شما واقعا ماهي 65000 تومن ميريزي تو حلقوم شاتل ، اونوقت سرعت دانلودت در بهترين حالت 55 است؟:18:نقل قول:
آقا يه تجديد نظر حتما بكن
Printable View
شما واقعا ماهي 65000 تومن ميريزي تو حلقوم شاتل ، اونوقت سرعت دانلودت در بهترين حالت 55 است؟:18:نقل قول:
آقا يه تجديد نظر حتما بكن
دقیقا به من هم همین ها رو میگفتند من فکر میکردم فقط من مشکل دارم و با با این فرو م آشنا نبودم و اون پشتیبان های شاتل هم بقدری دروغگو هستند که به من گفتن فقط شما افت سرعت دارید و مشکل از شماست نه ما.ولی اینجا که بقیه هم این مشکل و دارند متوجه دروغ اینها شدم. سیستم تون مشکل داره! رپید شر معتبر نیست! ولی وقتی دیدند من با مایکروسافت و موزیلا و دانلود دات کام و kernel.org و هزار یک سایت دیگه که خودشون گفتن از اونها دانلود کنم هم مشکل دارم پشتیبانشون به اسم آقای احمدی گفت خوب مهم نیست اینها مشکل از آی اس پی ما نیست!!! و سرعت همینه که هست و مشکلی از سمت ما نیست اون سایتها هستند که مشکل دارند چون شما از سایت opera.comخیلی خوب دانلود میکنید! وضعیت منهم مثل بقیه دوستان حدودا دوهفته هست که سرعت اینجوریه و همونطور که بقیه گفتن چند روز بده و یک روز خیلی خوب میشه و دوباره بد میشه برای چند روز و یک روز خوب میشه. شاتل بدون شک یکی از گرونترین سرویس دهنده های اینترنت در دنیاست و با این قیمت و کیفیت و این دروغ گفتنهای پشتیبانیش اصلا ارزش نداره.حداقل قبول کنند که مشکل افت سرعت دارند با اینکه سرعت ها رو یک مگابیت گذاشتن، حداقل بگن مشکل از ماست و براتون جبران میکنیم نه اینکه دروغ بگن.نقل قول:
چون مجبور بودم بین دایال آپ و آرت 5 یکی رو انتخاب کنم مجبور بودم. مرکز مخابرات ما فقط شاتل سرویس می داد شاتل نامرد هم میگفت به مرکز شما زیر آرت 5 سرویس نمیدم بنابراین مجبور بودم... ولی پولش به کنار این دروغ گفتنشون که فقط وفقط شما مشکل افت سرعت دارید و سایران کاربران با سرعت عالی دانلود میکنند حال من رو بهم زد! الان از اول بهمن تا امروز هر روز مشکل داشتم... کاش روزی برسه همه اینترنت پر سرعت و ارزون و بدون محدویت داشته باشن و شرکتها و یا مخابرات هم با کاربر رو راست باشن و فقط مشترک رو به شکل پول نگاه نکنند.نقل قول:
ای بابا همه ی اینها حرف هستش
پشتیبانی همش چرت و پرت تحویلت میده
من دیشب از یه خط که 512 بود تونستم 500MB دانلود کنم جالب تر اینجاست پشتیبانی هم گفت منطقه شلوغه
ولی همسایه ما که 128 داره دیشب 1Gig دانلود کرد
واقعا دزد تر از این هم میتونه باشه شاتل ؟
شب ها طبیعیه همه میریزن و میزنن رو دانلود چون رایگانه ولی روزها چون از ترافیک کم میکنه کسی دانلود غیرضروری انجام نمیده و فکر کن روزها هم اگه رایگان بود دیگه سرعت چی میشد
اصلا طبیعی نیست.چطور بعضی سایتها سرعت درسته بعضی نه؟این نشون دهنده اینه که شاتل محدودمون کردهنقل قول:
دوستان من امروز یه چیزی رو پیله کردم به پشتیبانی و تقریبا هم جواب داد.
ما این 10 روز مشکل داریم شک نکنید، طبق یکی از بند های قرار داد شاتل تعهد کرده که در برابر خرابی و قطعی خسارت بده.
امروز که زنگ زدم پشتیبانی حدود ساعت 4 طرف گفت مشکل از دیتای مخابراته و از شاتل نیست، بهش گفتم به من چه، گفت خوب من چه کمکی میتونم بکنم، گفتم اینترنتم قطع شده وصلش کن، گفت عرض کردم که از دیتای مخابراته، گفتم منم گفتم به من چه
گفت پس مشکل چیه؟ گفتم اینترنت من قطعه، گفتم اگر امر دیگه ای دارید در خدمتم، گفتم طبق این بند قرار داد من با شاتل قرار داد بستم، شما میگی از مخابرات قطع هست باشه ولی خسارت رو باید بدی، اگر خواستی شاتل بره از مخابرات خسارت بگیره اونش به من ربطی نداره، قرار داد من با شاتل هست و شاتل طبق این قرار داد باید پاسخ گوی من باشه...
خلاصه طرف قبول کرد، به نظر هر وقت اینها گفتند مشکل از مخابراته همگی بگیم به من چه؟
بخاطر این چند ساعت قطعی که امروز داشت میرم ازشون شکایت میکنم
قطعی فقط برای شاتل نبوده!نقل قول:
اختلال مقطعی در اینترنت کشور
forum.p30world.com/showthread.php?t=385155
3 شبه که کامل قطه !
اینجا سمنان :دی