غیر از شاتل تو مرکز مخابراتیتون چه شرکتی سرویس میده؟نقل قول:
Printable View
غیر از شاتل تو مرکز مخابراتیتون چه شرکتی سرویس میده؟نقل قول:
دوباره مسخره بازی شون شروع شد
وقتی می خوای از رپیدشیر دانلود کنی سرعت دانلود 9 الی 15 هست و از بقیه سایتا 90 الی 120
ولی فکر کردن...... الان وی پی ان رو راه انداختم سرعت از رپیدشیر شد 90
یعنی هر کاری بکنید ما ایرانی جماعت دورش می زنیم
بابا خوش بحالتون
بخدا من دیروز کلا قطع بودم . از ساعت 11 صبح تا 12 شب که بیدار بودم ، هر 5 دقیقه یکبار مودم رو روشن می کردم تا ببینم اینترنت وصل شده یا نه . ولی خبری نبود :41::19: .
الان هم با پشتیبانی چت کردم . بهم گفت که از قطعی اینترنت دیروز خبری ندارم :18: . بعد زنگ زدم شاتل . بهش گفت افت سرعت دارم و کلا دیروز اینترنتم قطع بوده . پشتیبانی هم گفت : مرکر مخابراتیه شما Packet Lost داره :18::41: .
متاسفانه این شاتل هم داره گند میزنه به خودش . دو روز سرعتها خوبه ولی روزه بعدش کلا اینترنتت قطعه :31: .
ایشاا... سرویس ها و کیفیتشون خوب بشه . که همه راضی باشن ( البته فعلا همه ناراضیا :2: :41: )
تا 22 بهمن و چند روز بعدش قضیه همینجوریه عزیزان .
دیال آپ دیروز کلا از بیخ قطع بود ، شرکت های مختلف .
قضیه سیاسیه و می خوان که از این روش ارتباط مردمی رو قطع کنن تا دوباره مردم شجاع 22 بهمن اعتراض نکنند ، هماهنگی و ...
به هر حال ، تحریم بهترین کار برای این شرکت های دزد اینترنتیه .
مطمئني با چييز مييز شيكون درست ميشه؟ برا من نميشه...نقل قول:
دیشب از ساعت 2 دانلود گذاشتن 1100 مگ دانلود کرده! امروزم کلا پینگ یاهوم رو 280 بود که یاد کیفیت سرویس پارسال شاتل منو انداخت. الان همه چی اوکیه منتها میدونم که وقتی ماله ما ردیفه یه تعداد ادم دیگه دارن اذیت میشن!
سلام من 512 اکو دارم روزها که عالیهنقل قول:
اما باور نمیکینید شبها عالیتر دیشب 70 80 k میگرفتم
اما ینکته جالب و عجیب غریب (حداقل واسه من)
شبها من پیج نمیتونم باز کنم اما سرعت دنلود خیلی بالاست اشتباه نشه منظورم اینه پیج نمیتونم باز کنم خیلی به سختی باز میکنه
اما دنلود میکنه به راحتی و با سرعت بالا :20:
برا منم خوبه eco 128 با سرعت قابل قبول ( 512 نیست ولی 128 هم نیست یه چیز تو مایه های 256 ! )
حسین جان برا شما چقدر پهنا downstream و upstream باز گذاشتن؟ از تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی نگاه کنی بگی؟نقل قول:
عزیز من شما دنبال چی میگردی؟نقل قول:
بزار من بهت بگم، آره تمام سرویس ها بالا آپ میشند مخصوصا 128 ها
من الان آرت 1 دارم با سرعت 1مگابیت خوشبختانه فقط یه دف سرعت پایین بود اکثر اوقات بالای 60 میچرخید
از رپید هم دیروز با 90 تا دانلود میکردم بدون اکانت:20:(نمیدونم چرا میگند محدود شده!!!)
دیشب هم یه یک ساعت شبانه داشتم دانلود می کردم سرعت دانلود تو نوسان بود اما میانگین 120 بود
سرعت پیج باز کردن هم خوب بود
البته خوشبختانه این مرکز مخابراتیه ما خوب داره جواب میده اما یه وقتی هم میبینی یه جایی هستی که نصف اینم نداری!!!
در کل بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد!!!