دوست عزیز شما مخابراتتون مک آیدی رو قفل نمیکنه احیانا؟نقل قول:
با بریج میتونید با همین مودم وصل بشید ؟ اولین باری که با این سرویس به نت وصل شدید بریج بود یا pppoe ?
اگه الان با بریج وصل میشید پینگتون با مودم چقدر هست؟
Printable View
دوست عزیز شما مخابراتتون مک آیدی رو قفل نمیکنه احیانا؟نقل قول:
با بریج میتونید با همین مودم وصل بشید ؟ اولین باری که با این سرویس به نت وصل شدید بریج بود یا pppoe ?
اگه الان با بریج وصل میشید پینگتون با مودم چقدر هست؟
تنظیمات دیفالت مودم بریج بود ولی من میخوام هم با موبایل و هم لپتاپ وصل بشم همین الان هم که دارم توضیح میدم اینجا با کابل و کانکشن وصلم ولی هر کاری میکنم مودم نمیتونه با pppoe کانکت بشه الان پینگ 198.162.1.1 و پینگ 4.2.24 رو قرار میدم
احتمال خیلی قوی میدم که سرویس دهنده شما mac ID رو قفل میکنه و برای اینکه با pppoe وصل بشید باید به پشتیبانی سرویس دهنده خودتون زنگ بزنید و بگید براتون مک ریست بزنن !!! البته قبل از زنگ زدن مودمتون رو روی pppoe تنظیم کنید تا تو مرکز پشتیانی براتون ارور ثبت بشه ؛ بعد اون زنگ بزنید و بگید که مک ریست بزنن بعدش که ریست زدن با یک بار DC کردن میتونید از اینترنت استفاده کنید:n12:نقل قول:
الان دیگه مطمئنم که ISP مک رو قفل کرده !!! کاری رو که تو پست بالا گفتم بکنید مشکلتون رفع میشه
دمت گرم این دو روز تعطیلاتمو مدیونه تو ام fanoostalaei زنگ زدم 2020 گفتن اره مک ایدی قفله برام ازاد کرد گفت 5 دقیقه دیگه مودم رو خاموش روشن کن درست میشه الانم با wifi کانکت هستم:n20:
دوستان این جریان پینگ که بر حسب میلی ثانیه هست چیه ؟؟ حالا کم باشه خوبه یا زیاد:n13:
ماله من اینه ولی نمیدونم با سرعت 2048 چرا داونلود و اپلود را اینقدر پایین زده ماله مخابراته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم :n02: فقط یه راهنمایی ساده بود@@@نقل قول:
دیشب دیدم تو تاپیک خیلی درگیرید خواستم یه کمک کرده باشم :دی
با تشکر هم از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم شما به سرور هستش و هر چقدر کمتر بهترنقل قول:
مال شما چون نامحدود هست سرعتتون طبیعتا اسمی خواهد بود
از اساتید یه سوال داشتم.
وایرلس بعضی از همسایه ها سینگنال دهیشون متغییره و گاهی اوقات به -25db هم میرسه (البته بیشتر مواقع -95db سگنال دهی دارن) در حالی که شاید با خونمون 50 متر فاصله داشه باشه(مثل نفر اول تو لیست) ولی مودم خودم که 5 متر فاصله داره از پشت دو تا دیوار -65dbه. نمیدونین قضیه چیه؟ دلیل این افزایش و کاهش تو سیگنالشون چیه؟ -25 خیلی زیاد نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاس طرف نوع امنیت رو wep گذاشته! شیطونه میگه ه_ک کنم ولی وجدان نمیذاره!:n02:
مگه میدونی از چه رادیویی استفاده میکنه ؟؟:n06:نقل قول: