کار جدید بیاد نتیجه کوئست بیشتر میشه :دی لووول
کلا این ورژن یکم انقلابی میشه :دی لوووول
Printable View
کار جدید بیاد نتیجه کوئست بیشتر میشه :دی لووول
کلا این ورژن یکم انقلابی میشه :دی لوووول
شلوار ها را می شه مثل دیگر لباسا از شهر خرید و یا به احتمال خیلی ضعیف از fort shopنقل قول:
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
انقلاب وست به نظر من این ورژن بود چون خیلی چیزای جدید اومد و بازی را از یکنواختی در آوردنقل قول:
چون این ورژن ها روی فروت تاکید شده یکم و به خاطر اون اسلحه طلایی فروت نتیجه میشه این شلوارها اسکیل فورت هم میدن :دینقل قول:
شلوار ها را می شه مثل دیگر لباسا از شهر خرید و یا به احتمال خیلی ضعیف از fort shop
نمیدونم الان مخم چه تو کار میکنه :دی مسئله جبر( کتاب رو زمن افتاده رو زمین ولی باز بود ) یک آن نگاه کردم حل کردم : ) ) =))))))
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
اما 120 بیشتر انقلاب میکنه :)) لول میدونی چقدر کار جدید میاد؟؟نقل قول:
شلوار ها را می شه مثل دیگر لباسا از شهر خرید و یا به احتمال خیلی ضعیف از fort shop
شلوار هاش چه مدلین؟لی؟
حال میده شلوار جافی بیاد.:27:برای خواب می شه پیژامه.
فعلا معلوم نیست
فکر کنم تا 3-4 هفته برا بتا بیاد که اون موقع همه چی معلوم می شه
++++++++++++++++++
شلوار هاش کتان هستند :31:
حوصلم سر رفته... یه عصا جدید پیدا کردم .. من خرس می خواااااام :19:
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
راستی اینم برای خنده دوستان ..:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بالش بری این ور اون ور عاقبت این طوری می شه :31:
سعید اون توپ کثیف رو با 19ک خریدن :دی
به دو تا فورت با فاصله کم اتاک داده بودن من تو فورت اول کشته شدم داشتم می رفتم برای فورت دوم که ... :27:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
عجب خرایی گیرتون می یاد اخه کی اونو 19 ...
حال می کنی ؟ :31:نقل قول:
من کلا تاجر به دنیا اومدم :31: