سلام
من هم TPLINK داشتم و راضی هستم
Printable View
سلام
من هم TPLINK داشتم و راضی هستم
کارت بی سیم چه طور وصل میشه الان بنظر شما من ازپورت یو اس بی برای سیستم دوم استفاده کنم بهتره یا تجهیزات بی سیم بگیرم؟نقل قول:
بعد یک سوال دیگه دوستم میگه اینترنتشون با مودم معمولی وصل شده واستفاده میکنن ومیگه از موبایل میتونن به اینترنت وصل بشن اونم از طریق وای فای میگفت با همین مودم معمولی میشه بصورت بی سیم به اینترنت وصل شد بنظرتون درست میگه یا اشتباه میکنه؟
ممنون
ممنون عزیز بابت پاسخگویی .نقل قول:
دوستم با airdroid از کامپیوتر به تبلت فایل فستاد . با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه !!!
بله مودم من 150 مگابیت هست که میشه 19 مگابایت .
حافظه داخلی تبلت رو با برنامه sd card speed test تست کردم . سرعت نوشتن 4 مگ بود و سرعت خواندن 20 مگ .
منم انتظار ندارم که با اون سرعت بفرسته . ولی دیگه سرعت 30 کیلوبایت خیلی خیلی پایینه !
با اون برنامه هم تست کردم . سرعت متوسط برای ارسال 30 کیلو بایت هست !!!!
این تنظیمات مودم هم تو این حالت ها فرقی نداره ! سرعت همشون پایینه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه داشتم .
این برنامه ای که معرفی کردید رو نصب کردم . وقتی که کابل تلفن رو از وم درمیارم ، دیگه اون آی پی که برام تو برنامه میگه وصل نمیشه !
نظر من اینه که این برنامه ها از اینترنت استفاده میکنن .
الانم با گجت دارم نگاه میکنم ، داره سرعت آپلود اینترنت رو نشون میده (موقع ارسال فایل از کامپیوتر به تبلت)
با سلام من میخوام مودم بخرم فقط یه سوال داشتم.این 150mیا 300mچه تاثیری داره؟و چه مدلی برای هر کدوم پیشنهاد میکنید قیمتش تقریبیشم بگید لطفا
سلام
نگرانی من از 8980 و 8970 قوی بودن آنتن هاش هست که شاید جهت استفاده در منزل مناسب نباشه در صورتی که 2770 این مشکل رو نداره نظرتون چیه؟
آیا استفاده از 8970 , 8980 رو در منزل مناسب میبینید یا از خیرش بگذریم و بریم برای خرید 2770 و یا اونم مناسب نمی بینید؟
ممنون
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
برای نت ایران هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
فقط حواست باشه مودمی که میگیری سری N باشه
دوست عزیز با مودم معمولی که امکانات wifi نداره نمیشه به صورت بیسیم به نت وصل شدنقل قول:
اگر سیستم دومتون سیستم خونگی هست usb بهتره ولی اگر لپ تاپ هستش خیلی بهتره که مودم با امکان wifi باشه
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز نرم افزار بالایی رو اشتباه اسمش رو گفته بودم !!!!
لطفا این نرم افزار هم تست کنید :(برای اطمینان هم اینترنت رو یک بار قطع کنید و تست کنید)
اگر برای مصرف خونگی میخواید نیازی به این همه تشکیلات نیستش دوست عزیز !!!نقل قول:
با مودم های تک آنتن هم میتونید نیاز خودتون رو رفع کنید با حدود قیمت 70-90 تومن !!!
قیمت 2770 رو نمیدونم ولی امکانات خوبی داره
خواهش میکنم عزیز .نقل قول:
اونو قبلا تست کرده بودم . همونجوری بود .
فکر کنم مشکل رو پیدا کردم .
امروز مودم رو زدم زیر بقلم رفتم خونه دوستم !!! اونجا با airdroid و wifi file sender تست کردم .
سرعت انتقال شده بود 2 الی 3 مگ !!!
به نظرم مشکل از ویندوز هست . حالا میخوام بدونم که تنظیمات ویندوز چطوری میتونه تاثیر بذاره .
آنتی ویروسم اینه : Avira Internet security
همه گزینه هاشم غیرفعال کردم . ولی تاثیری نداشت .
تو سیستم خودتون اینترنت رو قطع کردید و تا تست کنید ؟نقل قول:
اخه من خودم بیشتر این نرم افزار هارو تست کردم با اینکه به اینترنت هم وصل بودم !!! مشکل شما خیلی عجیبه !!!شما نرم افزار netlimiter رو نصب کن و دسترسی airdroid & file sender رو کلا قطع کن
اینجوری فکر کنم کار کنه