مال من هم پینگ تقریبا خرابه هم سرعت و اینکه در طول روز برای اولین بار از دیروز نوسان دارم !!!! و شکی نیست که از زیرساخته !!!! چون الان سرورای کاهش پینگم اوضاع جالبی ندارن و خیلی پرنوسان هستن !!!!
Printable View
مال من هم پینگ تقریبا خرابه هم سرعت و اینکه در طول روز برای اولین بار از دیروز نوسان دارم !!!! و شکی نیست که از زیرساخته !!!! چون الان سرورای کاهش پینگم اوضاع جالبی ندارن و خیلی پرنوسان هستن !!!!
سرعت لودینگ پیج افتضاحه! با 100 کیلو بر ثانیه سایتارو باز می کنه در حالی که وقتی وی پی ان روشنه با 600 کیلو باز می کنه !!!! اصلا قابل قیاس نیست !!!! سایتای خارجی با وی پی ان مثل سایتای داخلی باز میشه !!!
دوستان فشفشه عید غدیر رو یادتون نره
اگه تو سایت برید میبینید که حداقل سرعت تضمین شده رو زده 128 کیلوبایت.
یعنی شما این همه پول بده ولی اگه سرعت تا 128 کیلوبایت هم پایین اومد حق شکایت نداری.
جالب نیست دزدی و بیشرفی از این بیشتر سرویس ها اشغال نا پایدار و گران از این بهتر.
من که سرطان گرفتم از دست این نت همه چیز به معنای واقعی افتضاح ....
امیدوارم گذشتگانی که مسبب این وضعیت شدن به فجیعانه ترین شکل ممکن بمیرن چون مارو دچار مصیبتی بی پایان کردن ...ننگ و نفرین ابدی بر اول و آخرشون ...
سرویس 16 مگ باید حداقل 2 مگ تضمین شده بده این قانون هست که میگه با شیر 1 به 8 حداقل سرعت تضمین شده میشه 1/8 سرعت ارائه که با این حساب میشه 2 مگابیت ولی وقتی زده 128 کیلوبایت یعنی نسبت اشتراک یک خط 16 مگ به بالا تر از این حرف ها میرسه که میشه از این ها شکایت کرد.
من 6 ماه من دنبال شکایت بودم ازین شرکت بخاطر محدودیت سرعت خطم رو 12 مگ کشش داشت اما همیشه 460 کیلوبایت بودنقل قول:
من شکایت کردم با پشتیابنی حتی اخریا میخواستن کارشناس بفرستن میخواستن بچپونن به من هیچی حالیم نیست
های وب میگه من سرویسمو دارم با سرعت تضمینی 1 مگ میفروشم یعنی همین 128 کیلوبایتی که شما گفتی حالا تو مراکز ضریب اشتراک هم فعال میکنن به قول خودشون حساب کن سرعتت یعنی زیر 16 کیلوبایت رسید اونوقت حق اعتراض داری
دقیقا پای تلفن این رو بهم گفت شکایتم بست گفتش سی کتی ر
درسته ارزونه و خلاصه یه سری چیزاش هست ادمو جذب میکنه
اما به شدت دزدی حجم من دیدم ازش
همینطور کندی سرعت
فعلا که شاتل مارو انداخته تو لیست امروز فردا میکنه میرم اونور تست بگیرم بینم چطوریه
به طرز وحشتناکی خرابه ..........
خیلی سرعت لود بد شده حتی با فیلتر شکن