بچه ها اونایی که آرت دارند و 1 مگ شدند همه مشکل قطعی دارند ؟؟؟ من خودم کاری کردم که 1 مگ ام بپره ... حالا هم دارم جون می کنم درستش کنم :41:
Printable View
بچه ها اونایی که آرت دارند و 1 مگ شدند همه مشکل قطعی دارند ؟؟؟ من خودم کاری کردم که 1 مگ ام بپره ... حالا هم دارم جون می کنم درستش کنم :41:
والا من ارت 6 دارم مرکز مخابراتی توحید قطعی ندارم اما افت سرعت بعد از ظهر زیاده. 1024 kbps / 320 kbps اینم پهنای باندی که باز کردن .
من شبا که میزارم رو دانلود زیاد قطعی داره و صبح میبینم همون 30 مین بعد از گرفتم قطع شده!! حالا نرم افزاری نیست که اگه قطع شد اتوماتیک دوباره وصلش کنم؟؟
دانلود رایگان امشب که زیاد جالب نبود.ولی در عوض دیشب عالی بود.
مودم رو روی PPPoE تنظیم کن که خودش وصل بشه اینجوری دیسی هم بشه خودش لاگین میشهنقل قول:
شما تو وصل کردن گیر موندی من تو قطع کردن.نقل قول:
شما میتونی از Reconnect استفاده کنی. خودش خودکار با سرعت نور بعد از قطعی وصل میکنه.
امروز صبح که بلند شدم دیدم همه دانلودهام داره با سرعت طوقانی 100 بایت بر ثانیه! دانلود میشه. یعنی تقریبا سرعت صفر!
بلافاصله مودم یه بار کشیدم و دوباره وصل کردم. به محض اتصال دیدم با سرعت 300 کیلوبایت بر ثانیه شروع به دانلود کرد. ولی چه حیف که ساعت 6:50 دقیقه بود.
کسی نرم افزاری رو میشناسه یا راهی داره که بشه شبها یه چند باری دیسکانکت کنه؟
من یه نرم افزار تو اینترنت دیدم که کارش دقیقا همون چیزیه که به درد ما میخوره ولی برای ویندوز نیست برای MAC هستش.
من آرت 5 دارم و ظاهرا روی 1 مگ هست اما سرعت دانلودم دایال آپه ولی مثل شما مشکل قطعی ندارم ولی با این سرعت قطع یا وصل بودن هیچ فرقی نداره.نقل قول:
شما گفتی سرعتت رو از 1 مگ کم کنند مشکلت رفع شد دیگه افت سرعت دانلود ندارین؟
آخه این چه اینترنت یک مگیه که سرعت مشترک نهایتا 20 هست؟!
من با idm کار نکردم ولی free download manager تقریبا هر کاری که بخواید براتون انجام میدهنقل قول:
یه قسمت task داره که اون جا هر کاری رو بخواید می تونید براش تنظیم کنید تا خودکار انجام بده مثلا کانکت یا دیسکانکت کنه یا شروع به دانلود لینک خاصی کنه سیستم رو ریست کنه و .....
کد:http://www.freedownloadmanager.org/
بچه ها دیشب واسه من خیلی سرعت عالی بود برعکس این 10 شب گذشته شما چطور بود؟
برای من دیشب اصلا خوب نبود.
1.3 گیگ بیشتر نتونستم بگیرم.نصف چیزی که باید میگرفتم.