فک کنم برای کاربرای جدیدنقل قول:
اینطور نیست؟
برای تمدیدی ها هم هست؟
Printable View
فک کنم برای کاربرای جدیدنقل قول:
اینطور نیست؟
برای تمدیدی ها هم هست؟
هیچ کس تفاوت میزان حجم دانلودی شبانه با چیزی که اکانت میگه رو تا حالا کنترل نکرده؟ :23:نقل قول:
من دربارۀ حجم دانلود، یه نکته ای رو چند وقته متوجه شدم که نمیدونم شما هم بهش برخورد کردید یا نه.
اونم اینه که همیشه حجم دانلود واقعی من (با idm) در شب چند صد مگ کمتر از حجمیه که تو اکانتم میزنه!
در همین رابطه روی اینترنت کانکشن کلیک سمت راست کردم و گزینۀ status رو زدم، بعد دیدم که میزان ترافیک دریافتی در هر ثانیه در حدود 20 تا 50 کیلوبایت بیشتر از سرعتیه که باهاش دارم دانلود میکنم!! (با idm)
این کارو در چندین نوبت انجام دادم
بنابراین به این نتیجه رسیدم که من در واقع از تمام سرعت دریافتی استفاده نمیکنم و اصلاً معلوم نیست این ترافیک دریافتی مازاد کجا داره میره!!؟
حالا نمیدونم دلیلش چیه :13:
از دوستان کسی علت رو میدونه ؟
اینم بگم که در موقع دانلود کاملاً چک کردم که فایل دیگه ای در حال دانلود توسط ویندوز نباشه (مثل آپدیت ویندوز یا آنتی ویروس)
تعداد کانکشنهای idm رو هم روی 8 تا و 16 تا گذاشتم که تفاوت چندانی نداشت
ببخشید دوستان منم پارس آنلاین ی هستم به من 1 گیگ حجم اضافه داده عیدی
من 1ماه سرویس رو تمدید میکنم اونم 4 گیگ با سرعت 128
تمدید بعدی من می افته 6-7 فروردین 91
دیگه حجم اضافه و از این جور حرفها نمیده چون تمدید کردم ؟؟؟
سال گذشته 13 روز عید رو ترافیک رایگان داده بود امسال شانس گند ما 1 گیگ حجم داده
آقا یه نفر به ما بگه زمان دقیق دانلود شبانه رایگان پارس آنلاین توی چه ساعاتیه؟
IDM رو از کی تا کی تنظیم کنم؟(ساعت شروع و پایان)
من هم نیاز دارم لطفا سریع
زمان دقیق رایگانش از 1 تا 6 هستش ولی اگه میخای با ترفند بیشتر رایگان بندازه ، ساعت 12.35 کانکت شو و دانلود کن و ساعت 6.55 دیسکانکت شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت از کانکت و دیسکانکت، خاموش و روشن کردن مودمه یا disable کردن کانکشن یا چیز دیگه؟نقل قول:
بگو دقیقا چیکار کنم
ممنون
آقای عزیز لطفا پست اول رو بخون.نقل قول:
300 مگ منم برنگردوندن.گفتن مودمت وصل بوده
قابل توجه دوستان :نقل قول:
این ترفند در هر شهر و یا منطقه ای جواب نمیده
من که این کار رو کردم از اول شب تا صبح ترافیکم پولی حساب شد و 3.5 گیگ یک شبه پرید ......:41:
یعنی میگی این 80 دقیقه زمان بیشتر برای دانلود رو بیخیال بشمنقل قول:
اگه 6:55 بیدار بشم و مودم رو از بیخ خاموش کنم چی؟بازم مشکلی پیش میاد؟
درضمن من خودم یک گیگ رو همین طوری از دست دادم 300 مگ که چیزی نیست،داداش ناراحت نباش