آقایون جان عزیزاتون جواب منو بدیدنقل قول:
آقایون جان عزیزاتون جواب منو بدیدنقل قول:
[QUOTE=hamidR15;8424139]سلام من عذر میخوام ازتون
ببین دوست خوبم با این بودجه متاسفانه کالمپ خوبی نمیتونی بگیرید. به نظر حدود 200-250 بزار روی بودجه پخش رو کن وود u456 با قیمت 280+اینترفیس 60+یه کامپوننت خوب.
حمید آقا عذرخواهی لازم نبود
فقط میشه مدلای کامب مدنظر رو با توجه به آمبی که دارم (527 کنوود)رو بدی؟
ضمنا فکرنمیکنم بودجه(500-550) کم باشه چون آمب رو از قبل دارم .
با تشکر از همراهیتون حمیدآقا
سلام بر بزرگان.دوستان پخش من 3650 هست.ی نویز بدی توی سیستم افتاده.ماشین که روشن میشه با گاز دادن صداش کمو زیاد میشه(یه حالتی مثه ویژ ویژ).این مشکل از پخشه یا کابل rca .اگر از پخشه تعمیر شدنی هست؟؟؟اساتید دستم به دامنتون کمکم کنید.ممنون
حمید اقا پس این باند KFC-6995EX خوبه دیگه ؟ پخشم هم 3650 پایونر هست
---------------------------------
توی اکثر مواقع مشکل از اتصال بدنه پخش شماست.نقل قول:
چک بفرمایید ببینید اتصال بدنه مشکل نداشته باشه
اقا حمید منم پخش 7056 کنوود تهیه کردم.باند عقب چی پیشنهاد میکنید همچنین ساب و باکسش چون میخوام تو صندوق عقب بزارم.همچنین کامپونت واسه درهای جلو.و امپلی.
ایا به خازنم احتیاجه.
بعدش باید دوتا امپلی تهیه کنم یکی واسه کامپونت جلو وباند ساب پشت.؟ممنون اطفا بهم بگید چیا بگیرم.باند عقب در حد اینفینیتی کاپا2014 باشه لطفا.میدونید که گیر نمیاد؟
درود
آقا حمید احوالات؟♥
نظرتون درباره آمپ سانداستریم مدل trx2.550 چی هست؟
برا پرکردن 696 یا ساب 400 الی 500 آر ام اسی میخوام! 175 دوکانال و 550 تو حالت بریج!
فقط cea2006 نداره! این یعنی اعدادش واقعی نیستن؟
دوستان ایا کنترل زیر فرمان 206 به ضبط 7150 وصل میشه؟
سلام آقا حمید
امیدوارم حالتون خوب باشه
بعد از چند وقت غیبت باز مزاحم شدم.
یه سوال داشتم,آیا آمپ زیر 330 تومن ارزش خرید داره؟؟(کارکرده و با کارتن و لوازم,تضمینی سالمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کاتالوگی توی سایت DLS دانلود کردم,نوشته این آمپ 4تا 110 وات میده.اگه خوبه بخرمش
واسه درایو کردن یه جفت co609 و mx165plus میخوام,نمیخوام تا نهایت صدا رو ازشون بگیرم,فقط کمی قویتر بشه.
ممنونم
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون آقا حمید.
آقا حمید من یکم تحقیق کردم در مورد ساب و آمپه.
نمیدونم درست گفتن یا نه ولی گفتن اون آمپ پاییونیر که فرمودین ساب رو خوب ساپورت نمیکنه و بدرده این ساب نمیخوره. درسته ؟؟ من وارد نیستم نمیدونم.
و اینکه از اونجایی که من خیلی بیس ویبره ای میخوام و با کوبشی حال نمیکنم زیاد گفتن که سایز 10 اینچ کمه و هرچی مساحت سطحه ساب بیشتر باشه بیسه ویبره ایه بیشتری هم داره. مدلهای دیگه مثل dd ، کیکر، ارت کوییک و... اینا چجوریه قضیش آقا حمید؟؟؟؟ من کاملا سردرگم شدم.
گفتن 15 اینچی باید بگیرم ساب.
منتظر راهنماییتون هستم ممنون.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2