نه من خاموش روشن نمیکنم حجم کم نمیکنهنقل قول:
البته های وب و اسیا تک هم که بودم هیچ وقت خاموش روشن نمیکردم ( تو 1 سالی که اسیا تک بودم فقط 2 شب سیستمشون قاطی کرد حجم کم کرد )
Printable View
نه من خاموش روشن نمیکنم حجم کم نمیکنهنقل قول:
البته های وب و اسیا تک هم که بودم هیچ وقت خاموش روشن نمیکردم ( تو 1 سالی که اسیا تک بودم فقط 2 شب سیستمشون قاطی کرد حجم کم کرد )
امروز کلا صبانت قاطی کرده نتمو رو 4 مگ بسته الانم یه 20 دیقه ای منتظر بودم تا ایپی بگیره مودم
فک کنم بخاطر شبکه اطلاعاته
حل شد ... با پشتیبانی تماس گرفتم این بار مشکلم رو حل کردن و خط رو روی 8 مگ بستن
شما از چه دانلود منیجری برای آندروید استفاده میکنید که تنظیم تایم هم داشته باشه. من بین چنین برنامه هایی Adm رو بهتر دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم انصافاً هم دانلود منیجری خوبی هست اما بخش تنظیم دانلود در زمان مشخصش گاهی کار میکنه گاهی صبح بلند میشم میبینم اصلا شروع به دانلود نکردهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Loader Droid download managerنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت ازون شرکتاس که راحت دون میپاچه مشتری جمع میکنه !!!
بعد از 6 ماه مشتری بودن وضعیت پینگ از فرانکفورت از 120 اومده رو 509 !!! اپلود از 0.79 اومده رو 0.03 یه اهنگ نمیتونم بفرستم!
به کجا ناله میشه کرد؟؟
به نظرم سرعت 2-3 روزیه بدتر شده
بسلامتی دو سه روز است که فاز اول شبکه اینترنت ملی با هزینه ناقابل بیست هزار ملیارد تومن راه اندازی کامل شده احتمالا اختلالات این چند روزه که سراسری هست هم به همین قضیه بر میگردهنقل قول:
نقل قول:
سرعت شبانه نامحدود ایرانسل بین ساعت 2 تا 4 متوسط 300 کیلو بود اما هر چی به صبح نزدیکتر میشدم سرعت بیشتر میشد تاجایی که طرفای ساعت 6 صبح به 1.3 مگابیت میرسید زنگ زدم پشتیبانی ( زنگ ب اوپراتور از شارژ کم نمیکنه ) مشکلم رو مطرح کردم بعد از تماسم اوپراتور ایرانسل سه روز که به شمارم زنگ میزنه کیفیت اینترنت رو ازم سوال میکنه ( جوری شده که دیگه میخوام به دلیل تماس بیش از حد ازشون شکایت کنم :n02:) دمشون گرم اصلا فکر ش نمیکردم انقدر پیگیر باشند ، الان سرعت نتم خیلی بهتر شده تقریبا از ساعت 2 سرعتم روی 1 مگ فیکس شده .
اگر تصور میکنید هزینه تماس با پشتیبانی مجانی است کافیه یکبار که شارژ ندارید سعی کنید باهاش تماس بگیرید!یا از خودشون بپرسید. ضمنا من نگفتم تماس میگیری جواب نمیدن سیستم ثبت و پیگیری دارند اما اینکه بگی سرعتم کمه بگن باشه برات زیادش میکنیم یا مانند adsl بر اساس پهنای باندی که میخری حداقل تعهدی داشته باشند اینجوری نیست مگر اینکه نقص فنی در دکل شما باشه که گزارش کنند و طی چند روز درست بشه وگرنه در مورد سرعت و پهنای باند عملا هیچ کاری از دست منو شمای کاربر بر نمیاد یک مدت خوب هست یک مدت خراب میشه و این دیگه شانسی هست.نقل قول: