واسه وایبر touch vpn رو از google play دانلود کنید همه چی عالی میشه!
من خودم با عموم و دختر عموهام تو united حرف میزنم خیلی عالیه صدا البته فقط با touch چون این حرامی های بی همه چیز ولا-یت سرورهای وایبر رو تقریبا فیلتر کردن !
Printable View
واسه وایبر touch vpn رو از google play دانلود کنید همه چی عالی میشه!
من خودم با عموم و دختر عموهام تو united حرف میزنم خیلی عالیه صدا البته فقط با touch چون این حرامی های بی همه چیز ولا-یت سرورهای وایبر رو تقریبا فیلتر کردن !
با 256 چطور؟ اونم اذیت میکنه؟نقل قول:
این رفیق ما اصلن کامپیوتر نداره از شارژ کردن اینترنت تو سایت و اینا سر در نمیاره می خوام یه چیزی براش بگیرم راحت باشه و دائمی که دیگه به من نیاز نداشته باشه که کاراشو انجام بدم.
حالا مودم رایگان میدن؟
پس حکومت به مخابراتی که گرونفروشه کم فروشه و افتضاحه کیفیتش اجازه میده انحصارا اینترنت خیلی جاها رو تامین کنه!!! :n08: :n13:
مودم رایگان یه موقعی تو این کمپین هاشون میدادننقل قول:
باید ببینید دانلود ایشون زیاده یا کم،البته فقط دانلود نیست همین مسنجر ها(تلگرام،وایبر...)در صورت استفاده زیاد حجم خوری بالایی دارن اگه مخابرات میخواید و نامحدود بنظرم 512 کمتر نگیرید
- - - Updated - - -
برای من هرشب ساعت ۱۲:۵۴ اینترنت قطع میشه و ۱۰ دقیقه بعد وصل میشه!
واقعا شورشو در اوردن خیلی بی کیفیت شده اینترنت مخابرات
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
همون بهتر که از مخابرات نگیری،. چون واقعا کیفیتش اومده پایین. ترجیحا از شرکتای دیگه بگیر.نقل قول:
مودم رایگانشون بخوره تو سرشون، اگه از این مودمای (آشنای اول) باشه مفتش هم گرونه. خیلی مزخرفه. ترجیحا مودم رو خودتون تهیه کنیدنقل قول:
دوستان سلام
من چند ساله كه ٥١٢ نامحدود از مخابرات دارم قبض دوره قبل اينترنتش واسم اومد ٤٢٣٠٠ تومن اين دوره (تا ١مرداد) قبض اينترنت اومده ٤٩٦٠٠ كسي ديگه از دوستان اين افزايش قيمت رو داشته؟
ممنون ميشم جواب بدين
مال همه دقیقا این قیمت اومدهنقل قول:
Sent from my K016 using Tapatalk