولی در بعضی نقاط سرعت سرویس های 512 به بالا تا 4 الی 6 مگابیت میرسه
کیفیتش برای گیم و دانلود خوبه و پایداری نسبتا بالایی داره
تایم اوتها نمودن مارو مخصوصا شبها غیرقابل تحمله صدر صد پهنای باندشون کم شده