من از همین تریبون استفاده میکنم و سال جدید و این عید باستانی را پیشاپیش ( البته چیزی به سال تحویل نمونده دیگه ) به همه ی بروبکس هم سنگر خودم در پارس آنلاین تبریک میگم :40:
Printable View
من از همین تریبون استفاده میکنم و سال جدید و این عید باستانی را پیشاپیش ( البته چیزی به سال تحویل نمونده دیگه ) به همه ی بروبکس هم سنگر خودم در پارس آنلاین تبریک میگم :40:
دیشب دانلود نکردم به امید اینکه 13 روز رایگان میشه اینترنت..:20:
الان که دیدم:41:
واقعاً که تو خدمات دادن و حال دادن به مشتری هاشون سال به سال بدتر میشن؟؟!!!!!!!!:13:کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_eydi_sl
من پارسال حدود 200گیگ دان زدم:27:
حالا امسال 1 گیگ ترافیک رایگان:2:
تست سرعت یکی از اقوام تو استرالیا همین امروز ساعت 9:15 صبح
البته سرویس ایشون سرویس خیلی خوبی هم نیست طبق گفته خودشون و ماهی 60$ دارن بابت این سرویس پرداخت میکنند و ترافیک نامحدود از مزایای این سرویس هست + اینکه مکالمه تلفن داخلی تو شهر ملبورن هم با این سرویس رایگان محاسبه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا خوندم ایران گرانترین اینترنت دنیا رو داره
اینکه پینگ داخلیشه ، کاش میگفتی با لندن یا منچستر یا امستردام یا .. پینگ میگرفتنقل قول:
بچه ها حاضرین هر کدوممون یه پولی بذاریم وقتی جمع شد بدیم به این شرکت پارس آنلاین که ورشکست نشه؟ آخه به هر کدوممون 1 گیگ داده و من نگرانم با مشکل مواجه بشن
دادیم اینجور که دارن رو ترافیکمون سس هزار جزیره می ریزن و می خورن کمک ما به پارس افلاین نیست؟
سلام
دوستان من میخوام 2 یا 3 هفته دیگه قراردادمو فسق کنم.چقدر طول میکشه خط رو ازاد کنن؟
نهایتا 5 الی 8 روز کارینقل قول:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سرعت دانلود بهتر شده انگار هیچ کس خونه نیست؟؟؟:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باشه عزیز آنلاین که شد مجدد ازش یک تست سرور منچستر یا لندن رو میگیرم و قرار میدم