گدوم منطقه اصفهانی شما؟ تو تنظیمات ی قسمت داره برای وصل شدن به دکل ها دیگه باید کدش رو دستی وارد کنید.شاید اینجوری بشه لااقل ب یک دکل دور تر وصل شدنقل قول:
Printable View
گدوم منطقه اصفهانی شما؟ تو تنظیمات ی قسمت داره برای وصل شدن به دکل ها دیگه باید کدش رو دستی وارد کنید.شاید اینجوری بشه لااقل ب یک دکل دور تر وصل شدنقل قول:
تو صفحه مشتركين بالا چپ كنار لينك "خروج" علامت يه عكس هست ماوس رو كه ببري روش اسم و فاميل مالك رو مي نويسهنقل قول:
نقل قول:
رشتم
فرقی نکرد کانکت رو هم زدم
من مودم بنام نزدم اما در مورد قطعی چیزی در این مورد بهم نگفتن
ممکنه به خاطر به نام نزدن باشه؟
راستی من مودمم BM8301 هست.دکلش با مودم های جدید که ZTE هست تفاوت داره؟
می شه فهمید دکل خاموش شده یا نه؟
تشکر. خدا به شما خیر و سلامتی بدهد به خاطر پاسخ و راهنمائی.نقل قول:
دوستان من مودم جيبي دارم
حدود يک هفته است يا آنتن نميده با خيلي ضعيف آنتن ميده (قبلا قرمز و آبي بود حالا يا خاموشه و يا چند دقيقه در روز ممکنه قرمز بشه) و تقريبا نصف روز قطعه
ممکنه مودم خراب شده باشه؟
تو اين يکسال و خورده اي اين مشکل رو نداشته
راستي باطريش هم باد کرده و ديگه توش جا نميشه درش آوردم کسي اين مشکل رو نداشته؟
فعلا اهواز و خیلی جاهای دیگه در دست تعمیره. مودم های رومیزی افت سیگنال دارند وای به حال مودم شما که انتن دهیش ضعیف تر هم هست.نقل قول:
کلا تا الان ازش راضی هستی؟ وضعیت انتن دهیش تو نواحی مختلف شهر چطوره؟ کار ادم رو راه میندازه؟
2هفته گذاشته ولی تعمیرات دکل توی اهواز هنوز برطرف نشده:n03:
فایده نداره باید برم سراغ adsl2:n10:
روز ب روز داره بدتر میشه مبین نت:n28:
سلام من امروز به جمعتون پیوستم. wimax mobin net 512kb 20 gig با مودم از اون 3 آنتنی ها
سرعتم الان با منیجر حدود 110 کیلوبایت می ره. راضی ام ولی این تمو بشه 2048 میگیرم. که راضی تر بشم :دی
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟ و همینطور طرح مورد استفاده هم ذکر کنید.
باتشکر
نقل قول:
من یه اکانت 100 گیگ دارم سرعت دانلود هم نسبت به بقیه جاها بگی نگی بهتره