جاهایی که توی اهواز سیگنال کم شده دیگه زیاد نمیشه ؟ همینطوری میمونه ؟
Printable View
جاهایی که توی اهواز سیگنال کم شده دیگه زیاد نمیشه ؟ همینطوری میمونه ؟
فکر نکنم فقط اهواز باشه. ظاهراً سراسریه. چند وقت پیش ضعیف شده بود اما باز قوی شد. امیدوارم بازم درست شه، هر چند برای من مشکل ساز نشده.نقل قول:
با ترفند تغییر سیگنال آنتن تا خرخره پره؛ ولی برعکس شبای پیش سرعت دانلود بسیار زجر آور!!!! :n19::22::34::9::19: محل واقعه هم تهران!نقل قول:
چه ترفندی؟
با سلام.
سرویس اینترنت من دو روزی هست که قطع شده است. هم حجم دانلود و هم زمان کافی دوره دارم.
با تماس با بخش فنی گفتند که بدلیل اینکه مودم بنام من نیست قطع شده است. و باید اسکن کارت ملی صاحب قبلی و خودم را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنم. چندین ایمیل به همان بخش ارسال کردم.
حتی در بخش VOC (صدای مشتری) هم مشکل را مطرح کردم. اما نه نتیجه مثبت و نه جوابی!
آیا کسی یک چنین مشکلی داشته و احتمالاٌ چقدر پروسه طول خواهد کشید؟
با تشکر فراوان
از بین چهار فرکانس 3449000، 3459000، 3549000 و 3559000 یکی بهتر از بقیه جواب می ده. اون رو فقط قرار می دی... اگه بلدی عوض کنی که هیچ اگه نه بگو دستور کاملشو بذارم براتنقل قول:
شاد باشی :n06:
يه سالي ميشه كه مودم رو خوريدم ولي هفته پيش رفتم كه مودم رو به اسم خودم كنمنقل قول:
رفتم نمايدنگي و مدارك رو بهشون دادم حدود 6-7 روز بعد به نام خودم شد
از من مدارك مالك قبلي رو نخواستن فكر كنم خودشون باهاش تماس گرفته بودن (البته بشرطي كه همون نمايندگي بري كه مالك قبلي مودم رو خريده)
تا اونجا كه ميدونم اينا 4 تا فركانس نيستند بلكه دو تان (دو به دو با هم ميشن فركانس اوليه و نهايي)نقل قول:
سپاسگزارم:n16:نقل قول:
نیازی به توضیح نیست، قبلاً انجام داده بودم و فکر میکردم روش دیگه ای کشف کردی:n01:
برای من جفت دوم بهتر جواب میده، ولی بازم قدرت سابق رو نداره.