درودنقل قول:
فکر ميکنم به خاطر گرماي هوا آنتن هاشون قاطي کردند
خوبه راضيم کلا تو تمام نواحي تحت پوشش تو نقشه جواب ميده فقط بايد توي ساختمون جاي مناسبي براش پيدا کني
باطريش نبايد روي دستگاه بمونه والا خراب ميشه و باد ميکنه.
Printable View
درودنقل قول:
فکر ميکنم به خاطر گرماي هوا آنتن هاشون قاطي کردند
خوبه راضيم کلا تو تمام نواحي تحت پوشش تو نقشه جواب ميده فقط بايد توي ساختمون جاي مناسبي براش پيدا کني
باطريش نبايد روي دستگاه بمونه والا خراب ميشه و باد ميکنه.
یکی از دلایل من برای انتخاب مبین نت مثل اکثر دوستان قابلیت جابجایی اون بود. منم بخاطر اینکه بین خونه خودمون و شهرک نفت اهواز جابچا می شدم تصمیم گرفتم از این قابلیت مبین نت رو استفاده کنم
ولی خیلی زود متوجه شدم که شهرک نفت مخصوصا انتهای اون اصلا سیگنال نداره. بعد از یک سال و با توجه به اینکه قرار بود تغییراتی در کیفیت مبین نت تو اهواز شاهد باشیم تصمیم گرفتم
امروز مودم رو با خودم بیارم و دوباره تست کنم که در کمال تعجب دیدم مشکل این قسمت شهر رفع شده. قدرت سیگنال هم خیلی خوبه انگار از بقیه جاها زدن اینجا اضافه کردن.
احتمال میدم دوستان تا کوی نفت هم سیگنال داشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: معلومه هنوز شبکه مشکل داره. اسپیدتست مکان من رو کشور اسلواکی نشون میده. isp رو هم که خودتون می بینید.
اون اوایل که مبین نت داشتم یعنی حدود یک سال قبل وقتی حجم یا اشتراکم تموم میشد خیلی راحت میتونستی صفحه مشترکین رو باز کنی و صفحه درگاه پرداخت بانک هم میومد و پرداخت میکردی
ولی از حدود 5 ماهی میشه که وقتی حجم اعتبار اشتراکم که تموم میشه هیچ سایتی از مبین نت یا صفحه مشرکین رو باز نمیکنه که بتونی پرداخت انجام بدی و باید بری کافی نت و از اونجا پرداخت انجام بدی.
واسه شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟
نوع اشتراکتون چیه ؟نقل قول:
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟
و همینطور طرح مبین نت مورد استفاده هم ذکر کنید.
باتشکر
برای منم همینطوره.نقل قول:
الان که این شارژ های فندکی ماشین برای مودم های داخلی اومده، کسی اینجا در حالت حرکت در ماشین امتحان کرده ببینه کیفیت ش چطور هست ؟، چون این مودم های داخلی قدرتشون بیشتر از جیبی ها هست به همین دلیل ممکنه که عملکرد شون بهتر باشه.
من الان روز چهارمه که دکل منطقمون قطع شده کسی میتونه کلمه کلمه برام توضیح بده که چجوری باید به یه دکل دورتر وصل شم؟ تو شهر بهارستان اصفهانم و مطمعنم دکلای دیگه ای هم نزدیکای منطقمون وجود داره. ممنون میشم کسی بهم بگه. صبح هم زنگ میزنم به نمایندگی تهران بگم این چه وضعشه که ما داریم
برای من که مثل سابق هست. سه چهار روز پیش حجم تموم شد بلافاصله صفحه پرداخت مبین نت بالا اومدنقل قول:
نوروزینقل قول:
از نظر اتصال مشکلی نیست ولی با هر بار تغییر BTS چند لحظه قطع و وصل میشه.نقل قول:
در تنظیمات مودم برو به بخش wimax بعد به scanset تعداد دکل هایی رو که پیدا کرده نشون میده یه قسمت هم داره که می تونی فرکانس ها رو وارد کنینقل قول:
دوستان اهوازی بی خیال مبین نت بشن:n04:
تعمیرات دکل تا پایان امسال طول میکشه:n10:
به گفته سازمان مبین نت خودشون گفتن
گفتن داران از نو بازسازی میکنند:n27: