مالک اشتر روز اول لباس و پوتین میده
از روز دوم آموزش شروع میشه
هیچ کسی رو هم تا 15 روز نمیذارن از پادگان بره بیرون حتی مرخصی شهری هم نمیدن
روز 15 ام که میبرن برای اولین بار به میدون تیر،بعد مرخصی شهری میدن
Printable View
مالک اشتر روز اول لباس و پوتین میده
از روز دوم آموزش شروع میشه
هیچ کسی رو هم تا 15 روز نمیذارن از پادگان بره بیرون حتی مرخصی شهری هم نمیدن
روز 15 ام که میبرن برای اولین بار به میدون تیر،بعد مرخصی شهری میدن
دوستانی در مورد ولیعصر تبریز راهنمایی خواسته بودن به صورت عنوانمی یه چیزهایی مینویسم چون فرصت زیادی ندارم.
مرکز آموزش ولیعصر خیابون صائب، پیش گذرنامه هست.
از اونجایی که هم مرکز کوچیکه و هم فقط فارغ التحصیل دانشگاه قبول میکنه و در ضمن دوروبرش خونه هست آموزشش خیلی راحت تره و به جرات میشه گفت بهترین مرکز آموزش ناجا تو ایرانه که به هتل ولیعصر معروفه.
آخر هفته (اگه پست نباشین) و متاهل ها دوشنبه ها خونه هستن.
معمولا اکثر دوره ها میان دوره نداره و آموزش هم تا آخر ماه ادامه داره.
کلا 4-5 گروهان هست که هر کدوم بین 80 - 115 نفر هستن.
با اینکه تا حالا 5 منطقه خدمت کردم ولی هنوز تو نظام غذایی به کیفیت غذاهای ولیعصر نخوندم.
بوفه نسبتا تکمیل بدون محدودیت زمانی داره
بهترین گروهان گروهان سروان آقا.... هست و بعد اون سهر...
از نظر بعضی امکانات در حد خوب هست: تلفن های زیاد، تلویزیون های LCD، روزنامه های روزانه، کتابخونه و....
از نظر بعضی امکانات که اکثرا بحث فضا هست ضعیفه
این رو هم یادآوری کنم که ساختمونش زندان قدیم تبریز بوده
ولی با اینهمه متاسفم برای خودم و کسایی که تو ناجا خدمت میکنن....
میدونم , راحت نیست دوست عزیز . ولی بخاطر این پرسیدم که اگه چند روز مرخصی میدن ی سری از وسایلم را روز اول نبرمنقل قول:
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
خیلی کار حساسی نیست ...نقل قول:
هوای بچه ها رو داشته باش .
شما باید بدونی کدوم برجک ها پر میشن و ... سربازا رو اونجا بزاری . اونا پست میدن و شما هم تعیین میکنی کی کجا و کدوم برجک پست بده.
باید هواست باشه افرادی که پایه خدمتی بالایی دارن معمولا آماده نمی ایستن یا کمتر آماده می ایستن هواست باشه چه کسی رو پست گشتی بزاری چه کسی رو برجک ... و ...
برادر گرامی 1به 3 که کسری نمیدن! یعنی به ازای هر ماه که سه ماه کسری نمیدن:n01:! طبق گفته خود شما پدرتون 6 ماه جبهه بوده که براش دو و نیم ماه صادر کردننقل قول:
یعنی کل کسر خدمت شامل حال فرزندان پدر شما 25 روزه تقریبا ( مهم سابقه درج شده در کارت ایثار هست ...!) اونوقت شما هم میخوای برای خودت کسری بگیری! هم ناراحت هستی برای برادرت که 8 ماه دیگه خدمت داره/؟:n02:
قانون برای متولدان سال 72 به قبل پابرجه هست و خواهد بود.
موفق باشید.
:n16:
آقا اولین نفر امروز توی پادگان ما موفق شد کسری جبهه ی باباشو بگیره ( 7 ماه) ، از هفته پیش تا حالا کلی از بچه ها اومدن گواهی اشتغال به خدمت گرفتن ولی بالاخره امروز اولین نفر کسریشو اورد، لازمه بگم که اصلا هنوز ابلاغیه کسری جبهه به پادگان ما نرسیده ولی چون ناجا تایید کرده ، کسریش قبوله ، ما که چیزی نداریم:n14: ولی دوستانی که دارن به شدت پیگیر باشن تا قانونا برنگشته ، مراحلش اینه که باید یه نامه از پادگان خودتون بگیرید مبنی بر اینکه شما سربازید از پادگان خودتون به محلی که قبلا پدرتون اونجا خدمت میکرده ، بعد اونجوری که من فهمیدم یا خودتون یا پدرتون باید به محل خدمت باباتون مراجعه کنید و نامه کسری که توی اون مدت زمان حضور باباتون و مقداری که کسری به شما تعلق میگیره نوشته شده ، بعد این نامه رو باید ببرید به نظام وظیفه و ثبتش کنید ، مرحله آخر هم میرید پلیس +10 ( یا همون نظام وظیفه هم میشه )و یه برگ سبز المثنی میگیرد و برابر اصل میکنید که توی اون جلوی مدت زمان کسر خدمت مثلا نوشته 173 روز کسری بابت سابقه حضور در جبهه ، و بعدش این نامه و برگ سبز رو به پادگانتون میبرید تا بره توی پرونده اتون و کسریتون رو بگیرید ، اینجوری حتی اگه ابلاغیه اش به پادگانتون هم نرسید ه باشه چون ناجا تایید کرده مشکلی نداره
فقط اینی که امروز نامه کسریش رو اورده بود ، باباش از طرف سپاه به جبهه اعزام شده بود ، بچه هایی که باباشون از طرف ارتش اعزام شده بودند میگفتن هنوز بهشون ابلاغ نشده و ظاهرا از 20 تیر به بعد ابلاغ میشه
ظاهرا زیر 6 ماه چیزی تعلق نمیگیره ولی اگه کل اون نه ماه رو بتونی بگیری سه ماه کسر خدمت میدن بهتنقل قول:
اقایون من یه سوالی برام در مورد این کسر جبهه پیش اومده !!
ینکه پدر بنده دارای 3 ماه حضور در منطقه عملیاتی جبهه و خط مقدم بوده و 6 ماه حضور در منطقه غرب رو در زمان جنگ داشته حالا با این اوصاف چقدر برای من کسری تعلق می گیره ؟
اگر اون 6 ماه حضور در منطقه جنگی غرب کشور رو حساب نکنیم برای اون 3 ماه برای من کسر تعلق میگیره ؟ گر اره چقدر ؟
یه سوال دیگه چون پدر بنده نظامی هستند و از طرف ارگانشون به صورت ماموریت اعزام شده بودند به جبهه برای کسر باید به کارگزینی همون ارگان مراجعه کنم ؟
عد اونا نامه رو خطاب به کجا می نویسند (نامه کسری رو ) ؟ خطاب به پادگان محل خدمت خودم یا خطاب به نظام وظیفه برای درج در سابقه ؟
منون میشم در این رابطه یه راهنمایی کامل داشته باشید
عنوان نامه ات هم از پادگانی که خودت خدمت میکنی به جایی که بابات قبلا بابات خدمت میکرده ، مثلا از : فرماندهی گروه دوم پدافند هوایی سپاه ، به : لشگر پیاده سپاه محمد رسول الله ( یا یه همچین چیزی) فقط توی پادگان ما هرکسی به نیروی زمینی ارتش میخواست نامه بگیره ، عنوانش یکسان بود ، اون هم اینه : معاونت احتیاط نزاجا ، مثلا اگه میخواست واسه لشگر 92 زرهی اهواز نامه بگیره ، با عنوان معاونت احتیاط نزاجا نامه میگرفت ، بازم سوال کن ، بقیه مراحلش رو بالا نوشتم
خوبه جای بدی نیستنقل قول:
دوستان من سپاه هستم امروز تو یگان تقسیم کردن .مارو منو انداختن گردان قرارگاه حفاظت فیزیکی پشت کامپیوتر کسی میدونه حفاظت فیزیکی چطوریاست؟
حفاظت فیزیکی وظیفه کنترل ورود و خروج سربازا ، مقر های پستی ، دژبانی و ... اینا رو داره ، شما عمده وظیفه ات اینه که لوحه نویسی کنی یعنی واسه مقرهای پستی (مثل فرماندهی ، قرارگاه ، تسلیحات ، دژبانی، برجک ها ، آتش نشانی ، مخابرات ، آماد و بخش های مهم پادگان) توی ساعت های مختلف شب ، که به 3 پاس تقسیم میشه سرباز بذاری ، حساسیت کارت هم اینه که چون باید با سرباز زیاد سرو کله بزنی ، عدالت داشته باشی ، یه بدبختی رو هی نفرستی برجک یا یه جایی که پست دادنش سخته و یکی دیگه رو اصلا تو لوحه نذاری
سلام دوست محترم.من 4/1 اعزامم ميخواستم ببينم از روز اول تا آخر چه كارهايي اونجا انجام ميدن؟ (سخت ميگيرن)نقل قول:
ماه رمضان بايد ما هم روزه بريم؟ بعداز چند روز مرخصي ميدن؟ من ليسانس كامپيوترم چه مسئوليتي بهتره قبول كنم؟ من شيراز زندگي مي كنم ميخواستم بدونم بعد از آموزشي چه جور تقسيم مي كنن؟ آيا آشنايي چيزي داشته باشي ميشه افتاد شيراز؟ چه چيزهايي با خودمون ببريم و چه چيزهايي خودشون ميدن؟
دمت گرمنقل قول:
حالا برا من یه مشکلی پس اومده
خیر سرم میرفتم کمی دو و حرکات کششی انجام میدادم که اونجا راحت باشم الان هر دو زانوم "به ترکی:شیره سی داغیلیب" و اصلا نمیتونم خم کنم:n03:
فکر میکنم تا اعزامم خوب نشه حالا باید اونجا چیکار کنم
حتما میگن بهونه درمیاره دروغ میگه:n28:
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از الزامی شدن دوره آموزش نظامی برای مشمولان معاف از خدمت سربازی از تیر امسال و مهلت سه ماهه عفو رهبری برای سربازان فراری تا پایان شهریور امسال خبر داد.
سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برابر قانون جدید نظام وظیفه عمومی تمام مشمولان معافیت از خدمت باید دوره آموزش نظامی را طی کنند و سپس کارت پایان خدمت را دریافت کنند.
کمالی گفت: از اول تیر امسال آموزش مشمولان معاف از خدمت الزامی میشود و تمام مشمولان به غیر از گروه معافیتهای پزشکی به مدت حداکثر یک ماه در نزدیکترین محل آموزشی به محل سکونت خود آموزش نظامی خواهند دید و این قانون شامل افرادی که در گذشته معاف شدهاند، نمیشود.
وی درباره وضعیت سربازان فراری گفت: مشمولانی که تا پایان سال 86 از محل خدمت خود فرار کردهاند مورد عفو مقام معظم رهبری قرار گرفته و این افراد تا پایان شهریور امسال مهلت دارند که خودشان را برای ادامه مدت زمان خدمت معرفی کنند و اگر در این زمان خود را معرفی نکنند از تاریخ یک مهر مجدداً در شمول غیبت قرار گرفته و مانند سربازان فراری با آنان رفتار خواهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ کدوم از این دارو ها گیر نمیدننقل قول:
20 تومن خیلی کمه با این تورم و خراب و خالی بودن عابربانک در اکثر اوقات خراب هست یا پول نداره یا بهتون اجازه عابربانک رو نمیدن حداقل 50 تومن ببربید چون برای یه سری وسایل از شما پول هم میگیرن و از بوفه میخرن
فقط اینها ممنوع هست : روانگردان دخانیات ماژیک لاک غلطگیر هرگونه تیزی چاشو قیچی بزرگ و تیغ ابته قیچی کوچک تاشو کارد میوه خوری و ژیلت مشکلی نداره
دمپایی هم حتما ببر چون برخلاف همه پادگان ها اونجا نمیدن و میگن موجود نداریم و ارتش نداده که شما بدیم لباس زیر و خیلی و موارد هم کمتر از استحقاقی میدن کیسه انفردای و فرچه واکس و... هم نمیدن کلا عجب شیر با مشاوره های برای سایر پادگان های آموزشی میدن فرق داره و یکم سخت تره
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta