ما با شرکت هایی از جمله سیترا و mixoftix که سیستم مدیریتی کاربر ها یا همون پایگاه داده را به isp ها فروختن ارتباط کاری داریم.نقل قول:
و هیچگونه دخالتی نمیتونیم بکنیم.اگر میتونستیم وضعیت دیتای خودمان به این صورت نبود.:n16:
Printable View
ما با شرکت هایی از جمله سیترا و mixoftix که سیستم مدیریتی کاربر ها یا همون پایگاه داده را به isp ها فروختن ارتباط کاری داریم.نقل قول:
و هیچگونه دخالتی نمیتونیم بکنیم.اگر میتونستیم وضعیت دیتای خودمان به این صورت نبود.:n16:
با این توصیف ما نهایتا تا بعد از انتخابات می مونم نشد 100 در 100 می رم ولی خوبه اگه قراره تو جمع کنیم با هم جمع بشیم تو 1 روز جمع کنیم مثلا 20 نفر یا 30 نفر بشیم و با هم بریم برای حمع آورینقل قول:
در مورد چند روز هم غلط مفت کرده ممن از پارس حمع کردم 1 روزه اومدم تو ضحی کیش وصل کردم
اینجا هم بخوام 1 روزه حمع می کنم می رم ولی بازم می گم بیاد با هم بریم تو 1 روز جمع کنیم تا حساب کار دستشون بیاد
بابا یه بار همت کنید دیگه چیمون از مازندارن کمتره ؟؟؟؟ چرا اونا باید سرعت 400 تا 500 داشته باشن و ما اینحوری باشیم
مطمعن باشید تو 1 روز اینا ببین که اینجوری هست حتما یه تکونی به خودشون می دن اینو مطمعن باشید
االن با واحد شکایات تماس گرفتم اول 20 20 بعدش 4
دختره گفت تا 1 ماه دیگه اوکی می شه
می گم باقی دوستان هم زنگ بزنن و بپرسا و تایید کنن اگه اوکی نشه جمع آوری می کنیم
در کل باید تا بعد از انتخابات هم موند ببینیم چی می شه
ولی اگه قرار بر حمع آوری باشه بیایم مردونه همه با هم بریم حمع کنیم
اینو یادم رفت بگم اینو تو تاپیک مازندارن دیدم
در 12 ساعت حدود 12 گیگ دانلود داشتم:n10:
بعد این رفیقمون ت 12 ساعت 1 گیگ هم دانلود نکرده
می گم بریم یه خونه تو مازندارن بگیریم یه سرویس اونجا بگیریم بعد وایرلس کنیم نا اینحا :n04: البته شوحی بود
مخابرات واقعا مسخرشو درآورده هرروز که میخوام وصل شم باید حداقل 5-6بار مودم و روشن خاموش کنم تا کانکت شه عجب گرفتاری شدیما..
مودم رو پست سر هم خاموش روشن نکننقل قول:
مشکل نویز خط نداری؟
درحال حاضر سرعت سرویس یه مگ نامحدود مخابرات چنده/.؟
متاسفانه هیچ کس تست سرعت درست نمیزاره تا سرعت این سرویس معلوم بشه.و با توجه به اینکه کارت دانشجویی ارسال شداما اجازه انتخاب سرعت بالای 512 هم نمیده.تماس گرفتم میگه باید دستی وارد کرد و پول را به حساب واریز کنید.نقل قول:
در ضمن مشکل وصل شدن خیلی وقت هست حل شده من اصلا مشکل ندارم بلافاصله که مودم را روشن میکنم وصل میشه .
ایشون یکبار در جواب به این که چه کسی هستند این جواب رو دادندنقل قول:
من نمیدونم از کی تاحالا با شنیدن اسم ثبت کننده مشخصات کاربر ها آدم باید هنگ کنه :n02:نقل قول:
در ضمن برو تحقیق کن ببین من کی هستم فقط امیدوارم هنگ نکنی
////////////
دوستان الکی بحث نکنید
طرف یه کاربر معمولی هست و معلوم نیست واسه چی داره این حرفا رو میزنه
کسی که تو یه شرکت کار میکنه باید حداقل 25 سال سن داشته باشه
شما برید پست های قبلی این اقا رو بخونید از طرز حرف زدن و نوع حرف ها معلومه طرف کاره ای نیست
آخه کارمند اندیشه به مشتریش میگه مشتری گرامی خط ما خوبه چون چلوکباب بهتر از باقلا قاتوق هست ؟؟ :n08:
این طرز حرف زدن کارمند یه شرکت میتونه باشه ؟؟ :n02:
مشکل نویز ندارم هرموقع که استفاده نمیکنم از نت خاموش میکنم بعد صبح که میخوام روشن کنم اینجوری میشه شاتل و پارس آنلاین بودم این مسخره بازیا نبود...نقل قول: