Down Stream رو همون 512 می بندن و سرعت دانلود هم بیشتر وقت ها به صورت ثابت همون حدود 512 هست ، محدودیت دانلود هم نداره و می تونید 24 ساعته فایل دانلود کنیدنقل قول:
Printable View
Down Stream رو همون 512 می بندن و سرعت دانلود هم بیشتر وقت ها به صورت ثابت همون حدود 512 هست ، محدودیت دانلود هم نداره و می تونید 24 ساعته فایل دانلود کنیدنقل قول:
سلام
روی قبض نوشته،مودم رایگان سرعت تا 16 مگابیت.تو سایت اصلا چنین سرعتی نزده.این کدوم طرحه؟
کلا کلمه تا تو مخابرات خیلی مهمه! دقت کنی ۵مگ و ۱۰ مگ هم بغلش ریز نوشتن تا
یعنی منی که دو مگ دارم و شمایی که ۱۰ مگ دارین الان تو اوج مصرف، سرعتمون فرقی نداره (حتی کمتر از ۱ مگ)
اما وقتی خلوت باشه، برای من تا ۲ مگ میره، ۱۰ مگ هم تا ۱۰ مگ سرعت میده
نقل قول:
اینکه درست اصلا به سرویسهای مخابرات نمیشه اطمینان کرد.اما کلا کدوم طرح هست؟چیزی در سایت ندیدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود مخابرات سرعت تقریبا ثابت
هم پینگ خوبه و هم خوراک دانلود هست
همسایه اسباب کشی کرد خطش داد به ما منم وصل کردم به خودمون تازه امروز برام وصل شد خلاص شدم از دست حجم تموم کردن:n20:
از اونور شاتل سرویس گرفتم کلا وصل نشد برام یعنی خط بسته رو 64 کیلوبایت بسته باید 2مگ باشه
قیمت adsl روی قبض این دوره نشون میده که حدود 10 در صد قیمتو بیشتر کردن. همه جای دنیا اینترنت هر سال قیمتش کمتر میشه, اینجا بیشتر میشه...
کسی زنگ زده بگه وضع اینترنت چرا اینقدر داغونه؟
زنگ زدن نمیخواد، تو تی وی گفت مخابرات به زیرساخت ۴۰۰ میلیارد بدهکاره. اگه پرداخت نکنه همینم قطع میشه :-/نقل قول:
این همه پولی رو که میگیرن معلوم نیست چیکار میکنن که ۴۰۰ میلیارد بدهی داره!
دودش هم میره تو چش ما که مجبوریم این اینترنت ت.. رو تحمل کنیم.
قبض ما اگه یه روز دیرتر پرداخت بشه یه طرفه میکنن خط رو اونوقت خودشون اینجوری.
سلام
دوستانی که تجربه ی استفاده از سرویس های حجمی مخابرات رو دارند لطفا راهنمایی کنند
من چند ماهی هست که از سرویس یک مگ نامحدود مخابرات استفاده می کنم و به علت اینکه قبض تلفن برای ما نمیاد دقیقا نمی دونم که طرح منصفانه برای من عملی شده یا نه! به علت اینکه زیاد دانلود می کنم و عمده استفاده من هم از اینترنت دانلود هست ( چون صبح تا عصر سر کار هستم کارهای عیر از دانلودم رو با اینترنت انجام میدم) پس غیر از دانلود حجم آنچنانی استفاده نمیکنم برای وب گردی و عیره .... حالا سوالی دارم این که آیا واقعا طرح منصفانه شروع شده ؟ و اینکه اگر از اینترنت حجمی مخابرات استفاده کنم شبی چهار گیگ رو میتونم دانلود کنم؟! یعنی به نظر شما بهتره حجمی بگیرم؟ در حال حاضر با سرویس نامحدود فعلی مشکل سرعت توی دانلود ندارم و فقط با بازکردن سایت ها مشکل دارم که گویا مشکل همه ست! ممنون میشم راهنمایی کنید
1 مگابیت نامحدود مخابرات (با ویلچر شکن هات اسپات نسخه پولی-سرور کیف اوکراین)